28 / 04 / 2024

Ereğli Şehir Konağı nerede

Ereğli Şehir Konağı nerede

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde resmi açılışı yapılacak olan Ereğli Şehir Konağı’nı ve KOMEK ’i ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ereğli Şehir Konağı'nda sona gelindi!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Konya Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yapımı gerçekleştirilen Ereğli Şehir Konağını gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kocaeli'deki Ereğli Evleri restore ediliyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ereğli Mahallesi'ndeki tarihi yapıları restore ediyor.

Kocaeli'deki Ereğli Evleri restore ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel’in Ereğli Mahallesi’ndeki tarihi evleri restore ediyor.

Kocaeli'deki Ereğli Evleri yeniden hayat buluyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ereğli Evleri'ni restore ediyor.

Karamürsel Ereğli’deki iki yapı restore edilecek!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Karamürsel Ereğli'de yer alan iki adet tarihi yapı restore edecek.

Karamürsel Ereğli’deki iki tarihi yapı restore edilecek!

Karamürsel Ereğli’de yer alan yöresel evlerden iki tanesi restore edilecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi restorasyon ihalesi 15 Şubat'ta gerçekleştirecek.

Konya Ereğli'ye 7.9 milyonluk yatırım!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ereğli'de 7.9 milyon liralık yeni su şebekesi, şebeke ıslah ve su kuyusu toplama hattı yatırımı yaptı.

Konya Ereğli'ye 8 milyonluk 5 prestij cadde!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Ereğli’ye değeri 8 milyon lirayı geçen prestij caddeler kazandırdıklarını söyledi. Alt yapısı tamamlanan caddeler kaldırımı, refüjü, bisiklet yolu ve kaliteli asfaltı ile örnek hale geldi.

Konya Ereğli'nin yollarına 4,5 milyonluk yatırım!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ereğli İlçesi’nin 8 mahallesini birbirine bağlayan 44 kilometrelik grup yolunun 19 kilometresinde asfalt sathi kaplama çalışmasını tamamladı, kalan 25 kilometrede çalışmalar devam ediyor. Yolun yatırım maliyeti 4,5 milyon lira.

Ereğli Aile Sanat ve Eğitim Merkezi açıldı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ereğli’de yapımını tamamladığı Aile Sanat ve Eğitim Merkezi’ni 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Ereğlili kadınlara armağan etti. Ereğli ASEM 21 branşta, 34 kursta hizmet veriyor.

Ereğli Aile Sanat ve Eğitim Merkezi yarın açılıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Dünya Kadınlar Günü’nü her yıl çeşitli eserler açarak kutladıklarını belirterek, Ereğli halkını Aile Sanat ve Eğitim Merkezi’nin açılışına davet etti.

Konya Ereğli Şehir Konağı 8 Mart'ta açılacak!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde resmi açılışı yapılacak olan Ereğli Şehir Konağı’nı ve KOMEK ’i ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Konya Ereğli Kent Konağı'nda sona yaklaşıldı!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Mayıs ayında temeli atılan ve yapımına başlanan Ereğli Kent Konağı bitme aşamasına geldi.

Konya Ereğli'de sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor!

Ereğli Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı asfalt ekipleri hava koşullarının elverdiği süreçte sıcak asfalt çalışmasını sürdürmeye devam ediyor.

Ereğli Şehir Konağı nerede Haberi

Ereğli Şehir Konağı nerede

Sosyal belediyecilik noktasında Ereğli ’ye güzel tesisler kazandırdıklarını ifade eden Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğli Şehir Konağı ’nı Konya merkezden sonraki en kapsamlı şehir konağının Ereğli ’ye yapıldığını bu noktada kendilerine her türlü desteği sağlayan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ’e teşekkür etti.

Şehir konağının kadınlara yönelik hizmet vereceğini saunasından spor salonuna kadar birçok faaliyetin gerçekleştirilebileceği şehir kent konağında üye kayıtlarının devam ettiğini ve kadınların ilgisinden mutluk duyduklarını belirten Başkan Özgüven, bu tür sosyal etkinliklerin daha fazla yapılabilmesi için farklı projeler üzerinde çalıştıklarını söyledi. KOMEK ’in bir dünya markası konumuna geldiğini ifade eden Belediye Başkanı Özkan Özgüven, yaklaşık bir yıllık bir hizmet sürecine sahip olan KOMEK ’ de bugün 3 bin civarında kursiyere bilgisayardan yabancı diline kadar 42 branşta...