22 / 07 / 2024

Erkan Dalkıran

Erkan Dalkıran

Yurtkur İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ümit Kiremitci, Erkan Dalkıran, Mürsel Türk tarafından 102 bin TL'lik sermaye ile 3 Mart 2014 tarihinde kuruldu.

Dzg Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dzg Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Merve Dalkıran, Çiğdem Oğuz, Döndü Düzgün, Gül Düzgün, Necla Etlik ve Sahire Bekteş ortaklığında kuruldu.

Deru Gayrimenkul Turizm Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Deru Gayrimenkul Turizm Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirket Fatih'de Deniz Dalkıran tarafından kuruldu!

Dbs Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dbs Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Dalkıran ve Sema Dalkıran ortaklığında kuruldu.

Mesta Proje Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesta Proje Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Caner Dalkıran tarafından kuruldu. 

Erkan Kolçak Köstendil Zekeriyaköy'den villa bakıyor!

Reyting rekorları kıran Çukur'un Vartolu'su Erkan Kolçak Köstendil Zekeriyaköy'den villa bakıyor

Dalkıranlar Enerji Eğitim ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Dalkıranlar Enerji Eğitim ve Danışmanlık Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Burcu Dalkıran tarafından kuruldu.

Demet Akalın, Kadir Dalkıran'ın 2 yıllık ev kirasını ödedi!

Karma dövüş sanatları dalında Dünya Şampiyonu olan Kadir Dalkıran'a bir jestte Demet Akalın'dan geldi. Akalın, şampiyonun 2 yıllık ev kirasını ödedi.

Sivas'ta inşaat kazası: 2 ölü!

Sivas'ta, Eğriköprü Mahallesi'ndeki bir inşaatın dış cephe kaplamasında çalışan işçilerden Abuzer Dalkıran ve Ömer Coşkun, 5. katta üzerinde bulundukları dış cephe asansörünün koparak sarkması sonucu zemine düştü.

Tbsan Yapı Metal Kimya Elektrik Malzemeleri ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Tbsan Yapı Metal Kimya Elektrik Malzemeleri ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Tic.Ltd.Şti. Erkan Kıran tarafından 10 in TL sermaye ile 27 Temmuz'da Sancaktepe, Emek Mahallesi'nde kuruldu.

Erkan Demirci: Alanya'da imar planın onaylanması sorunu çözmez!

Şehir Plancısı Erkan Demirci, Kuzey Alanya halkını heyecanlandıran 1/5000 ölçekli nazım imar planlarının onaylanmasının bölgedeki imar sorununun çözüldüğü anlamına gelmediğine işaret etti

Mesta Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesta Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Caner Dalkıran tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Haziran 2015 tarihinde kuruldu.

Diyarbakır Turizm Paneli düzenlendi!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) tarafından , 15-22 Nisan Turizm Haftası nedeniyle “UNESCO Süreci-Diyarbakır Turizm Paneli” adlı etkinlik düzenlendi.Düzenlenen etkinliğe, Vali Yardımcısı Ahmet Dalkıran da katıldı.

Prysmian Group Türkiye’nin CEO’luğuna Erkan Aydoğdu atandı!

Dünyanın lider kablo üreticisi Prysmian Group’un Türkiye operasyonu olan Prysmian Group Türkiye’nin CEO’luğuna atanan Erkan Aydoğdu göreve başladı.

Erkan Dalkıran Haberi

Erkan Dalkıran

Yurtkur İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ümit Kiremitci, Erkan Dalkıran, Mürsel Türk tarafından 102 bin TL'lik sermaye ile 3 Mart'ta kuruldu. 


Yurtkur İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Ortaöğrenim veya yükseköğrenim, üniversite öğrencilerinin eğitim ve sosyal faaliyete yönelik olarak barınma,,beslenme, eğitim, spor kompleksi ve diğer sosyal ihtiyaçların karşılanması amacıyla yurt, pansiyon, öğrenci dinlenme evlerinin yapılması işletilmesi, bütününü veya bir bölümünü sürekli veya belli bir zaman için kiraya verilmesi, kiralanması işlerini yapmak.   c.Yurt içinde ve dışında resmi ve özel her nevi...