19 / 05 / 2024

Erikli Köyü Muhtarı Ercan Yıldız

Erikli Köyü Muhtarı Ercan Yıldız

Erikli Köyü Muhtarı Ercan Yıldız, DSİ ve Keşan Belediyesi işbirliğinde yapılan protokolle Erikli ve Mecidiye sahillerine içme suyu ulaştırılacak olmasını sevinçle karşıladıklarını belirterek, süreçle ilgili gerekli girişimlerde bulunacaklarını kaydetti.

Batman Kesmeköprü Köyü sakinleri kira ve çadırdan kurtuluyor!

5 sene önce Prof. Dr. Veysel Eroğlu-Ilısu Baraj Gölü altında kalan Kesmeköprü Köyü’nün yeni yerleşim alanında ilk konut yükseldi. 124 Haneli Kesmeköprü Köy Muhtarı İdris Dezen; "6 ay gibi kısa bir zamanda 165 dönümlük alana 124 konut inşa edileceğini söyledi.

Afyonkarahisar'da 700 yıllık kervansaraya 'korsan' restorasyon yapıldı!

Afyonkarahisar'da merkeze bağlı Anıtkaya köyünde bulunan 700 yıllık Eğret Kervansarayı'nda köy muhtarı tarafından "korsan" tadilat yapıldığı ortaya çıktı. Tarihi kervansarayın merdivenleri granit mermerle kapladığı, yığma olan taş duvar bölümü ise kum ve çimentoyla sıvandığı belirlendi.

Ankara Ayaş Evci Köyü şantiye alanına döndü!

Ayaş Evci Köyü sakinleri evlerinin ve ekili arazilerinin arasından bulunan kamyonlardan şikâyet ediyor. Köyün şantiye alanına döndüğünden bahseden Muhtar Orhan Arı, “Ekili ürün bırakmadılar, telefon direğimizi devirdiler, taşıdıkları taşları arazi ve yol kenarlarına saçıyorlar, evlerimi toz toprak i

Çanakkale'deki depremde 10 ev yıkıldı!

Çanakkale Ayvacık Ahmetçe Köyü Muhtarı Hasan Hüseyin Kuş, meydana gelen deprem sonrasında 10 evin yıkıldığını açıkladı.

Antalya Korkuteli'ne köy konağı inşa edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi kent yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Antalya Korkuteli'ne yeni bir köy konağı ve muhtar evi inşa edildi.

Antalya Avdan’a 5 yıldızlı köy konağı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli’nin Avdan Mahallesi’ne yeni bir köy konağı ve muhtar evi kazandırdı. Mimarisi ile vatandaşların beğenisini toplayan konak, mahallenin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına cevap verecek.

Çanakkale Seddülbahir Köyü'nden imar çağrısı!

Çanakkale Eceabat’a bağlı Seddülbahir Köyü muhtarı Sedat Bırakan, bölgedeki yıkık arsaların mağduriyet yarattığını ifade ederek imar izni için yetkililere seslendi.

Kağızman'ın Kötek köyünde tapu sıkıntısı yaşanıyor!

Kars Kağızman'daki 140 haneli Kötek köyünde yaşayan vatandaşlar Osmanlı döneminden kalma tapuları nedeniye sıkıntı çekiyor. Köy muhtarı köylerine tapu ve kadastronun gelmemesinden şikayetçi...

Batman Diktepe Köyü'ne 8 derslikli okul yapılacak!

Eğitim yuvasının olmadığı Batman-Diyarbakır il sınırındaki Diktepe köyünde 8 derslikli okul yapılacak. Muhtar Ramazan Yıldız, eğitim yuvasının yeni eğitim yılına yetiştirilmesini beklediklerini söyledi.

Kilis Hasanceli Köyü çevre yolu projesinde sona gelindi!

Kilis’in Musabeyli ilçesine bağlı Hasanceli köyünde trafiği rahatlatmak için çevre yolunun yapımı son aşamaya geldi. Gözlüce ve devam eden Fericek köyündeki çalışmaları yerinde inceleyerek, Muhtar ve vatandaşların taleplerini dinledi.

Çanakkale Çırpılar Köyü'ndeki termik santral projesi protesto edildi!

Çanakkale Yenice'ye bağlı Çırpılar Köyü'nde kurulması planlanan termik santrale, yöre halkının tepkisi sürerken, 65 köy muhtarı 'Kazdağları'nda Termik Santral İstemiyoruz' adlı metni imzalayarak Ankara'da yetkili makamlara sundu.

Keşan Erikli ve Mecidiye'ye içme suyu geliyor!

Erikli Köyü Muhtarı Ercan Yıldız, DSİ ve Keşan Belediyesi işbirliğinde yapılan protokolle Erikli ve Mecidiye sahillerine içme suyu ulaştırılacak olmasını sevinçle karşıladıklarını belirterek, süreçle ilgili gerekli girişimlerde bulunacaklarını kaydetti.

Bursa Papatya köyüne düğün salonu inşa ediliyor!

Papatya Köyüne düğün salonu yapılıyor. Papatya Köyü Muhtarı Orhan Yılmaz, "Köyümüzün en büyük eksikliği olan düğün salonumuza Büyükşehir Belediyemizin katkıları ile kavuşuyoruz.

Erikli Köyü Muhtarı Ercan Yıldız Haberi

Erikli Köyü Muhtarı Ercan Yıldız

Erikli Köyü’ne verilen suyla ilgili de bazı sorunlar yaşadıklarını ifade eden Yıldız, “Yapılan proje Erikli Köyü’nü içerisine almıyor ancak biz bununla ilgili gerekli başvurumuzu yapacağız. Oraya getirilecek temiz içme suyundan köy halkı olarak yararlanmak istiyoruz. Bununla ilgili gerekli görüşmeleri gerçekleştiriyorum.” dedi.


PROJEYE KÖY DE DAHİL EDİLMELİ

Ercan Yıldız, projeye köyün de dahil edilmesini istediklerini belirterek, şunları söyledi: “Bizim kullandığımız suyun ne kadar kalitesiz olduğunu herkes biliyor. Biz bu suyu mecburiyetten kullanıyoruz. Yapacak bir şey yok. Mecidiye Göleti’nden Erikli ve Mecidiye sahillerine su getirme projesine Erikli Köyü de dahil edilmelidir. Bu konuda gerekli istek ve girişimlerimizi yapacağız. Bu projenin içerisinde Erikli Köyü olmazsa yanlış bir proje olur.”


KÖYLE SAHİL BİRLEŞTİRİLEBİLİR

Yıldız, son olarak açıklanacak genişletilmiş yeni imar planında Erikli Köyü ile sahilinin birleştirilebileceğinin de...