03 / 05 / 2024

Erhan Küskü

Erhan Küskü

Ferme Yapı İnşaat Taahhüt Elektrik ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fırat Dikan, Erhan Küskü ve Mehmet Ögtem ortaklığıyla 250 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Ümraniye, Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Sahte tapu dolandırıcıları kıskıvrak yakalandı! 21 gün sonra e-Devlette göreceksiniz kumpası!

Ankara'da sahte tapu dolandırıcıları kıskıvrak yakalandı. Şebeke, kurbanlarına 'tapuları 21 gün sonra e-Devlette göreceksiniz' yalanıyla kandırdı. 

Sakura Proje Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sakura Proje Yapı İnşaat Anonim Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Küçük ve Yunus Yıldız ortaklığında kuruldu.

Özkaya Kabin Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaya Kabin Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Kızılkaya ve Muhammed Emin Özer ortaklığında kuruldu.

Perspektif Harita Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Perspektif Harita Mühendislik Limited Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Kıreker tarafından kuruldu.

Erhan Kılıç'tan Buca metrosu açıklaması!

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç İzmir halkının merakla beklediği Buca metrosu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Üsküdar Kız Kulesi Konakları'nda tartışma yaratan villa satışı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik görevine atanan Can Akın Çağlar, 2018'de Üsküdar Kız Kulesi Konakları’ndaki ipotekli villayı, 2018’de bir bankadan 12 milyon liraya satın almıştı. Villanın değeri şu anda 80 milyon TL.

Üsküdar Belediyesi'nden 17.4 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Tuzla, Çekmeköy ve Kadıköy'deki 3 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 17 milyon 486 bin 516 TL olarak belirlendi. 

Üsküdar Belediyesi vergi borçlarına karşılık arazilerini devir mi etti?

Üsküdar Belediyesi'nin gelecek dönemlerde oluşacak vergi borçlarına karşılık Çengelköy ve Bulgurlu’daki iki arazisini Maliye Hazinesi’ne devrettiği iddia edildi. 

Salt 2020 İnşaat Metal Tekstil Bilişim Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salt 2020 İnşaat Metal Tekstil Bilişim Reklam Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Köse tarafından kuruldu.

Etk Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Etk Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Kılavuz ve Tolga Kılavuz ortaklığında kuruldu.

Üsküdar Küçükçamlıca 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Küçük Çamlıca Mahallesi 43 Ada 31, 36, 37, 39 Sayılı Parsellere İlişkin 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Ofis Üsküdar İnşaat Mimarlık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ofis Üsküdar İnşaat Mimarlık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Vildan Sofu tarafından kuruldu.

Üsküdar sahilinde hareketli anlar! 2 büfeye yıkım kararı!

Üsküdar'da Kız Kulesi karşısında bulunan 2 büfe zabıta ekiplerinin tahliye çalışmasından sonra yıkılacak. Büfe sahipleri ve çalışanlar herhangi bir belge göstermeden yıkılacağını söyleyip yıkımı engellemek istedi.

Erhan Küskü Haberi

Erhan Küskü

Ferme Yapı İnşaat Taahhüt Elektrik ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fırat Dikan, Erhan Küskü ve Mehmet Ögtem ortaklığıyla 250 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Ümraniye, Çakmak Mahallesi'nde kuruldu. 


Ferme Yapı İnşaat Taahhüt Elektrik ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak.  -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri,...