05 / 05 / 2024

Erguvan İnşaatın Ataşehirdeki durdurulan inşaatında son durum

Erguvan İnşaatın Ataşehirdeki durdurulan inşaatında son durum

Ataşehir Belediye Başkanı İlgezdi'nin sahibi olduğu Erguvan İnşaat, belediye encümeninin yıkım kararı vermesi ve inşaatı mühürlemesine rağmen ilçede kaçak bina yapmaya devam ediyor.

Altında Fed etkisi! Altın fiyatları düştü! Çeyrek altın, Cumhuriyet altını, Ata altın ne kadar? Canlı altın fiyatları

Piyasalar merakla Fed faiz kararını bekliyor. Fed'in faiz kararı piyasalar üzerinde etkili olması beklenirken altın fiyatları bugün düşüşe geçti.  Çeyrek altın, Cumhuriyet altını, Ata altın ne kadar? 31 Ekim Salı altın fiyatları.

Alpün İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpün İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Ünal tarafından kuruldu.

Altın atağa geçti! Fiyatlar adeta fırladı! Elinde avucunda 1 gramı bile olan acil baksın! 6 Ekim Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları, yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Son günlerde aşağı yönlü hareket eden altın bugün atağa geçti. Fiyatlar bir anda fırladı. Altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın kaç lira? 6 Ekim 2023 canlı altın fiyatları.

20 Haziran Salı altın fiyatları güncel: Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Tam altın, Ata altın kaç TL?

20 Haziran Pazartesi altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Güncel altın fiyatları güne artışla başladı. Peki gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Tam altın, Ata altın kaç TL? 20 Haziran Salı güncel altın fiyatları.

Altın rekora koşuyor! Gram altın atağa geçti! Çeyrek altın uçtu! 5 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

Altıun fiyatları haftanın ilk işlem gününde  yukarı yönlü başladı. Milyonlarca yatırımcı güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün altın rekora koşuyor. Gram altın atağa geçerken çeyrek altın uçtu. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu?  5 Haziran 2023 canlı altın fiyatları.

Moza Nakliyat Otomotiv İnşaat Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moza Nakliyat Otomotiv İnşaat Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmelih Zaralı tarafından kuruldu.

Altın fiyatları tozu dumana kattı! 19 Nisan gram altın, çeyrek altın, tam altın, Ata altın ne kadar oldu? 

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Altın fiyatları piyasalarda resmen tozu dumana kattı. Gram altın, çeyrek altı, tam altın, Ata altın ne kadar oldu?  19 Nisan 2023 altın fiyatları.

Altında geri vites! Gram altın, çeyrek altın tam altın, ata altın ne kadar oldu? 17 Ocak 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları bugün yatırımcılar ve altın almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Bugün altın geri vites yaptı. Gram altın, çeyrek altın tam altın, ata altın ne kadar oldu? 17 Ocak 2023 canlı altın fiyatları.

Kaya Geri Dönüşüm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Kaya Geri Dönüşüm İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de Şehmus Kaya tarafından kuruldu.

Gram altın, çeyrek altın, Ata altın, tam altında son dakika! Altın fiyatları kaç TL? Canlı altın fiyatları 29 Mayıs 2022

Altın hızla gerçekleştirdiği yükselişiyle gündemden düşmüyor. Peki gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın, Ata altın, Atabeşli ve gremse altın fiyatları bugün kaç lira? İşte son dakika güncel altın fiyatları 29 Mayıs 2022...

Gram altın, çeyrek altın, Ata altın, tam altın fiyatları ne kadar oldu? İşte son dakika güncel altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde yükselmeye devam ediyor. Gram altın gün içerisinde 1,000 lira seviyelerine kadar yükseldi. Peki son dakika altın fiyatları ne kadar? İşte gram altın, çeyrek altın, Ata altın ve tam altın fiyatları...

Ets Geri Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ets Geri Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Enes Ekrem Sadıkoğlu tarafından kuruldu.

Kandiş Erguvan İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kandiş Erguvan İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 90 TL sermaye bedeli ile Hakan Kandiş, Hakkı Kandiş ve Kaan Kandiş tarafından kuruldu. 

Erguvan İnşaatın Ataşehirdeki durdurulan inşaatında son durum Haberi

Erguvan İnşaatın Ataşehirdeki durdurulan inşaatında son durum

Ataşehir'de inşaatı devam eden, Battal İlgezdi'nin eniştesi Nurettin Şahin ile Gamze Akkuş İlgezdi'nin eniştesi Çetin Şenyurt'a ait olan arsada kolej inşaatı kaçak olarak devam ediyordu. Ancak geçtiğimiz ay Ataşehir Belediyesi encümen üyelerince kaçak inşaat hakkında yıkım ve 48 bin TL'lik para cezası kararı alındı. İnşaatın yıkım işlemi için belediye tarafından 1 ay süre verildi. İlgezdi'nin sahibi olduğu Erguvan İnşaat'a tanınan süre doldu. Binanın mühürlenmesine rağmen inşaatın yapımına devam ediliyor.


SAVCILIK: 'OKUL YAPILAMAZ'

En fazla 3 bin 340 metrekarelik çalışma yapılmasına izin verilen arsaya kot oyunu yapılarak kaçak olarak 15 bin metrekare daha ilave edilmişti. İnşaat, Battal İlgezdi'nin sahibi olduğu Erguvan İnşaat A.Ş. tarafından yapılıyor. Özel eğitim tesisi alanı olmadığı halde inşaatına başlanan eğitim binası bittiğinde, ilçede 7 yıldır kaçak tesis işleten...