10 / 05 / 2024

erhan ufak gayrimenkul

erhan ufak gayrimenkul

ATV'de yayınlanan Kurtlar Vadisi dizisinin Güllü Erhanı, Erhan Ufak gayrimenkul sektöre girdi...

Proficient Gayrimenkul Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proficient Gayrimenkul Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Kocaman tarafından kuruldu.

Liva Arsa Arazi Gayrimenkul Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Liva Arsa Arazi Gayrimenkul Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Çetinkaya ve Yusuf Çetinkaya ortaklığında kuruldu.

Dear Proje Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dear Proje Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alican Körüm ve Osman Erhan Galata ortaklığında kuruldu.

Ata Global Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Global Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Kaymak, Tolga Merpez ve Zarif Özdoğan ortaklığında kuruldu.

Nora Yatırım Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nora Yatırım Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Zahide Berrak Özoltu, Erhan Özkaya, Mehmet Selçuk Aran ve Ergin Kincal ortaklığında kuruldu.

Analiz Sağlık İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Analiz Sağlık İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Cuşkun tarafından kuruldu.

Bek Motors Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bek Motors Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Esin Şimşek ve Hüseyin Erhan Çevre ortaklığında kuruldu.

Euroesta Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Euroesta Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Erhan Uraş tarafından kuruldu.

Ihlamur Gayrimenkul Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ihlamur Gayrimenkul Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Şinasi Erhan Bozoğlu tarafından kuruldu.

Global Origin Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Global Origin Gayrimenkul Limited Şirketi Maltepe'de Erhan Bayraktar tarfından kuruldu.

Clg Atlas Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Clg Atlas Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Erhan Baykal ve Serkan Uysal ortaklığında kuruldu.

Bausec İnvest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bausec İnvest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler’de 50 bin sermaye bedeli  ile Tarık Erhan Baykal  ve Sami Candan Arık  tarafından kuruldu.

Turkey Gayrimenkul Yatırım Belgelendirme Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Gayrimenkul Yatırım Belgelendirme Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Öztürk, Mustafa Kara ve sema Kara ortaklığında kuruldu.

erhan ufak gayrimenkul Haberi

erhan ufak gayrimenkul
Kurtlar Vadisi'nin oyuncusu Erhan Ufak gayrimenkul sektörüne girdi. Tanınımış biri olmanın ticaret sektöründe avantaj olduğunu belirten Erhan Ufak daha yolun başında olduğunu söyledi. Erhan Ufak, idealleri doğrultusunda yükselerek yeni şubelerle daha fazla faaliyet gösterecegini ifade...