04 / 05 / 2024

Ereğli mesire alanları

Ereğli mesire alanları

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğli’ye yeni bir park ve mesire alanı yapacakları müjdesini verdi.

Ereğli'de kentsel dönüşüm alanında yıkımlar başlıyor!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi, kentsel dönüşüm alanlarındaki metruk binaların yıkım çalışmalarına başladı. 

Ereğli İmar Müdürlüğü yeni imar yönetmeliği için çalıştı!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi İmar Müdürlüğü, 1 Ekim 2017 tarihinde yürürlüğe girecek Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği için fazla mesai yaptı.

Konya Ereğli'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Eski Sanayi Çarşısı ve Eski Buğday Pazarı'nın bulunduğu alanların Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Bakanlar Kurulu'nun imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanarak kentsel dönüşüm alanına dönüştürüldüğü açıkladı.

Konya Ereğli Kapalı Ceza Evi taşındı mı?

Ereğli Kapalı Ceza Evi Toros Mahallesi ’nde yapımı tamamlanan Yeni Ereğli Ceza İnfaz Kurumu ’na taşındı. 6 Şubat tarihi itibariyle taşınma işlemi tamamlanan ceza evi bölge ceza evi olarak faaliyet gösterecek.

Konya Ereğli'ye yeni yollar yapılıyor!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi şehre değer katacak projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Ereğli Belediyesi yürüttüğü yeni yol açma çalışmaları ile şehre hizmet üretmeyi sürdürüyor.

Ünal Demirtaş, Ereğli Devrek Yolu çalışmalarını eleştirdi!

Demirtaş, 93,9 Değişim Radyo’da yayınlanan, Değişim Genel Yayın Yönetmeni Ersen Berk Çelik’in sunduğu ana haber bültenine telefon bağlantısıyla katılarak, Ereğli Devrek yolu konusunda yürütülen çalışmaların gecikmesini eleştirdi.

Konya Ereğli Devlet Hastanesi Nisan'da hizmete açılacak!

Komyapı Genel Müdürü Mehmet Erdem, geçen yıl yeniden ihale edilen Konya Ereğli Devlet Hastanesi ihalesini aldıklarını ve taahhüt ettikleri gibi 750 gün içerisinde tesliminin yapılacağını söyledi.

Zonguldak Ereğli Kestaneci Mahallesi'nde Uzun Mehmet Anıtı yenilecek!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi belediyesi tarafından Kestaneci Mahallesi’nde bulunan Uzun Mehmet Anıtı’nın yenileceği açıklandı.

Zonguldak Ereğli Gençlik Merkezi inşaatı başlıyor!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal 9 bin 912 metre kare kapalı alana sahip olacak Gençlik Merkezi inşaatına başlanacağını söyledi.

Ereğli'de metruk binalar yıkılıyor!

Konya’nın Ereğli ilçe Belediyesi vatandaşların rahatsız olduğu, uyuşturucu madde kullanımı açısından risk taşıyan metruk binaların yıkımını gerçekleştirmeye devam ediyor.

Konya Ereğli'de metruk binalar yıkılıyor!

Konya’nın Ereğli ilçe Belediyesi vatandaşların rahatsız olduğu, uyuşturucu madde kullanımı açısından risk taşıyan metruk binaların yıkımını gerçekleştirmeye devam ediyor.

Konya Ereğli Kent Konağı'nda sona yaklaşıldı!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Mayıs ayında temeli atılan ve yapımına başlanan Ereğli Kent Konağı bitme aşamasına geldi.

Konya Ereğli'de sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor!

Ereğli Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı asfalt ekipleri hava koşullarının elverdiği süreçte sıcak asfalt çalışmasını sürdürmeye devam ediyor.

Ereğli mesire alanları Haberi

Ereğli mesire alanları

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğli’ye yeni bir park ve mesire alanı yapacakları müjdesini verdi. Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte sahadaki çalışmaları gezerek bilgi aldı. Özgüven, Eti Mahallesinde 6 bin metrekarelik bir alana park yapım çalışmasına başlayacaklarını ifade ederek, modern park alanları ile şehre nefes aldıracaklarını ifade etti. Parkların şehirlerin kimliği ile örtüştüğünü söyleyen Özgüven, “Eti mahallesinde yaptığımız proje ile vatandaşlarımızın hem dinlenebileceği, hem de sosyal aktivitelerle vakit geçirebileceği park çalışmasına kısa bir süre içerisinde başlayacağız. Gelişen, büyüyen ve değişen Ereğli’mize kalıcı ve kaliteli hizmet sunmak en büyük amacımızdır. Park içerisinde oyun grupları, spor aletleri, spor sahası, havuz, kamelya, yürüyüş yolu gibi çeşitli hizmetler yer alacak” dedi. Toros Mahallesine...