05 / 08 / 2024

Eren Vuran Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi iletişim

Eren Vuran Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi iletişim

Eren Vuran Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile  Eren Vuran tarafından kuruldu.

Yes Group Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yes Group Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 990 bin TL sermaye bedeli ile Semih Akyüz, Yeşeren Ersan ve Yunus Emre Kaçamaz ortaklığında kuruldu.

Tugend Enerji Danışmanlık Ve Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Tugend Enerji Danışmanlık Ve Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Eren Akman tarafından kuruldu.

Başlar Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başlar Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Eren Baş ve Yunus Emre Baş ortaklığında kuruldu.

Enigma Endüstriyel Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enigma Endüstriyel Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Eren Yaşlı tarafından kuruldu.

E2k Mühendislik Ve Müşavirlik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E2k Mühendislik Ve Müşavirlik İnşaat Sanayi Ticaret Şişli’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Engin Keskin ve Eren Küpçü tarafından kuruldu.

Janus Mimarlık Mühendislik Restorasyon İnşaat Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Janus Mimarlık Mühendislik Restorasyon İnşaat Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Eren Onur ve Uğur Kaan ortaklığında kuruldu.

Eren Olgun İnşaat Mühendislik Proje Danışmanlık Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eren Olgun İnşaat Mühendislik Proje Danışmanlık Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Eren Olgun ve Serkan Açıkgöz ortaklığında kuruldu.

4 Er Yapı İnşaat Mühendislik Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4 Er Yapı İnşaat Mühendislik Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şahin, Eren Savaş, Fatih Çınar ve Murat Erçağ ortaklığında kuruldu.

Eren Vuran Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Eren Vuran Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile  Eren Vuran tarafından kuruldu.

A1 Danışmanlık Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

A1 Danışmanlık Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gürbüz, Eren Kaya ve Fatih Koca tarafından kuruldu.

Ekfen Mimarlık ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Ekfen Mimarlık ve Mühendislik Ticaret  Limited Şirketi Beyoğlu'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Eren Karamustafa tarafından kuruldu. 

Erentek Tesisat Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erentek Tesisat Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Sebat Eren tarafından kuruldu. 

Deren Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deren Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi GÖkçe Elif Eren ve Dilaver Boncuk ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Eren Vuran Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi iletişim Haberi

Eren Vuran Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi iletişim

Eren Vuran Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile  Eren Vuran tarafından kuruldu.

Eren Vuran Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi konusu:
Yurtiçi ve yurt dışında her türlü yapının inşaat mühendisliği projelerinin (yapısal tasarım projesi/statik proje) yapılması ve yaptırılması . Yapısal tasarım projelerine ilişkin hesapların ve çizimlerin yapılması veya başka taraflarca yapılan hesapların ve çizimlerin kontrol edilmesi. Bir yapının çeşitli yükler ve/veya rüzgar ve deprem gibi dinamik etkiler altındaki performansının belirlenmesi için gerekli çalışmaların yürütülmesi, bu çalışmalar için gerekli hesapların ve çizimlerin yapılması veya başka taraflarca yapılmış hesap ve çizimlerin kontrol edilmesi. İnşaat Mühendisliği konularında eğitim düzenlenmesi. Yurtiçi ve yurtdışı proje yarışmalarına katılma. Yurtiçi ve yurt dışında yapısal tasarım ve performans değerlendirmesi projelerinde gözetmen, denetçi veya...