02 / 05 / 2024

20 Haziran Salı altın fiyatları güncel: Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Tam altın, Ata altın kaç TL?

20 Haziran Salı altın fiyatları güncel: Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Tam altın, Ata altın kaç TL?

20 Haziran Pazartesi altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Güncel altın fiyatları güne artışla başladı. Peki gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Tam altın, Ata altın kaç TL? 20 Haziran Salı güncel altın fiyatları.



Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde güne yükselişle başladı. Fed faiz kararı sonrasında düşüşe geçen altın fiyatlarında bugün ibreler yeşile döndü. Yatırımcılar ise güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Piyasalar Perşembe günü yapılacak olan Merkez Bankası faiz kararına çevrilirken, yatırımcılar güncel altın fiyatlarını bugün ne kadar olduğunu araştırıyor. Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Tam altın kaç TL?

Ons altın bugün 1949 dolardan güne başladı. Son zamanlarda rekor üstüne rekor kıran altın fiyatları son günlerde bir miktar gerilesede bugün altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü. Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününe yükselişle başladı.

Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Tam altın kaç TL? 20 Haziran Salı altın fiyatları ne kadar? 20 Haziran Salı altın fiyatları güncel...


Geri Dön