28 / 04 / 2024

Erenler 2015 projeleri

Erenler 2015 projeleri

Erenler'de kentsel dönüşüm başlıyor. Erenler'de yapılacak olan Kentsel Dönüşüm Birinci etap Birinci kısım işini alan firma ile Erenler Belediyesi arasında imza töreni gerçekleştirildi. AK Parti Erenler ilçe Başkanı Resul Erdoğan Yılmaz konuyu değerlendird

Erenler Belediyesi kentsel dönüşüm projeleri devam ediyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, Erenler Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşüm projesinin şehrin kaderini değiştirecek çok önemli proje olduğunu söyledi.

3. havalimanı 2015'in en büyük projesi!

Dünya Bankası’nın verilerine göre Türkiye, 2015 yılında 44.7 milyar dolar ile kamu-özel ortaklığı kapsamında en fazla tutarda özel sektör yatırımı gerçekleştiren ülke oldu. Türkiye’yi liderliğe İstanbul Yeni Havalimanı ve Gebze-İzmir Otoyolu projeleri taşıdı.

Sakarya Erenler cazibe merkezi olacak!

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk Sakarya’nın ilkleri olan dev vizyon projeleri ile insan odaklı belediyecilik anlayışını vatandaşlarıyla buluşturmaya devam ediyor.

Sakarya Erenler Yaşam Merkezi'nde son durum!

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Sakarya’nın ilkleri olan dev vizyon projeleri ile insan odaklı belediyecilik anlayışını vatandaşlarıyla buluşturmaya devam ediyor.

Gerede Belediyesi 2015'te yapılan projeleri yayınladı!

Gerede Belediye Başkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından “2015 yılı yapılanlar” başlığı adı altında 12 maddelik bir bildiri yayınladı...

Sakarya Erenler'de 2015'te 358 yapıya inşaat ruhsatı verildi!

Sakarya Erenler Belediyesi, devam eden yatırımlarla ilçenin bir cazibe merkezi haline geldiğini açıkladı. Yapılan açıklamada, özellikle Uluyol bölgesi ve Küçüktepe mevkiindeki yatırımların arttığına dikkat çekildi.

Pana Yapı'nın projeleri Recexpo Fuarı'nda tanıtıldı!

Türkiye’nin yeni ve prestijli gayrimenkul firmalarından Pana Yapı, markalı konut projeleriyle yurtdışında da adından söz ettirmeye devam ediyor. Pana Fikirtepe projeleri Bakü RecexpoFuarı 2015'de görücüye çıktı.

2015 Aralık'ta satışa çıkacak konut projeleri!

1 Kasım 2015 Erken Genel Seçimleri sonrasında canlanan inşaat sektörü, yıl bitmeden yeni projelerini satışa sunmaya hazırlanıyor. İşte İstanbul'da satışa çıkacak olan 2015'in son projeleri...

2015 yılında villa projeleri için ruhsat başvurusu azaldı!

İnşaat firmaları bu yıl villa projeleri için ruhsat başvurusunu azalttı. Geçen yıl 15 bin 115 villa için ruhsat alınırken sayı bu yıl 10 bin 525’e geriledi. Bahçe hayali ise projelerde kat bahçesiyle giderildi.

EMİN Şirketler Grubu Emlak 2015 Fuarı'na katıldı!

Emlak 2015 Fuarı'nın en renkli standlarından birisi de EMİN Şirketler Grubuna Stantta "Elbirliği" sistemiyle konut satışına dair bilgilendirmelerin yanısıra şirketin imzasını taşıyan Kurtköy ve Beylikdüzü'ndeki projeleri de tanıtılıyor.

Kuzu Effect ve Kuzu Kumru projeleri görücüye çıkıyor!

Kuzu Grup’un Ankara’da inşaatına devam ettiği Kuzu Effect ve Kuzu Kumru projeleri 18 Kasım 2015 günü görücüye çıkıyor.

AB Grup projeleri Emlak 2015 Fuarı'nda görücüye çıkıyor!

Türkiye gayrimenkul sektörünün öncü şirketlerinin yer alacağı Emlak 2015 Fuarı, 4 Kasım 2015 Çarşamba günü CNR Expo'da başlıyor.

AB Grup Holding'in projeleri Emlak 2015 Fuarı'nda tanıtıldı!

Türkiye gayrimenkul sektörünün öncü şirketlerinin yer alacağı Emlak 2015 Fuarı, 4 Kasım 2015 Çarşamba günü CNR Expo'da başlıyor.

Erenler 2015 projeleri Haberi

Erenler 2015 projeleri

Erenler'de yapılacak olan Kentsel Dönüşüm Birinci etap Birinci kısım işini alan firma ile Erenler Belediyesi arasında imza töreni gerçekleştirildi. Toplantı salonunda gerçekleşen İmza törenine ihaleyi alan firma yetkilileri. Erenler Belediye Başkanı Cavit öztürk, Başkan Yardımcıları Muhammet Kıratlı ve Ali Akdeniz. AK Parti Erenler İlçe Başkanı Resul Erdoğan Yılmaz ve Meclis üyesi Semiha Bafralıoğlu katıldı. 

Birinci kısım 31 Aralık'a kadar tamamlanacak Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, kentsel dönüşüm sürecini anlatarak birinci kısım işinin 31 Aralık'a kadar tamamlanacağını söyledi. 

Öztürk; "İhalemizi alan firma yetkilelerine hoşgeldiniz diyorum. Bugün Erenler adına Sakarya adına hatta Türkiye adına bir ilk olan imzayı atmış olacağız. Türkiye'nin ilk kentsel dönüşüm ihalesinin protokolünü Bakanlıkta imzalayan Belediyeydik. Hamdolsun ilk ihaleye çıkan belediyeyiz, ve bugün de ihale sonucunda ihaleyi alan firma ile...