02 / 05 / 2024

Erkan Altan

Erkan Altan

Bin Ali Gayrimenkul Bilişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erkan Altan tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 31 Ekim'de Esenyurt, Akbatı Yeşil Kule Rezidans'ta kuruldu.

Pelin Akil ve Anıl Altan Bağdat Caddesi’nde yeni bir eve taşındı!

4 aylık hamile olan oyuncu Pelin Akil, doğum hazırlıklarına başladı. Genç oyuncu, yine oyuncu eşi Anıl Altan’la Bağdat Caddesi’nde yeni bir eve taşındı.

Altan Erkekli: 1 milyon dolarlık evimin borcunu ödüyorum!

Bulunduğu projelerde kısıtlı bütçeler aldığını söyleyen oyuncu Altan Erkekli, 1 milyon dolarlık evinin borcunu ödediğini söyledi. Erkekli, ''Tek evim var, başka hiçbir şeyim de yok zaten'' diye konuştu.

Erkan Sürmeli Turizm Eğlence İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Sürmeli Turizm Eğlence İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Sürmeli tarafından kuruldu. 

Altan Elmas: Yeni kabine Türkiye'ye umut verdi!

Konutder Yönetim Kurulu Başkanı Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, yeni kabine sistemini değerlendirdi. Elmas, "Yeni sistemle birlikte bürokratik işlemler hızlanacak, karar mekanizmaları daha hızlı ve etkin işleyecek. Her alanda yeni yatırımlar hayata geçirilecek" açıklamasında bulundu.

Altan Elmas: Dünyaya demokrasi mesajı verdik!

Konutder Yönetim Kurulu Başkanı, Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas  seçim sonuçlarını değerlendirdi. Elmas, “Milletimiz Sn. Cumhurbaşkanımıza bir kez daha güçlü bir destek vermiş, büyük ve güçlü Türkiye idealini onaylamıştır." dedi...

Altan Elmas'tan özel bankalara faiz çağrısı!

KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas özel bankalara faiz çağrısı yaptı.

Altan Elmas'tan erken seçim yorumu!

KONUTDER Başkanı Altan Elmas, erken seçim kararını değerlendirdi. Elmas, "Belirsizliği ortan kaldıracağı için erken seçim son derece yerinde bir karar. Ülkemize, milletimize hayırlı olacağına inanıyoruz" dedi.

Erkan Kolçak Köstendil Zekeriyaköy'den villa bakıyor!

Reyting rekorları kıran Çukur'un Vartolu'su Erkan Kolçak Köstendil Zekeriyaköy'den villa bakıyor

Altan Elmas: Ekonomi, sürdürülebilir ivmeye kavuştu!

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas TÜİK büyüme rakamlarıyla ilgili olarak “Bu Türkiye’nin başarısı. 20013’ten bu yana en büyük büyüme rakamına ulaştık." dedi.

Engin Altan Düzyatan gayrimenkule yatırım yapıyor!

Kazandığı paraları gayrimenkule yatırdığını dile getiren Engin Altan Düzyatan, bitcoin için “Çok ilgimi çekmiyor. Riskleri yüksek olan şeylere para yatırmam." dedi. Düzyatan, yatırımlarını gayrimenkule yaptığımı açıkladı.

Yargıtay'dan mülkü erken boşaltan kiracıları ilgilendiren karar!

Yargıtay, kira sözleşmesindeki tarihten önce mülkü boşaltan kiracılar ile mülk sahiplerini ilgilendiren emsal bir karara imza attı..

Altan Elmas: Konut kredi faizlerinin düşmesi sektörü hareketlendirir!

Türkiye genelinde Ekim ayında 122 bin 882 konut satışı yapıldı. Bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 5,7 azalış yaşandı. Konutder Başkanı Altan Elmas konuyla ilgili açıklamalar yaptı.

Engin Altan Düzyatan'dan Neslişah Alkoçlar'a villa jesti!

Yakışıklı oyuncu Engin Altan Düzyatan eşi Neslişah Alkoçlar'a büyük bir jest yaptı. Düzyatan eşine Çubuklu'dan 10 milyon TL'ye villa aldı..

Erkan Altan Haberi

Erkan Altan

Bin Ali Gayrimenkul Bilişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erkan Altan tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 31 Ekim'de kuruldu.


Bin Ali Gayrimenkul Bilişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1 - Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. 2 - Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 3 - Gayrimenkul danışmanlık ve komisyonculuk hizmetleri vermek....