02 / 05 / 2024

Erik Nielsen emlak balonu

Erik Nielsen emlak balonu

UniCredit Global Başekonomisti Erik Nielsen küresel ekonomik krizin toparlanma sürecine girdiğini belirterek, Avrupa'da iyileşmenin ise daha yavaş ilerleyeceğini söyledi. İngiltere'nin gayrimenkul piyasası nedeniyle bir toparlanma yaşıyor...

Abdullah Erikçi: İzmir Aliağa’ya yatırım yapan kaybetmez!

Erikçi Emlak sahibi Abdullah Erikçi, Aliağa'daki emlak fiyatlarının yükselme sebeplerini ve çözüm yollarını anlattı. Erikçi, sektördeki sorunu daha önceki dönemlerde imar revizyonu yapılmamasına bağlıyor.

Çorum'da emlakçılık kursu açılacak!

Mimar Sinan Halk Eğitim Merkezi ile Çorum Yorgancılar, Çeyizciler ve Perdeciler Esnaf Odası Başkanlığı'nın işbirliği ile yeni dönem Emlak Danışmanlığı Kursu açılacak. Erdoğan Çerikçi, kurs için müracaatların başladığını ifade etti.

İngiltere'de emlak balonu patlayabilir!

UniCredit Global Başekonomisti Erik Nielsen küresel ekonomik krizin toparlanma sürecine girdiğini belirterek, Avrupa'da iyileşmenin ise daha yavaş ilerleyeceğini söyledi. İngiltere'nin gayrimenkul piyasası nedeniyle bir toparlanma yaşıyor...

Al-Den Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al-Den Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Grethe Nielsen ve Knud Boe Nielsen tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 30 Mayıs'ta kuruldu

Exclusive Homes, emlak konut dergisi yayın hayatına başladı!

Türkiyenin ilk ve tek markalı emlak konut dergisi Exclusive Homes, Ekim 2011 tarihinden itibaren dopdolu bir içerik ile bayilerde yerini almaya başladı. Exclusive Homes ev ve ofis arayanlar için ideal bir rehber olacak

Emlak Fuarı'na bakmaya değil almaya gelecekler

En iyi yatırım aracı olarak görülen gayrimenkul alanındaki yenilikler İstanbul CNR Expo'da 2.EUROEMLAK Fuarı'nda "Emlak Festivali"nde tanıtılacak.

Emlak GYO 'hasılat'ı Ağa gibi alacak

Emlak GYO, hasılat paylaşımı modeliyle ürettiği projelerinde, Ağaoğlu'nun bin 200 konutluk My City Bahçelievler projesinde yaptığı kampanyayı uygulayacak

Milli Emlak Konya'da arsa satacak

Konya Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Selçuklu ilçesinde bulunan 5 bin 523 metrekarelik arsayı satışa çıkardı.

Sahibinden.com'da emlak ilanları arttı

Geçtiğimiz yıl ekim ayından bu yana Türkiye'yi de yoğun olarak etkileyen ekonomik krizin bir etkisi de emlak ve vasıta ilanlarına oldu.

Emlak Bankası'ndan 46 satılık gayrimenkul

T.C Emlak Bankası, İstanbul, Ankara, Adana, Samsun, Antalya, Balıkesir, Diyarbakır, İçel, Kahramanmaraş, Denizli, Sivas, İzmir, Manisa, Trabzon, Edirne ve Yalova'da bulunan toplam 46 gayrimenkulu satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan Düzce'de satılık arsa

Düzce Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü İstanbul Caddesinde bulunan arsayı satışa çıkardı.

Emlak sektöründe istihdam tedbirleri

Emlak sektöründe gençlerin istihdamını artırmaya yönelik olarak AB tarafından desteklenen "Emlak Sektöründe İstihdam Tedbirleri Projesi" hayata geçirildi.

Emlakçılar krizden çıkışı meslek komitelerinde arıyor

Emlak Yasası'nın çıkmasını son 15 yıldır bekleyen emlak sektörünün temsilcileri, taleplerini daha yüksek sesle duyurabilmek için İTO Emlak Hizmetleri Komitesi'nde birleşiyor.

Erik Nielsen emlak balonu Haberi

Erik Nielsen emlak balonu

UniCredit Global Başekonomisti Erik Nielsen küresel ekonomik krizin toparlanma sürecine girdiğini belirterek, Avrupa'da iyileşmenin ise daha yavaş ilerleyeceğini söyledi. Yapı Kredi Portföy'ün düzenlediği "2014 Makroekonomik Beklentiler Konferansında konuşan Nielsen, İngiltere'nin gayrimenkul piyasası nedeniyle bir toparlanma yaşadığına dikkat çekerek, "Bu tehlikeli bir durum. Uzun vadeli sürdürülebilir değil" diye konuştu. 


ABD Merkez Bankası'nın (Fed) tahvil azaltımını bir sonraki toplantıya erteleyebileceğini ifade eden Nielsen, "Fed küçük ve yavaş bir başlangıç yapacak. Ancak para daralmasını kendi ülkelerine ihraç etmek istemeyen ülkeler dikkatli olmalı. Çünkü gelişmekte olan ekonomiler daha yavaş büyüyecek" dedi. Nielsen, Türkiye'nin OECD tahminlerinden daha az büyüyeceğini söyledi. Avrupa'daki toparlanmanın Türkiye'nin ihracatına fayda sağlayacağına dikkat çeken Nielsen, "Ancak ithalata da çözüm bulunmalı" değerlendirmesinde bulundu. 


Cumhuriyet...