02 / 05 / 2024

Erişim Danışmanlık Yapı ve İnşaat nerede

Erişim Danışmanlık Yapı ve İnşaat nerede

Erişim Danışmanlık Yapı ve İnşaat Anonim Şirketi, Yakov Barakas Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Leon B.Adato Yönetim Kurulu Başkan Yardımclığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 21 Aralık'ta Şişli, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Fay Yönetim Bilişim Danışmanlık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fay Yönetim Bilişim Danışmanlık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Uygur tarafından kuruldu.

Cf Proje Danışmanlık Yapı İnşaat Elektrik Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Cf Proje Danışmanlık Yapı İnşaat Elektrik Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengizhan Özdemir tarafından kuruldu.

Araz Bilişim Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Araz Bilişim Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Araz Bilişim Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Emko Kozmetik Turizm Danışmanlık Yapı Malzemeleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emko Kozmetik Turizm Danışmanlık Yapı Malzemeleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Asım Kolcu tarafından kuruldu.

Arcturus Gayrimenkul İnşaat Bilişim Danışmanlık Gıda Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Arcturus Gayrimenkul İnşaat Bilişim Danışmanlık Gıda Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Nilgün Yılmaz tarafından kuruldu.

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ahmet Sinan Yelkovan ve Banu Yelkovan ortaklığında kuruldu.

Moonrise İnşaat Mimarlık Müh.Turizm Bilişim Danışmanlık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Moonrise İnşaat Mimarlık Müh.Turizm Bilişim Danışmanlık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de Gökhan Aydoğdu tarafından kuruldu.

Brand Danışmanlık Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Brand Danışmanlık Yapı Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Güler tarafından kuruldu.

Sar Bilişim Yapı İnşaat Gıda Akaryakıt Reklam Ajansı Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Tic Limited Şirketi kuruldu!

Sar Bilişim Yapı İnşaat Gıda Akaryakıt Reklam Ajansı Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Tic Şirketi Çekmeköy’de  1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli  ile Hüseyin Sarı  ve Erdal Sarı tarafından kuruldu.

Aydos Bilişim Danışmanlık Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Aydos Bilişim Danışmanlık Ve Turizm Anonim Şirketi Tuzla’da  50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Murat     Panayırcı  tarafından kuruldu.

Birleşim Danışmanlık Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Birleşim Danışmanlık Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Çakır, Fatih Temiz, İlker Bektaş, Muammer Odabaşı ve Nilgün Bektaş ortaklığında kuruldu.

TOKİ 28. paket danışmanlık işi ihalesi yarın saat 11:00'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uygulamaları Kapsamında Yapım İşlerinin İnşaat Aşaması ve İnşaat Sonrası 28. Paket Danışmanlık (Yapım işi kontrollüğü ve yapı denetimi) Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ 28. paket danışmanlık işi ihalesi yarın saat 11:00'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı  Uygulamaları Kapsamında Yapım İşlerinin İnşaat Aşaması ve İnşaat Sonrası 28. Paket Danışmanlık (Yapım işi kontrollüğü ve yapı denetimi) Hizmet Alımı İşi (ÖNYETERLİK) ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Erişim Danışmanlık Yapı ve İnşaat nerede Haberi

Erişim Danışmanlık Yapı ve İnşaat nerede

Erişim Danışmanlık Yapı ve İnşaat Anonim Şirketi, Yakov Barakas Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Leon B.Adato Yönetim Kurulu Başkan Yardımclığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 21 Aralık'ta Şişli, Merkez Mahallesi'nde kuruldu. 


Erişim Danışmanlık Yapı ve İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; 1-Her türlü emlak, gayrimenkuller, konutlar, siteler, daireler, marketler, depolar, iş hanları, iş merkezleri, plazalar, villalar ve tatil köyleri, devre mülkler apart otel, motel kamping ve turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, arsalar, araziler ve her türlü taşınmazın alımını, satımını pazarlamasını ve ticaretini yapabilir, devir alabilir, devredebilir kiralayabilir, kiraya verebilir, danışmanlık ve mümessillik yapabilir. 2- Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü resmi ve özel, gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait gayrimenkuller, arsa, arazi, konutlar, iş yerleri, resmi daireler, bankalar, sağlık ve eğitim...