14 / 05 / 2024

Erka konsept İnşaat 

Erka konsept İnşaat 

Erka Konsept İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ertan Küçükgüzel ve Kahan Kara ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Macc Konsept Yapı Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Macc Konsept Yapı Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nuray Kalender tarafından kuruldu.

Es Konsept Mobilya Çelik Otomotiv İnşaat Sanayi Limited Şirketi Kuruldu!

Es Konsept Mobilya Çelik Otomotiv İnşaat Sanayi Limited Şirketi Eyüpsultan’da 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Emre Delican tarafından kuruldu.

Erka Mimari Tasarım Ve İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erka Mimari Tasarım Ve İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Erkan tarafından kuruldu.

Vkm Konsept Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Vkm Konsept Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Vehbi Kara tarafından kuruldu.

Mak Konsept Gayrimenkul İnşaat Otomobil Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mak Konsept Gayrimenkul İnşaat Otomobil Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maletepe’de Mehmet Akarsu tarafından kuruldu.

Erka Plus Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erka Plus Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da Abdulkadir Civanoğlu tarafından kuruldu.

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu!

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. Sancaktepe'de Serhat Eryılmaz tarafından kuruldu.

Erka İnşaat'ın alacaklılar toplantısı 28 Temmuz'da!

1989'da kurulan Erka İnşaat, son süreçte yaşadığı maddi anlamdaki sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etti. Şirketin alacaklılar toplantısının 28 Temmuz'da yapılmasına karar verildi.

Konsept Md Mimarlık İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Konsept Md Mimarlık İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Douaa M. Alı Muthane ve Mustafa Karadağ ortaklığında kuruldu.

Erka İnşaat'ın alacaklılar toplantısı 5 Mayıs'ta!

1989 yılında kurulan Erka İnşaat, son dönemde mali anlamda yaşadığı sıkıntıyı aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirketin alacaklılar toplantısı 5 Mayıs tarihinde yapılacak. 

Rafi Konsept İnşaat Yapı Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rafi Konsept İnşaat Yapı Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail İslam tarafından kuruldu.

Erka Melik Kuyumculuk İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limted Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Erka Melik Kuyumculuk İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limted Şirketi İstanbul Şubesi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile SeleHatdin Kaya tarafından açıldı.

Erka İnşaat konkordato talep etti!

1989 yılında kurulan Erka İnşaat, son dönemde mali anlamda yaşadığı sıkıntıyı aşamayınca konkordato talep etti. Şirkete 3 kişilik komiser heyeti atandı...

Erka konsept İnşaat  Haberi

Erka konsept İnşaat 


Erka Konsept İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ertan Küçükgüzel ve Kahan kara ortaklığında kuruldu!


Erka Konsept İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-) İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Erka konsept İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres; ALTINTEPE MAH.İSTASYON YOLU SK.NO:3...