28 / 04 / 2024

Eren Talu Mimarlık Adres ve Telefonu

Eren Talu Mimarlık Adres ve Telefonu

Mimar Eren Talu, Galatasaray Spor Kulübü'nün TOKİ'ye devredilen Türk Telekom Arena Stadı yapımıyla gündeme gelen isimdir. Eren Talu ayrıca sunucu Defne Samyeli ile evliliğiyle haber olmuştur. Peki Eren Talu kimdir? İşte biyografisi...

Sabur Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sabur Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Eren Öcalan tarafından kuruldu.

Yes Group Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yes Group Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 990 bin TL sermaye bedeli ile Semih Akyüz, Yeşeren Ersan ve Yunus Emre Kaçamaz ortaklığında kuruldu.

Azizoğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azizoğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Eren Azizoğlu tarafından kuruldu.

Skab Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Skab Mimarlık Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Eren ve Damla Turan Sütcü ortaklığında kuruldu.

4c İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4c İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Eren Erbaş tarafından kuruldu.

Besart Yapı Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Besart Yapı Ve Mimarlık Limited Şirketi Beyoğlu'nda 600 bin TL sermaye bedeli ile Bahri Tokgöz, Eren Çevik ve Selim Nazik ortaklığında kuruldu.

Adg Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adg Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eren Bakır ve Ömer Adıgüzel tarafından kuruldu.

Aksu Desıgn Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Aksu Desıgn Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Eren Aksu tarafından kuruldu.

Janus Mimarlık Mühendislik Restorasyon İnşaat Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Janus Mimarlık Mühendislik Restorasyon İnşaat Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Eren Onur ve Uğur Kaan ortaklığında kuruldu.

Finn Tasarım Mimarlık Yapı Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Finn Tasarım Mimarlık Yapı Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Aral Yener Yüksel ve Eren Saka ortaklığında kuruldu.

Yirmi Sekiz Mimarlık Tasarım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yirmi Sekiz Mimarlık Tasarım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Eren Özgüven tarafından kuruldu.

Modark Mimarlık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modark Mimarlık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Eren Kulaç ve Musa Daner ortaklığında kuruldu.

Grob Mimarlık Dizayn ve Yapı Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grob Mimarlık Dizayn ve Yapı Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Bigecanan Eren tarafından kuruldu.

Eren Talu Mimarlık Adres ve Telefonu Haberi

Eren Talu Mimarlık Adres ve Telefonu

Eren Talu kimdir?


Mimar bir anne babanın iki mimar çocuğunun büyüğüdür. 1960 doğumludur. Galatasaray Lisesi ve Güzel Sanatlar Akademisi mezunudur. Galatasaray Kulübü Divan Kurulu üyesi ve eski yöneticisidir. Yalın ve sürprizli modern mimariye gönülden bağlıdır. Lakabı “Whitest” olmasına rağmen arada siyah ve kırmızı da kullanır. Son zamanlarda tüm bina cephesini canlı bitki örtüsüyle kaplamak üzerine yoğunlaşmıştır.



Eren Talu ve Eren Talu Mimarlık!


1987 yılında Eren Talu, Suha Durukan ve Berna Bora tarafından kurulmuş; Berna Bora’nın ayrılmasının ardından diğer ortaklarla devam etmiştir. Mimari, içmimari projelerinin yanısıra uygulama hizmeti de vermektedir. Sade, fonksiyonel, içinde ve dışında yaşayanları önemseyen, mutlaka modern, bugünün ve geleceğin mimarisinde iz bırakmayı hedefleyen çizgisiyle belli bir karaktere sahip projeler üretir.



Eren Talu ve Eren Talu Mimarlık iletişim bilgileri!


Adres: Eren Talu Mimarlık...