05 / 05 / 2024

Erguvan İnşaat ataşehirdeki inşaat

Erguvan İnşaat ataşehirdeki inşaat

Ataşehir Belediye Başkanı İlgezdi'nin sahibi olduğu Erguvan İnşaat, belediye encümeninin yıkım kararı vermesi ve inşaatı mühürlemesine rağmen ilçede kaçak bina yapmaya devam ediyor.

Kozyatağı İnşaat'tan İçerenköy Carrefour arazisine 1.402 konutluk yeni proje!

Kozyatağı İnşaat, İstanbul Ataşehir İçerenköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. 6 milyar 178 milyon 563 bin TL'ye mal olması beklenen Kozyatağı İnşaat Ataşehir projesi İçerenköy Carrefour arazisinde yükselecek.

Güneri Ataşehir için düğmeye basıldı! Ataşehir'e 490 konutluk yeni proje geliyor!

Güneri Şehircilik İnşaat, Ataşehir'deki yeni projesi için düğmeye bastı. 886 milyon 87 bin 682 TL'ye mal olacak Güneri Ataşehir projesinde konutlar ve ticari alanlar yer alacak

Erguvan Premium Residence'ta hemen teslim 1+1'ler 3 milyon 850 bin TL'ye!

Erguvan İnşaat imzası ile hayata geçirilen Erguvan Premium Residence'ta yer alan 1 oda 1 salon dairelerin fiyatlar 3 milyon 850 bin TL'den başlıyor. Projenin teslimleri hemen yapılıyor.

Gram altında yeni rekor! ABD enflasyon rakamları sonrası altın fiyatları atağa geçti!

Son dakika altın fiyatları yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Bugün merakla beklenen ABD enflasyon rakamları açıklandıktan sonra altın fiyatları atağa geçti ve gram altında yeni rekor göründü.

Yatırımcılar soruyor: 7 Nisan altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Çeyrek altın, Cumhuriyet altını ve Ata altın kaç TL?

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Yatırımcılar çeyrek altın, Cumhuriyet altını ve Ata altın kaç TL? sorularını araştırıyor. 7 Nisan 2023 altın fiyatları.

Bahaş Holding kentsel dönüşüm atağı başlattı!

İnşaat müteahhitliği ve gayrimenkul geliştirme alanlarındaki köklü tecrübesi ile sektörün gelişimine yönelik öncü adımlar atmaya devam eden Bahaş Holding, kentsel dönüşüm atağı başlattı.

Kandiş Erguvan İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kandiş Erguvan İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 90 TL sermaye bedeli ile Hakan Kandiş, Hakkı Kandiş ve Kaan Kandiş tarafından kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Gergül İnşaat Ataşehir Modern İzmir!

Gergül İnşaat Ataşehir Modern İzmir projesinde satış süreci devam ediyor. 1,094 adet dairenin yer aldığı projede fiyatlar 297 bin TL'den başlıyor.

Gergül İnşaat Ataşehir Modern nerede?

Gergül İnşaat imzasıyla İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilecek olan Ataşehir Modern projesi Ataşehir Kent Hastanesi'nin yakınında yükselecek. Peki, Gergül İnşaat Ataşehir Modern nerede?

Gergül İnşaat Ataşehir Modern projesi!

Gergül İnşaat Ataşehir Modern projesi hakkındaki detaylar henüz netleşmedi. İzmir Karşıyaka'da inşa edilecek projede  satışlar henüz başlamadı.

Erguvan Premium Residence kampanya!

Erguvan Premium Residence projesi Erguvan İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Projede dolar kiracılı 2+1 dairelerde müthiş bir kampanya başladı. İşte Erguvan Premium Residence kampanya detayları...

Ankara'da kentsel dönüşüm atağa kalktı!

Ankara'da kentsel dönüşüm atağa kalktı. Bölgede ofis, konut, AVM projeleri art arda yükseliyor.Harmoni Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Ankara Bölge Müdürü. R.Volkan Kandemir’e göre Ankara’da gittikçe değerlenen 3 dikkat çekici bölge var. İşte detaylar...

Erguvan İnşaat ataşehirdeki inşaat Haberi

Erguvan İnşaat ataşehirdeki inşaat

Ataşehir'de inşaatı devam eden, Battal İlgezdi'nin eniştesi Nurettin Şahin ile Gamze Akkuş İlgezdi'nin eniştesi Çetin Şenyurt'a ait olan arsada kolej inşaatı kaçak olarak devam ediyordu. Ancak geçtiğimiz ay Ataşehir Belediyesi encümen üyelerince kaçak inşaat hakkında yıkım ve 48 bin TL'lik para cezası kararı alındı. İnşaatın yıkım işlemi için belediye tarafından 1 ay süre verildi. İlgezdi'nin sahibi olduğu Erguvan İnşaat'a tanınan süre doldu. Binanın mühürlenmesine rağmen inşaatın yapımına devam ediliyor.


SAVCILIK: 'OKUL YAPILAMAZ'

En fazla 3 bin 340 metrekarelik çalışma yapılmasına izin verilen arsaya kot oyunu yapılarak kaçak olarak 15 bin metrekare daha ilave edilmişti. İnşaat, Battal İlgezdi'nin sahibi olduğu Erguvan İnşaat A.Ş. tarafından yapılıyor. Özel eğitim tesisi alanı olmadığı halde inşaatına başlanan eğitim binası bittiğinde, ilçede 7 yıldır kaçak tesis işleten...