30 / 04 / 2024

Erenköy Caddepark ödeme planı

Erenköy Caddepark ödeme planı

Erenköy Caddepark projesinde yer alan daireler 3 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dubleks şeklinde tasarlandı. Erenköy Caddepark'ta yer alan konutların metrekaresi 6 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Üsküdar Çengelköy Park ödeme seçenekleri!

Üsküdar Çengelköy Park ödeme seçenekleri kişiye özel olarak tasarlanabiliyor. Projede toplam 27 villa,116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans yer alıyor.

Aslanpark Erenköy'de teslimler 2016 sonunda!

Butik projelerle mahalle hayatını yeniden yaşatan Aydoğan İnşaat, Aslanpark Erenköy projesi ile Bağdat Caddesi’nin en iddialı projesine imzasını atacak.

Küçükköy Essenora ödeme seçenekleri!

Küçükköy Essenora ödeme seçenekleri arasında 24 aya kadar peşinat, faiz, kredi olmadan vadeli ödemeler yer alıyor. Küçükköy Essenora projesinde fiyatlar 397 bin liradan başlıyor...

Uzunal Tau Yapı'dan Göztepe ve Erenköy'e iki proje!

Günümüz çağdaş mimarisini 40 yıllık deneyimiyle müşterilerine sunan Uzunal Tau Yapı, Göztepe’deki Yonca ve Erenköy’deki Tezer projeleriyle güvenli ve kaliteli yaşama destek vermeyi sürdürüyor.

360 Kurtköy Rezidans ödeme koşulu!

26 blok halinde inşa edilen projede daire tipleri 2,5+1'den başlıyor 5,5+1'e kadar değişiyor. 360 Kurtköy Rezidans ödeme koşulu kıapsamında banka kredisi kullanılabiliyor.

Carrefour İçerenköy Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Carrefour İçerenköy hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Carrefour İçerenköy Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Carrefour İçerenköy AVM bayramda kaça kadar açık? Carrefour İçerenköy bayramda kaçta açılacak?

Kayseri Erenköy bağlantı yolu açıldı!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Erenköy mahallesinde alt yapısı ile yapımı tamamlanan Gürle Caddesi açılması ile iki ilçenin birbirine bağlandığını söyledi.

İETT Sitesi İçerenköy kentsel dönüşüm imar planı askıya çıktı!

İstanbul Ataşehir İlçesi, İçerenköy Mahallesi'nde yer alan İETT Sitesi ve yakın çevresindeki Hatipoğlu Market ile Menekşe Parkı'nı kapsayan kentsel dönüşüm imar planı değişikliği askıya çıktı...

TCDD, Kadıköy Erenköy'de 10 adet konut satıyor!

TCDD 1. Bölge Müdürlüğü, Kadıköy Erenköy Mahallesi 2964 Ada 95 parselde bulunan 10 adet bağımsız bölümü ihale yöntemiyle satışa çıkardı. İşte TCDD evlerinin satış detayları...

Caddepark Erenköy teslimlerinde son 20 gün!

Aydoğan inşaat, Bağdat Caddesindeki kentsel dönüşüm projesi Caddepark Erenköy'ü teslim etmeye hazırlanıyor. 2014 yılının ilk ayında hayata geçirilen Caddepark Erenköy'ün teslim tarihi 30 Haziran 2015 olarak belirlenmişti.

Caddepark Erenköy Evleri 30 Haziran'da teslim!

Aydoğan İnşaat, kentsel dönüşümde tam gaz gidiyor Aydoğan İnşaat'ın, kentsel dönüşüm kapsamında yaptığı Caddepark Erenköy'ün teslimi için sayılı günler kaldı.

Caddepark Erenköy'ün teslimi için sayılı günler!

Aydoğan İnşaat, kentsel dönüşümde tam gaz gidiyor. 12 bin 500 metrekarelik inşaat alanına sahip Caddepark Erenköy, 18 ay gibi kısa bir sürede teslim edilmiş olacak.

Caddepark Erenköy Evleri'nde teslime sayılı günler kaldı!

A plus butik projeleriyle adından söz ettiren Aydoğan İnşaat’ın, kentsel dönüşüm projelerinin en prestijlisi Caddepark Erenköy’ün teslimi için sayılı günler kaldı.

Erenköy Caddepark ödeme planı Haberi

Erenköy Caddepark ödeme planı


İstanbul Anadolu Yakası Erenköy bölgesinde hayata geçirilen Erenköy Caddepark projesi Aydoğan İnşaat imzası taşıyor. Projede 50 adet normal daire, 4 adet dubleks daire yer alıyor. 


Erenköy Caddepark projesinin toplam inşaat alanı 12 bin 177 metrekare olarak belirlendi. Projede  3 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dubleks daire seçenekleri yer alıyor. 



Cadde Park Erenköy projesinin sosyal olanakları arasında; fitness, sauna, 2 katlı kapalı otopark yer alıyor. Erenköy Caddepark projesinin teslimleri 2015 yılında yapılması planlanıyor. Projede yer alan konutların metrekaresi  6 bin dolardan başlangıç gösteriyor. 


Erenköy Caddepark satış ofisi

Tel: 0216 405 12 91

Web:...