17 / 05 / 2024

Eriç Barajı projesi ne zaman tamamlanacak

Eriç Barajı projesi ne zaman tamamlanacak

Palmet Enerji, Türkiye'nin en çevreci projelerinden biri olan Eriç Barajı ve Hes Kompleksi'nin yapımı için gerekli tüm izinleri aldı. Maliyeti yaklaşık 600 milyon doları bulacak proje 4 yıl içinde tamamlanacak...

Akfen GYO Bodrum Loft, Söğütlüçeşme Projesi ve Yalıkavak projelerinin değeri 5.3 milyar TL!

Akfen GYO Bodrum Loft, Söğütlüçeşme Projesi ve Yalıkavak projelerinin 2023 yıl sonu pazar değerleri açıklandı. Peki hangi projenin değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Emlak Konut GYO Park Yaşam Antalya Projesi'nin değeri 2.2 milyar TL!

Emlak Konut GYO "Park Yaşam Antalya Projesi" için hazırlatılan 2023 yıl sonu değerleme raporunu yayımladı. Emlak Konut GYO Park Yaşam Antalya Projesi'nin KDV dahil değeri 2 milyar 239 milyon 796 bin 538 TL oldu.

Koray GYO'nun Orka Erikli Evleri Projesi'nin değeri ne kadar?

Koray GYO Orka Erikli Evleri Projesi 2022 yarıyıl güncel değerleme raporu yayınlandı. Peki Orka Erikli Evleri Projesi'nin değeri ne kadar oldu? İşte Orka Erikli Evleri Projesi 2022 yarıyıl değer tablosu...

Sakarya'ya 1,5 milyar lira yatırımla yeni baraj projesi

Sakarya'da şehrin alternatif içme suyu kaynağı için 1,5 milyar liralık yatırımla baraj yapılacak.

Sinpaş GYO Finansşehir projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'na ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO Köy Projesi 2. Etap'ın değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, Köy Projesi 2. Etap 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki, Köy Projesi 2. Etap'ın değeri ne oldu?

Referans Başakşehir Vadi Projesi'nin değeri belli oldu!

Kiler GYO, Referans Başakşehir Vadi Projesi'nin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Referans Başakşehir Vadi Projesi'nin değeri ne kadar?

Trend GYO'nun Sultanbeyli Projesi'nin değeri ne kadar?

Trend GYO, Sultanbeyli Projesi'ne ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki, Trend GYO Sultanbeyli Projesi'nin değeri ne kadar oldu?

Bizimtepe Aydos Projesi'nin değeri belli oldu!

Halk GYO Bizimtepe Aydos Projesi'nin değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk GYO Bizimtepe Aydos Projesi'nin değeri ne oldu?

ATA GYO'nun ATA Corner Tekirdağ Projesi'nin değeri belli oldu!

ATA GYO'nun ATA Corner Tekirdağ Projesi'nin değeri belli oldu. ATA GYO'nun ATA Corner Tekirdağ Projesi'nin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Yiğitler Barajı Projesi'nin akıbeti meclis gündeminde!

Yiğitler Barajı Projesi için yapılan harcama tutarı ve projenin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara Çukurcak Barajı Projesi mecliste!

Ankara Çukurcak Barajı Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Gök, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Edirne Çömlekköy Barajı Projesi'nin akıbeti meclis gündeminde!

Edirne'nin Lalapaşa ilçesinde yapımı planlanan Çömlekköy Barajı Projesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çakırlar, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Eriç Barajı projesi ne zaman tamamlanacak Haberi

Eriç Barajı projesi ne zaman tamamlanacak

Sektördeki 30'uncu yılını kutlamaya hazırlanan Palmet Enerji, Türkiye'nin en çevreci projelerinden biri olan Eriç Barajı ve Hes Kompleksi'nin yapımı için gerekli tüm izinleri aldı. "1948'den bu yana yapılmak istenen, ama yapılamayan bu projeyi gerçekleştirmek bize nasip oldu" diyen Palmet Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Doğanay Samuray, projenin finansman görüşmelerini tamamladıklarını söyledi. Maliyeti yaklaşık 600 milyon doları bulacak projenin 4 yıl içinde tamamlanacağını ifade eden Samuray, "Çevreci bir proje olan Eriç'te, eko-sisteme zarar vermemek için nehirde devamlılığı olan bir akış sağlayacağız. Su samurları için yuvalar yapacağız. Tilkilerin yollarını koruyacağız. Ayrıca Türkiye'de ilk defa 'balık asansörü' sistemini yapacağız. Balıkları asansöre özel ses efektleriyle yönlendirip göç imkânlarını sürdüreceğiz" dedi. Palmet 30'uncu yılını 5-7 Haziran'da Bilgi Üniversitesi'ndeki "Enerji ve Yönetimi Konferansı"yla kutlayacak. 



Sabah...