27 / 04 / 2024

Yeşilkent Evim Yüksekdağ ödeme seçenekleri!

Yeşilkent Evim Yüksekdağ ödeme seçenekleri!

Firma: Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş.

Proje: Evim Yüksekdağ

Yeşilkent Evim Yüksekdağ ödeme seçenekleri arasında lansmana özel fırsatlar sunuluyor. İstanbul Esenyurt'ta inşa edilen projede dairelerin alanları 90 ile 148 metrekare arasında değişiyor.



Evim Yüksekdağ Konutları İstanbul'un Esenyurt ilçesine bağlı Yeşilkent Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Proje 64 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor. 


Anahtar teslimleri 2018 yılı Haziran ayında yapılacak olan  Evim Yüksekdağ  Esenyurt'ta 345 konut ve 9 dükkan bulunuyor. Proje 11 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. 

Yeşilkent Evim Yüksekdağ ödeme seçenekleri!

Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş imzası taşıyan Evim Yüksekdağ Residence'de 50 ay vade farksız taksit avantajı ile ödeme yapılabiliyor. Projede 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. 


Esenyurt Evim Yüksekdağ Rezidans kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, yürüyüş parkuru, sauna, süs havuzu, çocuk oyun alanları, kapalı otopark ve güvenlik gibi sosyal donatı alanlarına sahip.


Fiyatların 245 bin TL'den başlangıç gösterdiği Evim Yüksekdağ Yeşilkent'te dairelerin büyüklükleri 90 metrekare ile 148 metrekare arasında değişiyor. 

19 soruda Evim Yüksekdağ projesi!

Evim Yüksekdağ Esenyurt ulaşım: Yeşilkent Mahallesi Nazım Hikmet Bulvarı No:49 Esenyurt / İSTANBUL


Tel:  444 9 540

Web: www.evimyuksekdag.com 

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön