05 / 05 / 2024

Ergenekon Caddesi adı

Ergenekon Caddesi adı

Mısır'da darbe karşıtı direnişin sembolü haline gelen "Adeviyye ve Rabia" ismi Türkiye'de park, cadde, sokak, meydan ve mekanlara verilmeye devam ediyor. Şekeroba Belediyesi, beldedeki Ergenekon Caddesi'nin ismini "Adeviyye" olarak değiştirdi...

Bağdat Caddesi tek çatı altında birleşti!

Bağdat Caddesi, Bağdat Caddesi Derneği adı altında kurumsallaşıyor. Dernek, caddede oturan, işyeri sahibi ya da çalışan üyelerden oluşuyor...

İstiklal Caddesi'nin tarihi hanları yatırımcının gözdesi oldu!

İstiklal Caddesi son yıllarda altyapı çalışmaları ve terör olayları gibi faktörler nedeniyle kan kaybetse de tarihi binalar ve hanlar hala yatırımcıların dikkatini çekiyor. Hilton, Mado ve Chicco gibi markalar, restore edilen mekanlarda caddeye adım atmaya hazırlanıyor...

Altınbaş Holding, Bağdat Caddesi'nde inşaat sektörüne giriyor!

Ana işi mücevheratın yanı sıra enerji, finans ve eğitim sektörlerinde faaliyet gösteren Altınbaş Holding'in üçüncü kuşak temsilcileri inşaat işine adım attı. Altınbaş Holding, Bağdat Caddesi'ne yakın bir lokasyonda 330 dairelik bir proje başlıyor.

Antalya Şarampol Caddesi'nde çalışmalar son sürat!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Şarampol Caddesi’ni dünyanın en güzel alışveriş sokaklarından biri haline getirecek projeyi adım adım hayata geçiriyor. Altyapı ve güzelleştirme çalışmaları süratle devam ederken, Şarampol sakinleri semtlerinin prestij ve değer kazanacağı için çok mutlu.

Antalya Şarampol Caddesi'nde son durum ne?

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Şarampol Caddesi'ni en güzel alışveriş sokaklarından biri haline getirecek 'Şarampol Güzelleşiyor' projesini adım adım hayata geçiriyor.

Fikirtepe Prestij Caddesi için ilk adım!

Fikirtepe’de yıl sonuna doğru bazı adalarda teslime yaklaşılması nedeniyle altyapı önem kazandı. Dönüşüm bittiğinde Fikirtepe’de Prestij Caddesi, park ve meydanlar öne çıkacak

Carluccio's Bağdat Caddesi'ndeki restoranını kapattı!

Bağdat Caddesi aşırı yüksek kiralarıyla adından söz ettiriyor. Caddeden mağazalar bir bir ayrılmaya başladı. Caddeden son olarak kısa süre önce ünlü İtalyan restoran zinciri Carluccio's çıktı.

Saraçhane'deki caddenin adı '15 Temmuz Şehitleri Caddesi' oldu!

Hain darbe girişiminin ardından toplanan İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, belediyenin önündeki caddenin isminin 15 Temmuz Şehitleri Caddesi olmasını oy birliğiyle kabul etti.

İşte Tülin Şahin ile Mehmet Özer'in Bağdat Caddesi'ndeki evi!

Manken Tülin Şahin eşi Mehmet Özer ile, Bağdat Caddesi'nde yaşadıkları evin kapılarını Instyle Home Dergisi'ne açtı. Tülin Şahin "Evimi çok seviyorum. Belki inanmayacaksınız, ama ütü yapmak beni çok rahatlatıyor. " dedi.

İstanbul Caddesi Bursa'nın vitrini olacak!

Bursa İstanbul Caddesi Sanayici ve İş Adamları Derneği (İSSİAD) Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı ziyaret etti. Dündar, ''İstanbul Caddesi'nin de Bursa'nın vitrini olması içinden gerçekleştirecek çalışmaları önemsiyoruz'' dedi.

İSSİAD'dan İstanbul Caddesi'ndeki dönüşüme destek!

İstanbul Caddesi Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin (İSSİAD) Nisan ayı Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı. Toplantının ana gündem maddesi İstanbul Caddesi üzerinde başlattığı kentsel dönüşüm çalışması ve T2 hattının inşa süreci oldu.

Bursa İstanbul Caddesi’nde dönüşüm başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli kentsel dönüşüm projelerinden biri olan İstanbul Caddesi kentsel dönüşüm projesi için ilk somut adım atıldı ve yaklaşık 20 bin metrekare alan üzerindeki kamulaştırılan binaların yıkımlarına başlandı.

Adıyaman’daki metruk evler ne zaman yıkılacak?

Adıyaman’da, metruk evler tehlike saçıyor. Yeşilyurt Mahallesi, Yeşilyurt Caddesi, Gümüş Kent Sitesi yakınlarında bulunan kime ait olduğu öğrenilemeyen yarısı yıkılmış ve yarısı ise güçlükle ayakta duran metruk ev, yoldan geçenleri korkutuyor.

Ergenekon Caddesi adı Haberi

Ergenekon Caddesi adı

Mısır'da darbe karşıtı direnişin sembolü haline gelen "Adeviyye ve Rabia" ismi Türkiye'de park, cadde, sokak, meydan ve mekanlara verilmeye devam ediyor. 


Şekeroba Belediyesi de Mısır'da darbe karşıtı direnişin merkezi haline gelen Rabiatül Adeviyye Meydanı'nından esinlenerek beldedeki Ergenekon Caddesi'nin adının "Adeviyye" olmasına karar verdi.


Belediye Başkanı Fatih Mehmet Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bazı ülkelerde haksız yere Müslüman kanı aktığını belirtti.


Mısır'da seçimle iktidara gelen Cumhurbaşkanı Mursi ve hükümetin darbeyle indirilerek yerine diktatör bir rejim yönetimi getirildiğini ifade eden Güneş, şunları söyledi:


"Yaşanan olaylara başta Cumhurbaşkanımız ve Başkanımız tepkisini göstermiş ve kardeşlerimizin hakkını aramıştır. Bizlerde bu duruma kayıtsız kalamazdık. Belediye olarak 'ne yapabiliriz' diye düşündük ve beldemizdeki Ergenekon olan caddenin ismini 'Adeviyye' olarak değiştirdik." 


Mısır halkının darbecilere karşı gösterdiği direnişin simgesi olan 'Adevviye' ismini yaşatmak...