19 / 05 / 2024

Erka Perakende Gıda iletişim

Erka Perakende Gıda iletişim

Erka Perakende Gıda Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sevilay Kabakkaya tarafından kuruldu. 

Erka Mimari Tasarım Ve İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erka Mimari Tasarım Ve İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Erkan tarafından kuruldu.

TMO'nun güncel fiyatları açıklandı! TMO'da temel gıda ürünleri ne kadar? İşte 4 Temmuz 2022 fiyat listesi

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) perakende ürünlerinin 4 Temmuz 2022 fiyatları belli oldu. Peki, Toprak Mahsulleri Ofisi'nde temel gıda ürünlerinin güncel fiyatı kaç TL? İşte TMO 4 Temmuz 2022 güncel fiyat listesi...

TMO 5 kg ayçiçek yağı fiyatına zam yaptı! TMO temel gıda ürünlerinin fiyatını açıkladı! 25 Haziran 2022 fiyat listesi

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) perakende ürünlerinin 25 Haziran 2022 fiyatları belli oldu. 129,00 TL'ye satılan ayçiçek yağının yeni fiyatı açıklandı! Peki, Toprak Mahsulleri Ofisi'nde temel gıda ürünlerinin güncel fiyatı ne kadar? İşte TMO 25 Haziran 2022 güncel fiyat listesi...

Erka Construction Mimarlık Ve Mühendislik Taahhüt Gıda Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Erka Construction Mimarlık Ve Mühendislik Taahhüt Gıda Sanayi Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Erol Sezer ve Yasin Şahin ortaklığında kuruldu.

Toprak Mahsulleri Ofisi temel gıda ürünlerinde çılgın fiyatlar! İşte 13 Mayıs 2022 TMO fiyat listesi...

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO)'nde temel gıda ürünlerinin fiyatları tüketiciler tarafından merakla takip ediliyor. Peki TMO'da temel perakende fiyatları ne kadar? İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Erka Perakende Gıda Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erka Perakende Gıda Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sevilay Kabakkaya tarafından kuruldu. 

Erka Proje Mimarlık İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erka Proje Mimarlık İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Terut ve Şükrü Tokuroğlu ortaklığında kuruldu.

Perakende Güneşi Ödülleri dağıtıldı!

Perakende Güneşi Ödülleri'ni 2016 yılında almaya hak kazanan isimler bir araya geldi. Sektörün önemli şirketleri 2017 beklentilerini ve hedeflerini paylaştı.

Engin Perakende Gıda Maddeleri Hayvancılık Pazarlama Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Engin Perakende Gıda Maddeleri Hayvancılık Pazarlama Otomotiv Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Sevgi Engin imzasıyla kuruldu.

Perakende Günleri 80 uluslararası marka portföyü sahip!

Perakende Günleri, 2001 yılından bu yana Türkiye’deki en büyük iş dünyası organizasyonu, uluslararası alanda da sayılı organizasyonların başında yer alıyor. Firmalar fuarda ürünlerini sektör temsilcileriyle buluşturdu.

Perakende Güneşi Ödülleri 27 Kasım'da açıklanacak!

Perakende sektörünün en prestijli ödülü olarak kabul edilen ve her yıl sektördeki başarılı isimleri ve çalışmaları ödüllendiren 'Perakende Güneşi Ödülleri' 27 Kasım'da sahiplerini bulacak.

GİMAT 2014 yılında gıda avm zincirleri açacak!

Büyük gıda toptancı merkezi GİMAT, 2014 yılında çok ortaklı bir yapıyla son tüketici için gıda alışveriş zincir mağazaları açmaya hazırlanıyor. Firma, perakende satış mağazalarını önce Ankara'da, ardından da İstanbul ve Antalya'da açacak..

Perakende Güneşi Ödülleri'nde yaşam boyu onur ödülü Melih Çelet'in oldu!

Her yıl başarılı ve özgün çalışmalarıyla sektörün gelişimine katkıda bulunan kişi ve kurumların ödüllendirildiği, sektörün en büyük ödülleri olan Perakende Güneşi Ödülleri, 21 Kasım Perşembe günü Lütfi Kırdar’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu....

Erka Perakende Gıda iletişim Haberi

Erka Perakende Gıda iletişim

Erka Perakende Gıda Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sevilay Kabakkaya tarafından kuruldu. 

Erka Perakende Gıda Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:1) Yol yüzeylerinin asfaltlanması ve onarımı, kaldırım, kasis, bisiklet yolu vb. lerin inşaatı, yolların vb. yüzeylerin boyayla işaretlenmesi, yol bariyeri, trafik işaret ve levhaları vb. nin kurulumu gibi yol, tünel vb. yerlerdeki yüzey işleri 2) Yeraltı ve yer üstü tüm maden ve tabii kaynakları mevcut kanunlara uygun olarak çıkartmak, işlemek, alım satımını yapmak. 3) Yurt içinde ve dışında her nevi kara, hava ve deniz nakil vasıtaları ile eşya ve yolcu nakliyatı, nakliye komisyonculuğu, uluslararası nakliyat, nakliye taahhüt ve nakliye dağıtım işleri yapmak 4) Her türlü nakil vasıtalarını işletmek kiraya vermek,...