29 / 04 / 2024

erenler ihl ne zaman bitecek

erenler ihl ne zaman bitecek

Sakarya Erenler Belediyesi tarafından yaptırılan Erenler İmam Hatip Lisesi (İHL) inşaatı hızla yükseliyor. İlçesinin ilk İHL özelliği taşıyan 16 derslikli lise, 480 öğrenci kapasitesiyle 2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılına yetiştirilmesi planlanıyor...

Sakarya Erenler'deki hal tesisleri 38.2 milyon TL'ye satılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Erenler İlçesi'ne bağlı Erenler Mahallesi'ndeki hal tesislerini ihale ile satıyor. Satış ihalesi 16 Ağustos'ta gerçekleşecek...

Erenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm 1. Etap'ta tapular teslim edildi!

Erenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm 1. Etap Tapu Teslim Töreni'nde konuşan Bakan Özhaseki: "Türkiye'de adeta bir seferberlik başlatıyoruz. Bu seferberlik neticesinde ne kadar depreme dayanıksız yapımız varsa Allah'ın izniyle 15 sene içerisinde hepsini yenileyeceğiz" dedi.

Sakarya Erenler Üstgeçit Projesi'nin ihalesi bugün!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, Erenler ADA AVM önüne kazandırılacak Üst Geçit Projesi’nin ihalesine bugün çıkılacağını açıkladı.

Erenler üst geçidi ihaleye çıkıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, Erenler ADA AVM önüne kazandırılacak Üst Geçit Projesi’nin ihalesine 28 Eylül Çarşamba günü çıkılacağını açıkladı.

TOKİ Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahalleleri'ne 316 konut yaptıracak!

TOKİ Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahalleleri 1. etap 316 konut, 1 adet ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi 22 Haziran 2016 tarihinde yapılacak.

Sakarya Erenler Yaşam Merkezi'nin inşaatı ne zaman bitiyor?

Sakarya Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Başkan Yardımcısı Ali Akdeniz ve Meclis Üyesi Arslan Demir ile birlikte Yaşam Merkezinde ki çalışmaları inceledi.

Erenler Kentsel Dönüşüm Projesi’nde son durum ne?

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, bir dizi programa katılmak üzere Sakarya’ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile bir araya geldi. Bakan Güllüce ile Erenler Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 1. etap çalışmalarını inceledi

Erenler'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Erenler'de kentsel dönüşüm başlıyor. Erenler Belediyesi'nin Kent sel Dönüşüm Projesi'ne, önü müzdeki hafta yapılacak 1. Etap 1. kısım ihalesiyle start veriliyor. İhale 280 konut, 1 ticaret yapısı, peyzaj, kaldırım, alt yapı işlerini kapsıyor.

Sakarya Erenler İHL önümüzdeki eğitim yılına yetiştirilecek!

Sakarya Erenler Belediyesi tarafından yaptırılan Erenler İmam Hatip Lisesi (İHL) inşaatı hızla yükseliyor. İlçesinin ilk İHL özelliği taşıyan 16 derslikli lise, 480 öğrenci kapasitesiyle 2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılına yetiştirilmesi planlanıyor...

Güneş Park Evleri'nde 1.732 TL taksitle 3+1! Hemen teslim!

Halkalı'da inşa edilen Güneş Park Evleri'nde 3+1'ler aylık 1.732 TL taksitle satılıyor

Anel, güneş enerjisi paneli üretecek!

Aneles Elektronik Alman Solarhandelsgesellschaft GmbH ile güneş modülleri üretimi yapmak üzere görüşüyor

Adana Karaisalı Eğlence Köyüne ilköğretim okulu yaptırılacak

Adana İl Özel İdaresi, Adana-Karaisalı Eğlence Köyüne 8 derslikli ilköğretim okulu inşaatını yaptıracak

Dilek Hanif evini InStyle Home Dergisi'ne açtı!

Ünlülerin ve sosyetenin modacısı Dilek Hanif evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı

erenler ihl ne zaman bitecek Haberi

erenler ihl ne zaman bitecek


Erenler İHL önümüzdeki eğitim yılına yetiştirilecek. Sakarya Erenler Belediyesi tarafından yaptırılan Erenler İmam Hatip Lisesi (İHL) inşaatı hızla yükseliyor. İlçesinin ilk İHL özelliği taşıyan 16 derslikli lise, 480 öğrenci kapasitesiyle 2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılına yetiştirilmesi planlanıyor. 


Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, ilçeye İHL kazandırmayı üzerlerine vazife edindiklerini söyledi. Öztürk, “Eğitimin önemi herkes tarafından kabul edilen bir gerçek. Bunun bilinci ile yüzde 100 destek kampanyası adı altında tüm imkanları seferber ederek desteklerimizi sürdürüyoruz. Yaptığımız bu desteklerle vatandaşların mutlu görerek takdir kazanmak bizlere güç veriyor.” dedi.


Sakarya...