29 / 04 / 2024

New York'taki evsizler için yeni önlemler alınacak!

New York'taki evsizler için yeni önlemler alınacak!

New York Belediye Başkanı Eric Adams New York'taki evsizlerle ilgili yaptığı açıklamada, konu ile ilgili olarak yeni önlemler alınacağını belirtti.



New York metrosunda son zamanlarda artış gösteren suçlar yetkilileri de konuyla ilgili olarak yeni önlemler almaya itti. New York Belediye Başkanı Eric Adams konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, metrolara sığınan ve saldırgan davranışlar gösteren evsizlere karşı bir dizi önlem alınacağını duyurdu. Anadolu Ajansı'nın aktardığına göre, New York Belediye Başkanı Eric Adams konuyla ilgili olarak yaptığı önemli açıklamalarda metroya binen evsizlerin metro vagonlarında uyumalarına, barınmalarına izin verilmeyeceğini duyurdu.

New York taki evsizler için yeni önlemler alınacak!

İngiltere ve Galler'de 688 evsiz hayatını kaybetmişti

Ulusal İstatistik Ofisi tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, ölen evsiz sayısı 2014 yılından  bu yana ilk kez azaldı. 2020 yılındaki evsiz ölümlerinin yüzde 38,5'likı kısmı (265 ölüm) uyuşturucu kaynaklı olurken intihar kaynaklı ölümler de bir önceki seneye göre azalış göstererek, 74'e indi.  Evsizlere kalacak yer sağlayan yardım kuruluşu Shelter CEO'su Polly Neate konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada bir salgın esnasında en az 688 kişinin son günlerini evsiz geçirdiğini düşünmenin "iç karartıcı" olduğunu belirtti.

Belçika'nın büyük şehirlerindeki evsiz sayısı arttı!


Geri Dön