07 / 05 / 2024

Erguvan İnşaat yeni projesi

Erguvan İnşaat yeni projesi

Erguvan İnşaat Kurtköy’deki 5. projesinin temelini attı. Şirket 12 bin kişiye sorarak şekillendirdiği ve Eylül ayında lansmanda detaylarını açıklayacağı projesiyle ilgili ön talep sürecini de başlattı. Rezidans projesinde metrekare fiyatı 3 bin 300 liradan başlıyor.

Kandiş Erguvan İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kandiş Erguvan İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 90 TL sermaye bedeli ile Hakan Kandiş, Hakkı Kandiş ve Kaan Kandiş tarafından kuruldu. 

ARTE İnşaat yeni dönemde çalışmalara başlıyor!

Ankara'da inşaat sektöründe çalışmalarını sürdüren ARTE İnşaat, yeni vizyon ve çalışma anlayışı ile faaliyetlerine devam edeceklerinin bilgisini verdi..

İnşaat hatasını azaltan yeni model geliyor!

İnşaat hatalarını engellemek, projelerde maliyeti düşürmek için yeni bir sisteme geçiliyor. Yeni uygulama ile inşaatın 3 boyutlu simülasyonu yapılıyor, tüm eksiklikler önceden tespit edilebiliyor. 

Erkut İnşaat yeni projelerle yatırımlarını artırıyor!

Kalıplaşmış mimari anlayışın dışına çıkarak devler liginde var olmayı hedefleyen Erkut İnşaat, 2018 yılı için yeni projelerle yatırımlarını artırıyor..

Erguvan İnşaat Erguvan Premium ödemeleri!

Erguvan İnşaat Erguvan Premium ödemeleri yüzde 5 peşinatla yapılabiliyor. Erguvan Premium Residence projesinde daireler 2018 yılında teslim edilecek...

Erguvan İnşaat'tan ön ödemeli fırsat kampanyası!

Erguvan Premium Residence’ta satış ofisini Mayıs sonu açmaya hazırlanan Erguvan İnşaat, yeni kampanyasında lansman avantajlarını kaçıranlar için yeni fırsatlar sunuyor.

Ahmet Yüksel İnşaat, yeni tesisiyle yüzde 25 büyüdü!

Proje bazlı demir çelik ürünleri işlemesi ve kaba inşaat malzemeleri satışı yapan Ahmet Yüksel İnşaat, yeni tesisini devreye alarak, 2016 yılında yüzde 25 büyüdü.

Erguvan İnşaat’tan konutta peşinat kolaylığı!

15 Temmuz gecesi gerçekleşen darbe girişimi sonrası Türk ekonomisini ve konut alıcısını desteklemeye yönelik adım atan şirketlerden olan Erguvan İnşaat, projelerinde peşinat kolaylığı sağlıyor

Erguvan İnşaat'ın Kurtköy'deki yeni projesi ön talep topluyor!

Erguvan İnşaat Kurtköy’deki 5. projesinin temelini attı. Şirket 12 bin kişiye sorarak şekillendirdiği ve Eylül ayında lansmanda detaylarını açıklayacağı projesiyle ilgili ön talep sürecini de başlattı. Rezidans projesinde metrekare fiyatı 3 bin 300 liradan başlıyor.

Özdeker İnşaat 53. yılını 2 yeni marka proje ile taçlandırıyor!

İzmir’de birçok başarılı projelere imza atan Özdeker İnşaat, sektördeki 53. yılını iki yeni proje ile taçlandırıyor.

DKY İnşaat'tan Kadıköy'e 3 yeni proje!

55 yıldır projeleriyle İstanbul’a değer katan DKY İnşaat, yeni markası ‘DKY Cadde’ ile şehrin en prestijli caddelerine yepyeni bir soluk ve mimari getirmeye hazırlanıyor. Projelerde fiyatlar 976 bin TL’den başlıyor.

Erguvan İnşaat Kurtköy projesinin anketine 12 bin kişi katıldı!

Erguvan İnşaat sektörde bir ilke imza atarak, düzenlediği anketlerle 12 bin kişiye "Nasıl proje isterdiniz'' sorusunu sordu. Anketlerde ve bölge halkından alınan taleplerde Erguvan Park ve Erguvan Premium isimlerinin öne çıktığını belirtildi.

Ontan İnşaat'tan İzmir'e 2 yeni proje!

Ontan Bayraklı'nın satışlarına devam eden Ontan İnşaat yeni projeler için kolları sıvadı. Bayraklı ve Çınarlı'da 2 yeni proje inşa edecek olan firma yeni projelerini 2016 içerisinde satışa çıkaracak.

Erguvan İnşaat yeni projesi Haberi

Erguvan İnşaat yeni projesi

Erguvan İnşaat  Kurtköy’deki yeni projesinin temelini attı. Şirket 12 bin kişiye sorarak şekillendirdiği ve Eylül ayında lansmanda detaylarını açıklayacağı projesiyle ilgili ön talep sürecini de başlattı. Rezidans projesinde metrekare fiyatı 3 bin 300 liradan başlıyor.


Planlı ve hızlı gelişimi, sakin ve kaliteli bir yaşam sunması nedeniyle, İstanbul’un Anadolu yakasındaki Göktürk’ü olma yolunda ilerleyen Kurtköy, yeni ve iddialı bir projeye daha kavuşuyor. Erguvan İnşaat, 12 bin kişiye sorarak şekillendirdiği yeni projesini Eylül ayında lanse etmeye hazırlanıyor. Detayları Eylül ayında açıklanacak olan rezidans projesinin temeli atıldı. Erguvan İnşaat metrekaresi 3 bin 300 liradan başlayan fiyatlarla, Kurtköy’deki son projesi için ön talep sürecini başlattı. Erguvan İnşaat’ın bölgedeki 5. konut projesi olma özelliği taşıyan yeni proje, Teknopark’a yakınlığından dolayı kiralama garantisi de sunuyor. 


Detaylarına Müşterileri...