02 / 05 / 2024

Erhan Şahintürk

Erhan Şahintürk

Garantim Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cengiz Acar, Osman Baykan, Özgenç Özenç, Erhan Şahintürk tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 15 Ocak'ta kuruldu.

Goga Concept İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Goga Concept İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile İsa Şahintürk tarafından kuruldu.

Roca Tekstil Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Roca Tekstil Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi Güngören'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Şahintürk tarafından kuruldu.

Çevre Vidanjör Nakliyat Ve Atık Hizmetleri İnşaat Şirketi kuruldu!

Çevre Vidanjör Nakliyat Ve Atık Hizmetleri İnşaat Şirketi Küçükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli Erhan Şentürk tarafından kuruldu.

Turkey Gayrimenkul Yatırım Belgelendirme Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Gayrimenkul Yatırım Belgelendirme Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Öztürk, Mustafa Kara ve sema Kara ortaklığında kuruldu.

Lavazzı Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lavazzı Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Türk ve Kerim Çelik ortaklığında kuruldu.

Varyant Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Varyant Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 15 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Öztürk, Erkan Öztürk, Mustafa Cebeci tarafından kuruldu.

Nafia Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nafia Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Şahintürk ve Ömer Faruk Azak tarafından kuruldu.

Dora Şahintürk kimdir?

JLL Türkiye’de, 1 Aralık 2019 tarihi itibarıyla Dora Şahintürk  Eş CEO ve Eş Ülke Müdürü olarak atandı. Peki Dora Şahintürk kimdir? Dora Şahintürk daha önce hangi görevlerde bulundu?

JLL Türkiye’de nöbet değişimi!

Yönetim Kurulu Üyelerinden Tarkan Ander ve Dora Şahintürk, JLL Türkiye Eş CEO ve Eş Ülke Müdürü olarak göreve getirildi...

Atatürk Havalimanı kapanmamalı!

Eresin Topkapı Hotel Genel Müdürü Erhan Çakay, "Atatürk Havalimanı kapatılmak yerine charter seferlere, özel uçuşlara açık hale getirilebilir. Kapanmasını tekrar gözden geçirmekte fayda var" dedi...

Binam Gayrimenkul Geliştirme ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Binam Gayrimenkul Geliştirme ve Danışmanlık Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Alpaslan Şahintürk imzasıyla kuruldu.

Astaş Holding, Etiler'de proje hazırlığında!

Sabah gazetesinden Erhan Öztürk'ün sorularını yanıtlayan Astaş Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı, Etiler Belediye Sitesi için bir yılı aşkın bir süredir proje hazırladıklarını söyledi.

Erhan Çelik Otoparkta yeni çözüme katkı sağladı!

Türk mühendis ve işçilerinin geliştirdiği teknolojilerle dünya çapında otopark projelerini hayata geçiren Sanpark, televizyonculuğa ara veren Erhan Çelik’le yeni dönem için hedef büyüttü.

Erhan Şahintürk Haberi

Erhan Şahintürk

Garantim Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cengiz Acar, Osman Baykan, Özgenç Özenç, Erhan Şahintürk tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 15 Ocak'ta kuruldu. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Acar, Başkan Yardımcısı Erhan Şahintürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Baykan, Özgenç Özenç olarak belirlendi. 


Garantim Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü resmi ve özelgerçek ve tüzel kuruluşlara ait gayrimenkullerin gayrimenkul projelerinin ve gayrimenkule dayalı hak ve faydaların belirlibir tarihteki muhtemel değerlerinin bağımsız ve tarafsız olarak bu değerleri etkileyen gayrimenkul niteliği piyasa ve çevre koşullarını analiz ederek uluslar arası alanda kabul görmüş değerleme standartları çerçevesinde takdir edilmesi konusunda değerleme raporları hazırlamak ve 15.1.2014 tarihinde tescil edilen ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Garantim...