08 / 05 / 2024

Ergene Velimeşe Gayrimenkul adres

Ergene Velimeşe Gayrimenkul adres

Ergene Velimeşe Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 5 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

Eç Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eç Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Çelik tarafından kuruldu.

Dolmabahçe Gayrimenkul Ve Aracılık Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dolmabahçe Gayrimenkul Ve Aracılık Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cansu Gümüş tarafından kuruldu. 

Göçe Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göçe Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şile'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Fazlıoğlu ve Necdet Günay ortaklığında kuruldu.

Arkabahçe Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arkabahçe Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yılmaz Güney ve Doğa Aydın ortaklığında kuruldu.

Belediyeden büyük fırsat! Tekirdağ'da 5 arsa satacak!

Tekirdağ İli Ergene Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Velimeşe ve Ahimehmet'te yer alan 5 arsayı satışa çıkardı. 

Amine Gülşe yeni şirket kurdu!

Oyuncu Amine Gülşe gayrimenkul sektörüne adım attı. Gülşe, Didar Cansel Rızvanoğlu ile yeni şirket kurdu. Meda Dekorasyon Ve İç Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Romanya Prensi Paul’e gayrimenkul yolsuzluğu suçlamasından hapis cezası!

Romanya'da Yüksek Mahkeme, Prens Paul ve üç iş adamına gayrimenkul yolsuzluğu suçlaması nedeniyle hapis cezası verdi.

Şekip Mosturoğlu: Fenerbahçe gayrimenkul zenginidir!

Lig Radyo'ya konuşan Şekip Mosturoğlu, yönetici Burhan Karaçam'ın, "Fenerbahçe gayrimenkul zengini değildir" sözleri tepki gösterdi. Mosturoğlu, "Fenerbahçe en çok gayrimenkule sahip olan 2 veya 3. kulüptür. Bu konuda mütevazi olmamak gerekiyor" dedi.

KKTC'de ilçe ilçe gayrimenkul fiyatları!

EVA Gayrimenkul Değerleme, "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Gayrimenkul Sektörü Analizi Raporu Mart 2020" de KKTC‘nin ilçeleri bazında ticari ve konut arsaları fiyat aralıkları ile ilçelere göre konut fiyatları ve kira değerlerini açıkladı...

Prim E Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Prim E Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kağıthane'de 245 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Cem Demiröz ve Ora Akkor ortaklığında açıldı! 

Tekirdağ Ergene'de 15.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Çorlu 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Tekirdağ ili, Ergene ilçesi, Velimeşe Mahallesi 453 ada 15 parselde yer alan 21 bin 976,91 metrekarelik fabrikayı 15 milyon 548 bin 482 TL'ye icradan satıyor...

Serçe Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Serçe Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Altuğ Serçe ve Görkem Serçe tarafından kuruldu.

Ergene Belediyesi'nden 10.1 milyon TL'ye satılık 27 gayrimenkul!

Ergene Belediye Başkanlığı, Ahimehmet, Esenler, Karamehmet, Marmaracık, Sağlık, Velimeşe, Yulaflı ve Vakıflar mahallelerinde bulunan 27 gayrimenkulü 10 milyon 98 bin 481 TL'ye satıyor.

Ergene Velimeşe Gayrimenkul adres Haberi

Ergene Velimeşe Gayrimenkul adres

Ergene Velimeşe Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 5 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 


Ergene Velimeşe Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi konusu:
Yurt içinde ve yurt dışında konutlar iş yerleri okullar, ibadet yerleri, spor tesisleri, fabrika ve atölye binaları istasyonlar anıtlar turistik tesisler ticari zirai sınai tesisler yapılar ve eklentileri, karayolları,demiryolları limanlar,iskeleler, köprüler,tüneller,kanallar,barajlar, mendirekler,kanalizasyonlar,sulama tesisleri ve bunların benzerleri her türlü inşaatları yapmak veya yaptırmak, ihalelerine katılmak, ihalesini yapmak,bunların alımını, satımını ve yönetim işlerini yapmak. Ana sözleşmede yazılı olan diğer işler.

Ergene Velimeşe Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi adres: Beştelsiz Mah.114.Sok.Çevre Sit.No.44/1 Zeytinburnu