10 / 05 / 2024

ereğli sevgi parkı ne zaman açılacak

ereğli sevgi parkı ne zaman açılacak

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Liman Başkanlığı'na ait binayı satın alan Ereğli Belediyesi, binanın bulunduğu alana sevgi parkı kurmak için çalışmalarına başladı. Başkan Posbıyık, sevgi parkı hakkında açıklamalarda bulundu...

Zonguldak Ereğli Özdemir Park AVM açıldı!

Zonguldak Ereğli ilçesinde yapımı tamamlanan Özdemir Park Alışveriş merkezi, açılış öncesinde basın mensuplarına tanıtıldı. Tanıtımı ünlü sunucu manken ve oyuncu İpek Tanrıyar tarafından gerçekleştirildi.

Ereğli Dağlar'da çocuk oyun parkı yapıldı!

2011 yılında Ereğli Belediyesi’nin sınırlarına dahil olan Dağlar Mahallesi’nde kanalizasyon hattı çalışmaları başladı. Dağlar Mahallesinde yaşayan çocuklarda, ilk kez çocuk oyun parkı ile tanıştı.

Ereğli'ye yeni park ve mesire alanı yapılacak!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğli’ye yeni bir park ve mesire alanı yapacakları müjdesini verdi.

Konya Ereğli’ye 70 milyon liralık yatırım yapılacak!

Ereğli’de Ulu Cami, Kervansaray ve hamamın bulunduğu bölgede tarihi dokunun ortaya çıkarılması için restorasyon projeleri hazırlandı. Konya Belediye Başkanı Tahir Akyürek, yıl sonuna kadar Ereğli’ye 70 milyon liralık yatırım yapacaklarını ifade etti.

Konya Ereğli'de restorasyon çalışmaları başlıyor!

Ereğli ve Halkapınar’da yatırımları başlatarak vatandaşlarla buluşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Ereğli’de Ulu Cami, Kervansaray ve hamamın bulunduğu bölgede restorasyon projelerinin hazırlandığını söyledi.

Ereğli’ye 70 milyon TL’lik yatırım!

Konya’nın Ereğli ilçesinde, Büyükşehir Belediyesi ve Ereğli Belediyesi tarafından eski SSK Hastanesi karşısına yaptırılacak olan Ereğli Kent Konağı’nın temeli düzenlenen törenle atıldı. İşte törenin ayrıntıları...

Ereğli'de yanan restoran alanı yeniden projelendiriliyor!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, eski Belediye Başkanlarından rahmetli Kenan Akpınar döneminde yaptırılan ve yanarak kül olan Ekin Aile Gazinosunun bulunduğu alanı Yap-İşlet-Devret modeli ile yeniden ilçeye kazandıracaklarını söyledi.

Konya Ereğli'de metruk binaların yıkımı gerçekleşiyor!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi ve Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından tespit edilen ve özellikle madde bağımlılarının mekanı haline gelen metruk binalar belediye ekipleri tarafından yıkılıyor.

Konya Ereğli'ye kapalı pazar yeri inşa edilecek!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Kapalı Pazar için yer belirleme çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Özgüven, Ereğli’ye yakışan modern bir Kapalı Pazaryeri için çalışmaları sürdürdüklerini ifade etti..

Konya Ereğli'de metruk binalar yıkılıyor!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi ve Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından tespit edilen ve özellikle madde bağımlılarının mekanı haline gelen metruk binalar belediye ekipleri tarafından yıkılıyor.

Sanko Ereğli Çimento'yu satın aldı!

Sanko Holding, dünyanın en büyük çimento üreticilerinden Fransız Lafarge Grubu'nun, Türkiye'deki yatırımlarından Ereğli Çimento'yu satın aldı..

Sanko, Lafarge Ereğli Çimento’yu satın aldı!

SANKO Holding, dünyanın en büyük çimento üreticilerinden Fransız Lafarge Grubu’nun, Türkiye’deki yatırımlarından ‘’ Lafarge Ereğli Çimento ’’ şirketini satın aldı.

Sanko Holding, Lafarge Ereğli Çimento şirketini satın aldı!

Sanko Holding, dünyanın en büyük çimento üreticilerinden Fransız Lafarge Grubu’nun, Türkiye’deki yatırımlarından "Lafarge Ereğli Çimento" şirketini satın aldı.

ereğli sevgi parkı ne zaman açılacak Haberi

ereğli sevgi parkı ne zaman açılacak


Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, eski Liman Başkanlığı Binası'nın da bulunduğu alanda 'Sevgi Parkı' projesinin gerçekleştirileceğini söyledi. Posbıyık, Liman Başkanlığı Binası'nın yıkımından önce gazetecilere yaptığı açıklamalarda, yapılacak parkın her hangi bir işletmeciye verilmeden, halkın genel kullanımı için düzenleneceğini belirtti. Parkın düzenlemesinde vatandaşlardan gelen taleplerin de göz önünde bulundurulduğunu ifade eden Posbıyık, "Gördüğünüz alan Liman Başkanlığı idi. Liman Başkanlığı buradan yeni binasına taşındı. Taşınma gerçekleştikten sonra Milli Emlak Genel Müdürlüğü'ne müracaat ettik. Bu alanın yeşil alan olmasını istedik. Bu üsteki binayı da Mal Müdürlüğü'nden belli bir bedel karşılığı satın aldık. Şu anda binanın yıkımını gerçekleştirmek için buradayız ve yıkımını birlikte izleyeceğiz. Hemen yanındaki Sahil Sıhhiye Binası da, mülkiyeti kendilerine aitti. Onlarla görüşmeler yapmak suretiyle 450 milyar liraya o mülkiyeti de...