28 / 04 / 2024

Emko Kozmetik Turizm Danışmanlık Yapı Malzemeleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Emko Kozmetik Turizm Danışmanlık Yapı Malzemeleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Asım Kolcu tarafından kuruldu.



Emko Kozmetik Turizm Danışmanlık Yapı Malzemeleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Asım Kolcu tarafından kuruldu.

Emko Kozmetik Turizm Danışmanlık Yapı Malzemeleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirket konusu ile ilgili aşağıdaki iş ve işlemleri yapabilir 1-şirket konusu ile ilgili her türlü kozmetik ürünlerini parfüm,krem ve bununun gibi ürünlerin ham ve yardımcı maddelerini ve mamul halde olanları yurt içinden veya yurt dışından temin edebilir yurt içinde ve yurt dışında satabilir.imal edebilir imal ettirebilir. 2-şirket konusu ile ilgili hertürlü organik veya işlenmiş gida ve gıda ürünlerini yurt içinden veya yurt dışından temin edebilir veya yurt içi ve yurt dışına satabilir. organik tarım yada sera tarımı yapabilir.soğuk hava depoları kurabilir,kurdurabilir işletebilir veya işletmeye verebilir kiralar kiraya verebilir.gıda üretimi için tohom. gübre ve gıda tarımı ile ilgili araç gereç yurt içinden veya yurt dışından temin edebilir alabilir satabilir. 3-Şirket konusu ile ilgili turistik tesis ve işletmeler,otel,motel,kampıng,lokanta ve kırlarda gıda mekanları kurabilir işletebilir kiralar yada kiraya verebilir .Turizm bakanlığından işletme ruhsatı alabilir. 4-Şirket konusu ile ilgili yapı ve sıhhi tesisat banyo malzemeleri ve inşaat malzemelerinin ham ve yardımcı maddeleri ile mamul hallerini yurt içinden veya yurt dışından temin edebilir yurt içinde veya yurt dışında satabilir.bunların imal ve inşaasını yapabilir veya yaptırabilir .kiralar veya kiraya verebilir. 5-Şirket konusu ile ilgili hertürlü danışmanlık hızmetleri ve seminerler verebilir ithalat ve ihracata aracılık yapabilir. 6-şirket konusu ile ilgili iç ve dış ticaret ,ithalat ihracat yapabilir ilgili kuruluşlara üye olur. 7-Şirket konusu ile resmi ve özel kurum ve kuruluşlar ile kamu kurum ve kuruluşlarının ihalelerine katılabilir. artırma ve eksilme teklifinde bulunabilir kapalı zarf usulü teklifler verebilir ihale sözleşmelerini imzalar veya fesh ve iptal edebilir 8-Şirket konusu ile ilgili kara hava ve deniz taşıtları satın alabilir satabilir kiralar yada kiraya verebilir.gayrımenkuller alabilir veya satabilir.satış vaad veya kart karşılığı sözleşmeler yapabilir veya fesh edebilir. 9-Şirket konusu ile ilgili iş ve işlemleri gerçekleştirebilmek için yurt içinden veya yurt dışındaki finansman kuruluşları ve bankalardan nakdi ve gayrınakdi krediler alabilir.bunları süresinde ödeyerek kapatabilir ilgili kredi sözleşmelerini imzalar .Fesh ve tasfiye edebilir. 10-Şirket konusu ile ilgili hertürlü gayrımenkul satın alabilir satabilir işaatını yapar yada yaptırır.dilediği derece ve sırada ipotekler,işletme rehini ve taahhütler alabilir. veya verebilir ferağ ve takrirde bulunabilir veya ferağ ve takrirleri kabul edebilir.
 


Geri Dön