04 / 05 / 2024

Eren Soylu

Eren Soylu

Harbi İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eren Soylu ve Ziya Yıldırım ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Sultanbeyli, Merve Mahallesi, Mihrap Sokak'ta kuruldu.

Galatasaray'dan Turgay Şeren Müzesi!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, hayatını kaybeden sarı-kırmızılıların ve milli takımın efsane kalecisi Turgay Şeren'in adını Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde açılacak müzeye vereceklerini söyledi.

Süleyman Soylu: Osmangazi Köprüsü mükemmel bir eser!

Türkiye'nin Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Osmangazi Köprüsü ile iki yakayı birleştirdiğini dile getiren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, eserlerin geleceğe ait sıçramaların en önemli ayaklarından biri olduğunu bildirdi.

Süleyman Soylu'dan mesleki yeterlilik belgesi uyarısı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu "40 mesleğin 17'si inşaat mesleğidir ve bu mesleklerde 1 Ocak 2017'den itibaren yeterlilik belgesi olmadan çalışmak mümkün olmayacak" dedi

Süleyman Soylu: Kaçak yapılaşmaya karşı koymalıyız!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'da katıldığı açılış töreninde kaçak yapılaşmaya tepki gösterdi. Soylu, "Toplumsal duyarlılık ile kaçak yapılaşmaya karşı koymalıyız" dedi.

Eren Kız Öğrenci Yurt İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eren Kız Öğrenci Yurt İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi, Sinan Eren tarafından 50 bin TL sermaye ile 24 Mayıs'ta Bayrampaşa, Altıntepsi Mahallesi, Akpınar Caddesi'nde kuruldu.

Turan Eren Antalya'da dev konut projesini hayata geçirecek!

Emekli Antalya Vali Yardımcısı Turan Eren, geliştirdiği "garantili kooperatifçilik" modeli ile dev bir konut projesini daha hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Bülent Soylu:Menderes'i tercih edilen yer yapacağız!

Bülent Soylu Menderes'e yapılan yatırımlar hakkında konuştu. Soylu, Menderes'i terk edilen değil, tercih edilen yer yapacağımızın söylemiştik. Bu projelerimiz ile sözümüzü de tutuyoruz" dedi.

Harbi İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harbi İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eren Soylu ve Ziya Yıldırım ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Sultanbeyli, Merve Mahallesi, Mihrap Sokak'ta kuruldu.

İnşaatçı Mahmut Eren silahlı saldırıda öldü!

Mardin’in Kızıltepe İlçesi’nde hafif ticari aracıyla giden Mahmut Eren, başka bir araçtan düzenlenen silahlı saldırıda öldü. Eren’in kontrolünü kaybettiği aracı ise orta refüje çarparak durabildi.

Süleyman Soylu: Doğu Karadeniz'in mimarisine uygun evler inşa edeceğiz!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, "Dost bir ülkeden beklenmeyecek derecede bir açıklama ile karşı karşıyayız. Üzüldüğümüzü ifade etmek istiyorum.

Bülent Soylu: İzmir'e katı atık bertaraf tesisi kurulmasını istemiyoruz!

Palamutarası’na kurulması plananan çöp tesisine ilişkin sessizliğini Egeli Sabah’a bozan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, ilçe halkının isteğinin aksine birşeye izin vermeyeceklerini söyledi

Süleyman Soylu'dan Akyazı Şehir Hastanesi açıklaması!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon’a yapılması gündeme olan şehir hastanesinin yeri ile ilgili tartışmalara son noktayı koyarak şehir hastanesinin Akyazı’da yapımı süren Akyazı Stadı’nın yanına yapılacağını söyledi.

Süleyman Soylu: İnşaat sektöründeki kazaları çalışmaları durdurarak çözemeyiz!

Çalışma hayatı sistemindeki boşlukların istismar edildiğini belirten Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, kazalara inşaatları durdurarak çözüm bulunamayacağını söyledi.

Eren Soylu Haberi

Eren Soylu

Harbi İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eren Soylu ve Ziya Yıldırım ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Sultanbeyli, Merve Mahallesi, Mihrap Sokak'ta kuruldu. 


Harbi İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...