09 / 05 / 2024

erenköy imar 2019

erenköy imar 2019

Erenköy Mahallesi'nde vatandaşlar, mahallelerinin imara açılmasını istiyor. "Mahalledeki kat sınırlamasının kaldırılsın" diyen vatandaşlar çözüm bekliyorlar. 

Ataşehir'de 40 yıllık imar sorunu: İçerenköy sakinleri imar haklarının geri verilmesini istiyor!

Ataşehir İçerenköy'de 40 yıllık imar sorununa mahalle sakinlerinden tepki geldi. İmar Mağdurları Platformu adı altında toplanan mahalleliler, imar haklarının ellerinden alındığını iddia etti ve taleplerini sıraladı. İşte mağdurların o açıklaması...

İçerenköy ve Küçükbakkalköy 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Ataşehir ilçesi, İçerenköy, Küçükbakkalköy Mahallelerine ve Yakın Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı. 

Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve İETT Garajı'nın arazisi yapılaşmaya açıldı!

İstanbul Ataşehir’deki üzerinde Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve İETT Garajı'nın bulunduğu 286 bin metrekare büyüklüğündeki arazi için özelleştirilme kararı verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan 2019'da 'tamamı millet bahçesi' olacak dediği alanı yapılaşmaya açtı.

Ataşehir İçerenköy ve Küçükbakkalköy planları Mayıs’ta Meclis’te!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi yaptığı açıklamada, İçerenköy ile Küçükbakkalköy imar planları mayıs ayında meclise gelecek ve sonrasında planların çıkacağını söyledi.

Ataşehir İçerenköy 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir İlçesi, İçerenköy Mahallesi, 3259 ada, 12 parselin bir kısmına ilişkin itiraz 1/1000 ölçekli 02.10.2019 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Ataşehir İçerenköy imar bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Uzun zamandır çözülemeyen Ataşehir İçerenköy Mahallesi’nin imar planlarıyla ilgili bir toplantı yapıldı.

Akiş GYO Erenköy 378 ada 25 parsel 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Erenköy 378 Ada 25 Parsel'e ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

İçerenköy'e spor tesisi ve otopark inşa edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ataşehir İçerenköy'e spor tesisi ve zeminaltı otoparkı inşa edecek, projenin ihalesi 10 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Akiş GYO'nun Erenköy gayrimenkulü için olağanüstü kanun yoluna başvuruldu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kadıköy İlçesi, Erenköy Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü için ‘Yargılamanın Yenilenmesi' talebi ile olağanüstü kanun yoluna başvurdu...

Akfen Gayrimenkul Portföy Yönetimi 2019 değerleme şirketini seçti!

Akfen Gayrimenkul Portföy Yönetimi 2019 yılı için TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile anlaştı...

Akiş GYO'dan Erenköy'deki gayrimenkule ilişkin açıklama!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Erenköy Mahallesi, Çiftehavuzlar Mevkii, 106 Pafta, 1435 Ada, 39 Parsel'de kain taşınmaz hakkında açıklama yaptı...

Erenköy’deki gümrük alanı millet bahçesi oluyor!

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem Ataşehir'deki 30 yıllık mülkiyet ve imar sorunun çözüleceğini söyledi. Başkan İsmail Erdem yoğun trafiğe sebep olan Erenköy Gümrüğü'nün yerine millet bahçesi yapılacağı da dile getirdi. 

Küçükbakkalköy ve İçerenköy'ün imar planları onaylandı!

Küçükbakkalköy, İçerenköy Mahalleleri ve Yakın Çevresine ilişkin 1/1000 ölçekli  Uygulama İmar Planları onaylandı.

erenköy imar 2019 Haberi

erenköy imar 2019

Erenköy Mahallesi sakinleri en önemli sorunlarının imar olduğunu belirtiyorlar. Vatandaşlar "Bazı yollarımızın yapılması gerekiyor. Evler dayanıksız, yıkılıyor. İmar sorunumuz çözümlensin ve kat arttrımı yapılsın" diyerek isteklerini belirtiyorlar. 

Erenköy Mahallesi'nde vatandaşlar, mahallelerinin imara açılmasını istiyor. "Mahalledeki kat sınırlamasının kaldırılsın" diyen vatandaşlar çözüm bekliyorlar. 

Adapazarı Belediyesi Erenköy Mahallesi’nde Kentsel Dönüşüm Projesi’ne 2017 yılında başladı. Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında, Erenköy’de irtibat bürosu kurulmuştu.