28 / 04 / 2024

Süleyman Soylu: Kaçak yapılaşmaya karşı koymalıyız!

Süleyman Soylu: Kaçak yapılaşmaya karşı koymalıyız!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'da katıldığı açılış töreninde kaçak yapılaşmaya tepki gösterdi. Soylu, "Toplumsal duyarlılık ile kaçak yapılaşmaya karşı koymalıyız" dedi.



Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, çeşitli programlara katılmak için geldiği Trabzon'da kaçak yapılaşmaya tepki gösterdi, Doğal güzelliklerin talan edilmemesini isteyen Soylu, "Toplumsal duyarlılık ile kaçak yapılaşmaya karşı koymalıyız" dedi.


TURİZMCİLERİ UYARDI 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Yomra, Araklı, Tonya ve Ortahisar'da çeşitli programlara katıldı. Turizmi gündemine alan Soylu, turizmcilere, "Altın yumurtlayan tavuğu kesmemeliyiz" diyerek fiyat tarifelerinde istikrar istedi. Trabzon mimarisinin bir bütün olarak ele alınmasını talep eden Soylu, kamu binalarının müze gibi estetik yapılar kepler olması gerektiğine dikkati çekti. 


VATANDAŞA SESLENDİ 

Maçka'daki yaylalarda açılan 45 çukurun kapatıldığını hatırlatan Soylu, "Doğal güzelliklere acımasız davranmayalım. Hizmetimizi kaliteli bir şekilde ortaya koymamıza rağmen kaçak yapılaşma devam ediyor. 45 çukur açmak ne demek? Buraya ne konduracaksınız? Bu duruma toplumsal duyarlılık ile hep beraber karşı koymalıyız" dedi. Soylu. Uzungöl'ün ışıklandırılması işini üstlendiğini de belirtti. 


Karadeniz'de İlk Haber


Geri Dön