03 / 05 / 2024

Eric Owen Moss kimdir

Eric Owen Moss kimdir

Ünlü mimar Eric Owen Moss, "Kalebodur'la Mimarlar Konuşuyor" konferans serisinin özel konuğu olarak bugün İstanbul’a geliyor. Saat 18.00'da düzenlenecek program İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü’nde gerçekleşecek.

New York'taki evsizler için yeni önlemler alınacak!

New York Belediye Başkanı Eric Adams New York'taki evsizlerle ilgili yaptığı açıklamada, konu ile ilgili olarak yeni önlemler alınacağını belirtti.

Kate Moss Londra'daki evini satıyor!

İngiliz eski top model Kate Moss Londra'daki evini satışa çıkardı. Moss evi için 10 milyon sterlin istiyor. 

New York Belediye Başkanı Eric Adams maaşını Bitcoin olarak istiyor!

ABD'nin New York kentinin yeni belediye başkanı Eric Adams, maaşının Bitcoin olarak ödenmesini talep ediyor. 

Koronavirüs AVM sektörünü nasıl etkiledi?

Türkiye'nin önde gelen varlık yönetim şirketlerinden biri olan Esas Gayrimenkul CEO'su Cem Eric, Türkiye'de AVM sektörünün koronavirüs salgınından nasıl etkilendiğini açıkladı.

Moss Girişim Turizmcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moss Girişim Turizmcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Fevzi Er tarafından kuruldu.

Dünyaca ünlü mimarlar üniversite öğrencileriyle bir araya geliyor!

Dünyaca ünlü mimarlar Eric Owen Moss, Hashim Sarkis ve Ian Ritchie İstanbul Kültür Üniversitesi öğrencileriyle web konferansında bir araya geliyor.

Moss Çevre Teknolojileri Danışmanlık Ve Servis Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moss Çevre Teknolojileri Danışmanlık Ve Servis Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Musa Arasan tarafından kuruldu.

Moss Gayrimenkul Yönetim Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Moss Gayrimenkul Yönetim Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Suzan Akman tarafından kuruldu. 

Kate Moss evini Türkiye'den döşedi!

İngiliz model Kate Moss, evinin dekorasyonu için Türkiye'yi tercih etti. Bodrum'da detoks kampına giren model İngiltere'deki yeni evi için Türk tasarımcılarından alışveriş yaptı.

Fed'in bilançosunu küçültmesi faiz politikasını etkilemez!

Fed Boston Şubesi Başkanı Eric Rosengren, Fed'in bilançosunu küçültmesinin yakında başlayabileceğini ve faiz politikasının etkilenmeyeceğini söyledi.

FED'den faiz artışı uyarısı!

ABD Merkez Bankasının (Fed) kredi artışı konusunda uyardı. Boston Fed Başkanı Eric Rosengren, bu yıl üçten fazla faiz artışı gerçekleşebileceğini belirtti.

Meksika duvarının inşaatına Fransız inşaat devi Lafarge talip!

Fransız inşaat devi LafargeHolcim, duvar için gereken çimentoyu vermeye hazır olduğunu açıklayınca Fransa kamuoyu ayağa kalktı. LafargeHolcim Başkanı Eric Olsen "Biz Amerika'da da bir numaralı çimento üreten firmayız" dedi.

FED yetkilileri 3 kez faiz artışı bekliyor!

ABD Merkez Bankası Boston Şubesi Başkanı Eric Rosengren, bankanın bu yıl en az üç kez ve ya biraz daha fazla faiz artırmasının uygun olacağını düşünüyor.

Eric Owen Moss kimdir Haberi

Eric Owen Moss kimdir

Kalebodur’un 2013 yılından beri "Kalebodur'la Mimarlar Konuşuyor" başlığı altında düzenlediği toplantı dizisi, mimar Eric Owen Moss’un, konuşmacı olarak katılacağı konferansla devam ediyor. Arkitera Mimarlık Merkezi’nin daveti ve Kalebodur’un organizasyonu ile İstanbul’a gelecek ünlü mimarın konferansı; İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü’nde gerçekleşecek. 


Eric Owen Moss’un günümüz mimarlık dünyasını değerlendirerek deneyimlerini paylaşacağı konferans bu akşam saat 18.00'da...