14 / 05 / 2024

Erenköy Ethemefendi Konutları

Erenköy Ethemefendi Konutları

Ana Yapı'nın hayata geçirdiği Erenköy Ethemefendi Konutları projesinde oturuma hazır durumda olan dairelerin fiyatları 1 milyon 200 bin liradan başlıyor

TOKİ Bilecik Bozüyük Konutları ne zaman teslim?

TOKİ Bilecik Bozüyük'te 3+1 olarak tasarlanan daireler satışa sunuluyor. Projede yüzde 10 peşinatta 96 ay vade uygulanıyor. Peki TOKİ Bilecik Bozüyük Konutları ne zaman teslim edilecek?

Ataköy Avrupa Konutları fiyat!

Ataköy Avrupa Konutları fiyat listesi dairelerin büyüklüklerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen proje 8 bin 796 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Carrefour İçerenköy Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Carrefour İçerenköy hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Carrefour İçerenköy Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Carrefour İçerenköy AVM bayramda kaça kadar açık? Carrefour İçerenköy bayramda kaçta açılacak?

Hadımköy VEFA Konutları'nda kaba inşaat tamam!

Toplam 720 konutluk Hadımköy VEFA Konutları Arnavutköy'de bulunuyor. Satışları başlayan proje toplam 35 bin metrekare alan içerisinde yer alıyor.

Kayseri Erenköy bağlantı yolu açıldı!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Erenköy mahallesinde alt yapısı ile yapımı tamamlanan Gürle Caddesi açılması ile iki ilçenin birbirine bağlandığını söyledi.

Ataköy Avrupa Konutları satılık!

Ataköy Avrupa Konutları satılık daire tipleri arasında 1+1 ve 2+1'ler bulunuyor. Artaş İnşaat imzası ile yükselecek projede satışların önümüzdeki hafta içerisinde başlaması planlanıyor.

İETT Sitesi İçerenköy kentsel dönüşüm imar planı askıya çıktı!

İstanbul Ataşehir İlçesi, İçerenköy Mahallesi'nde yer alan İETT Sitesi ve yakın çevresindeki Hatipoğlu Market ile Menekşe Parkı'nı kapsayan kentsel dönüşüm imar planı değişikliği askıya çıktı...

Kurtköy Mira Konutları!

Kurtköy Mira Konutları 'nın büyüklükleri minimum 68 metrekare olarak tasarlandı. Daire teslimleri hemen gerçekleşen proje 25 bin 829 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

TCDD, Kadıköy Erenköy'de 10 adet konut satıyor!

TCDD 1. Bölge Müdürlüğü, Kadıköy Erenköy Mahallesi 2964 Ada 95 parselde bulunan 10 adet bağımsız bölümü ihale yöntemiyle satışa çıkardı. İşte TCDD evlerinin satış detayları...

Caddepark Erenköy teslimlerinde son 20 gün!

Aydoğan inşaat, Bağdat Caddesindeki kentsel dönüşüm projesi Caddepark Erenköy'ü teslim etmeye hazırlanıyor. 2014 yılının ilk ayında hayata geçirilen Caddepark Erenköy'ün teslim tarihi 30 Haziran 2015 olarak belirlenmişti.

Caddepark Erenköy Evleri 30 Haziran'da teslim!

Aydoğan İnşaat, kentsel dönüşümde tam gaz gidiyor Aydoğan İnşaat'ın, kentsel dönüşüm kapsamında yaptığı Caddepark Erenköy'ün teslimi için sayılı günler kaldı.

Caddepark Erenköy'ün teslimi için sayılı günler!

Aydoğan İnşaat, kentsel dönüşümde tam gaz gidiyor. 12 bin 500 metrekarelik inşaat alanına sahip Caddepark Erenköy, 18 ay gibi kısa bir sürede teslim edilmiş olacak.

Caddepark Erenköy Evleri'nde teslime sayılı günler kaldı!

A plus butik projeleriyle adından söz ettiren Aydoğan İnşaat’ın, kentsel dönüşüm projelerinin en prestijlisi Caddepark Erenköy’ün teslimi için sayılı günler kaldı.

Erenköy Ethemefendi Konutları Haberi

Erenköy Ethemefendi Konutları

2008 yılından bu yana oturumun devam ettiği Ethemefendi Konutları'nda 42 adet daire yer alıyor. 7 ila 14 katlı iki blok halinde tasarlanan Ethemefendi Konutları projesi Ana Yapı imzası taşıyor. 


Kadıköy Erenköy'de inşa edilen Ethemefendi Konutları projesinde 145 metrekarelik 3+1 daireler, 190 metrekarelik 4+1 daireler ve 250 metrekarelik 4+1 çatı dubleksleri mevcut durumda. 


Ortak alanlarında otopark, yüzme havuzu ve fitness salonu bulunan Erenköy Ethemefendi Konutları'nda son konutların fiyatları 1 milyon 200 bin TL ile 1 milyon 300 bin TL arasında farklılık gösteriyor. Projeden ev sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyorlar.


0216 464 86 00


http://www.anayapi.com


Sinem...