05 / 05 / 2024

Ergenekon Caddesi nerede

Ergenekon Caddesi nerede

Mısır'da darbe karşıtı direnişin sembolü haline gelen "Adeviyye ve Rabia" ismi Türkiye'de park, cadde, sokak, meydan ve mekanlara verilmeye devam ediyor. Şekeroba Belediyesi, beldedeki Ergenekon Caddesi'nin ismini "Adeviyye" olarak değiştirdi...

Hermann Organizasyon İnşaat Turizm Tekstil ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hermann Organizasyon İnşaat Turizm Tekstil ve Ticaret Limited Şirketi, Tolga Süveydan tarafından 50 bin TL sermaye ile 3 Aralık'ta Şişli, Cumhuriyet Mahallesi, Ergenekon Caddesi, İdil Pasajı'nda kuruldu.

Anton İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Anton İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Lılıya Öztürk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 17 Kasım'da Şişli, Cumhuriyet Mahallesi, Ergenekon Caddesi'nde kuruldu.

Gültaş Meydan Halkalı Evleri nerede?

Gültaş Meydan Halkalı Evleri nerede? Gültaş İnşaat imzasını taşıyan Meydan Halkalı Evleri projesi, Halkalı Çamlığı'nı geçince Halkalı Meydanı'nda, Çamlıküstü mevkiinde İkitelli Caddesi üzerinde yer alıyor.

Burda 17 AVM nerede?

Burda 17 AVM nerede sorusuna Barbaros Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde yer alıyor yanıtını verebiliriz. yaklaşık 90 milyon USD yatırım bedeli ile yükselen 17 Burda AVM kapılarını 9 Nisan'da açıyor...

En fazla kiralama nerede yapılıyor?

Nişantaşı, Bağdat Caddesi ve İstiklal’deki mağaza büyüklükleri 5 AVM’yi bulurken sadece İstiklal’in hafta sonu ziyaretçisi AVM’lerin 5-6 katına ulaşıyor.En fazla kiralama nerede yapılıyor?

Eminevim İstanbul Sefaköy çekilişi nerede?

Eminevim İstanbul Sefaköy çekilişi nerede sorusunun yanıtı İstanbul'da yer alan Sefaköy İnönü Mahallesi, Muammer Aksoy Caddesi Sokak, No:38 Daire: 1 Milsan Basın 'da yapılıyor.

Four Winds Bağdat Caddesi nerede?

Four Winds Bağdat Caddesi nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Anadolu yakası Kadıköy ilçesine bağlı Bağdat Caddesi deniliyor. Projede yer alan daireler 120 metrekare ile 449 metrekare arasında alanlara sahip...

Güneşli Sun Flamingo Park nerede?

Güneşli Sun Flamingo Park nerede sorusuna Evren Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No. 15 Güneşli - Bağcılar / İstanbul yanıtı veriliyor. Proje toplam 112 adet daire ve 12 adet ticari birimden oluşuyor

Deniz Yıldızı Kartal nerede?

Deniz Yıldızı Kartal nerede sorusunun yanıtı Esentepe Mahallesi. E 5 Yanyol Milangaz Caddesi No: 77 Kartal olarak belirlendi. Projede teslimler 2016 yılının Eylül ayında yapılacak...

İzmir Asma Bahçeler nerede?

İzmir Asma Bahçeler nerede sorusunun yanıtı Asma Bahçeler Satış Ofisi Altınvadi Caddesi No:123 Narlıdere, İzmir olarak belirlendi. Projedeki daireler Haziran 2015'te sahiplerine teslim edilecek.

Ofisim İstanbul Maltepe nerede?

22 katlı olarak tasarlanan toplam 3 bloktan meydana gelen Ofisim İstanbul Maltepe nerede sorusuna yanıt olarak projenin adres bilgileri şöyle: Tugay Yolu Caddesi No: 18 Maltepe / İstanbul...

Beylikdüzü West Side İstanbul nerede?

Beylikdüzü West Side İstanbul nerede sorusunun yanıtı Barış Mahallesi, Mehmetçik Caddesi, No:10 Beylikdüzü olarak belirlendi. Projede yer alan daireler Kasım 2016'da sahiplerine teslim edilecek.

The First Çankaya nerede?

The First Çankaya nerede sorusu kapsamında adresi Uğur Mumcu Caddesi No:62 Çankaya - Ankara olarak belirlendi. 2 blok halinde yükselen projede teslimlerin Nisan 2016'da yapılması planlanıyor

Ergenekon Caddesi nerede Haberi

Ergenekon Caddesi nerede

Mısır'da darbe karşıtı direnişin sembolü haline gelen "Adeviyye ve Rabia" ismi Türkiye'de park, cadde, sokak, meydan ve mekanlara verilmeye devam ediyor. 


Şekeroba Belediyesi de Mısır'da darbe karşıtı direnişin merkezi haline gelen Rabiatül Adeviyye Meydanı'nından esinlenerek beldedeki Ergenekon Caddesi'nin adının "Adeviyye" olmasına karar verdi.


Belediye Başkanı Fatih Mehmet Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bazı ülkelerde haksız yere Müslüman kanı aktığını belirtti.


Mısır'da seçimle iktidara gelen Cumhurbaşkanı Mursi ve hükümetin darbeyle indirilerek yerine diktatör bir rejim yönetimi getirildiğini ifade eden Güneş, şunları söyledi:


"Yaşanan olaylara başta Cumhurbaşkanımız ve Başkanımız tepkisini göstermiş ve kardeşlerimizin hakkını aramıştır. Bizlerde bu duruma kayıtsız kalamazdık. Belediye olarak 'ne yapabiliriz' diye düşündük ve beldemizdeki Ergenekon olan caddenin ismini 'Adeviyye' olarak değiştirdik." 


Mısır halkının darbecilere karşı gösterdiği direnişin simgesi olan 'Adevviye' ismini yaşatmak...