04 / 05 / 2024

Ergene Havzası tünel ihalesi

Ergene Havzası tünel ihalesi

Ergene Havzası Kollektör, Tüneller ve Derin Deniz Deşarjı İnşaat İhaleleri kapsamında; Çorlu Deri Organize Sanayi Bölgesi, Velimeşe Organize Sanayi Bölgesi, Ergene 2 Organize Sanayi Bölgesi, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde inşaat ihaleleri yapılacak

Aziz Kocaoğlu'ndan İzmir'e tünel ve akvaryum müjdesi!

Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, Doğal Yaşam Parkı'na akvaryum, Gültepe'ye 2.5 kilometrelik tünel, Kadifekale ile Agora arasına yürüyen yol yapılacağını, kazılara da 3.5 milyon liralık kaynak ayrılacağını açıkladı .

Binali Yıldırım: 13 yılda bitirdiğimiz tünel miktarı 267 kilometre!

Bizim karayolları olarak 13 yılda bitirdiğimiz tünel miktarı 267 kilometre. Bunun üzerine 100 kilometre de demiryolları tüneli var. Bu ne anlama geliyor, İstanbul'dan Ankara'ya tünel demek.

Ekrem Demirtaş'tan Çin'e liman ve tünel daveti!

Çin'in Ankara Büyükelçisi Yu Hongyang, İzmir Ticaret Odası (İTO) Başkanı Ekrem Demirtaş'ı ziyaret etti. Demirtaş "Alsancak Limanı bu yıl özelleşecek. Ayrıca 2.5 kilometrelik tünel projesi var. Bu projelerde sizleri de görmek isteriz" dedi.

Alacasu-Phaselis arasına 1.300 metrelik tünel geliyor!

Kemer İlçesi'nde Alacasu mevkii ve Phaselis Antik Kenti arasındaki karayolu üzerinde yapılacak tünel için çalışmalar başladı. Üraz, "Çalışan tüm arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyorum" dedi.

AKÜ'de Tünel Açma Yöntemleri ve Galeri Açma Makinaları Konferansı yapıldı!

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği Bölümü tarafından “Tünel Açma Yöntemleri ve Galeri Açma Makinaları” konulu bir konferans düzenlendi.

Ergene Havzası Koruma Eylem Planı çalışmaları sürüyor!

Ergene Havzası Koruma Eylem Planı kapsamında, Marmara Denizi'ne derin deşarj tünel inşaatına başlandı. Açılan 3 bin 600 metrelik tünelin 2,8 metre çapında olacağı açıklandı.

İstanbul'a 3 yeni tünel inşa edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2016 projelerini açıkladı. Bunlardan en dikkat çekenleri İstanbul'a inşa edilecek 3 yeni tünel.

İstanbul'a 3 yeni tünel daha yapılacak!

İBB tarafından yeni yılda yapılması planlanan projelerin bütçesi de hazır. 3 yeni tünel ile Eminönü-Alibeyköy tramvayı en dikkat çekenler arasında.

İstanbul'a 3 yeni tünel ve Eminönü- Alibeyköy tramvay hattı geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, yeni yılda yapılacak projelerin bütçesini hazırladı. 3 yeni tünel ve Eminönü- Alibeyköy arasına tramvay en dikkat çekenler arasında.

İstanbul'a 3 yeni tünel geliyor!

İstanbul’da birkaç yıldır bekleyen tünel projeleri tekrar başlıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2016’nın başında trafiğini rahatlatmak için 3 yeni tünel projesine start verecek.

Yalıkavak yolu tünel çalışması başlıyor!

Yalıkavak yolunu rahatlatması düşünülen duble yol ve tünel çalışmasına, önümüzdeki günlerde başlanacağı bildirildi. Yapılacak tünel projesinin 2 yılda bitirilmesi planlanıyor.

Mehmet Sekmen'den Tekman'a tünel müjdesi!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Tekman ve Hınıs’a çıkarma yaptı. Başkan Sekmen, AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ile birlikte Tekman esnafını gezdi. Başkan Sekmen Tekman'a tünel müjdesi verdi...

Mavi Tünel projesinde sona gelindi!

Konya'nın 50 yıllık içme ve kullanma suyu ihtiyacının karşılanması amacıyla Mavi Tünel'den Konya'ya içme suyu verilmesi çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Ergene Havzası tünel ihalesi Haberi

Ergene Havzası tünel ihalesi

Ergene Havzası Kollektör, Tüneller ve Derin Deniz Deşarjı İnşaat İhaleleri kapsamında Çorlu Deri Organize Sanayi Bölgesi, Velimeşe Organize Sanayi Bölgesi,  Ergene 2 Organize Sanayi Bölgesi ve Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde inşaat ihaleleri yapılacaktır.


1. İhale: Çorlu Deri Organize Sanayi Bölgesi

Adı: ''Ergene Havzası OSB Müşterek Atıksu Arıma Tesislerinden Arıtılmış Atıksuların Marmara Denizine Deşarjını Sağlayacak Toplama Hatları, Tüneller ve Derin Deşarj Sistemi'' Bileşeni olan '' DERİN DENİZ DEŞARJI İNŞAATI''dır.


İhale Dosyasının Temini: Çorlu Deri OSB, Hatip Mah. Tabakhaneler Cad. No: 8 Çorlu/Tekirdağ


İhalenin Yapılacağı Yer: Çorlu Deri OSB Çorlu/Tekirdağ 


a) İhale usulü: Ön yeterlilik, kapalı zarf ve pazarlık

b) Ön yeterlilik başvurusunun sunulacağı adres: Çorlu Deri OSB Çorlu/Tekirdağ 

c) Ön yeterlilik değerlendirmesinin yapılacağı adres: Çorlu Deri OSB Çorlu/Tekirdağ 

ç) Ön yeterlilik değerlndirme tarihi: 19 Kasım 2014

d) Ön yeterlilik...