06 / 05 / 2024

erkan inşaat fikirtepe projesi

erkan inşaat fikirtepe projesi

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe projesinde geniş yeşil alanları yer alıyor. 34 mağazalık çarşının yer aldığı projede 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar tüm daireler bulunuyor.

Pırlanta Göztepe projesi Erkan İnşaat imzası ile yükseliyor!

Pırlanta Göztepe projesi, Kadıköy - Göztepe'de hayata geçiriliyor. Erkan İnşaat imzası ile yükselen proje 3 bloktan meydana geliyor. Projede 1+1'den 5+1'e kadar tüm daire tipleri bulunuyor.

KİPTAŞ Fikirtepe Vartaş-1 projesinin inşaatı tamamlandı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Twitter üzerinden Fikirtepe Vartaş-1 projesinin inşaat çalışmalarının tamamlandığını belirtti.

Rize Belediyesi'ne meydan inşaatı için 427 bin TL ödeme!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Rize Belediyesi'ne 15 Temmuz meydan inşaatı için 'temsil ağırlama' hesabından 427 bin TL ödeme yaptığı belirlendi. CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, "İmamoğlu bilbordlara reklam verdi diye soruşturma açanlar, bunu niye görmüyor?" dedi.

Fikirtepe'de 25 katlı binanın inşaatında yangın!

Fikirtepe'de inşaat halindeki 25 katlı bir binanın bodrum katında yangın çıktı. Duman yükselen binadaki yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

Erkan İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Erkan İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi bugün Beşiktaş'ta 150 milyon  TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Selimoğlu İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Pana Yapı'nın sahibi olduğu Selimoğlu İnşaat tarafından Kadıköy Fikirtepe'de başlatılan kentsel dönüşüm projesinde inşaat durunca yüzlerce kişi mağdur oldu. Mağdurlar, Şişli Tanju Okan Parkı'nda bir araya gelip, eylem yaptı.

Babacan Yapı 2018'de 2 bin 600 konut inşaatına başlıyor!

Babacan Holding Başkanı İbrahim Babacan, 2018 yılında inşaat yatırımlarında vitesi büyüteceklerini söyledi. Firmanın bu yıl 1.3 milyar lira değerinde 3 projeye başlayacağını belirten Babacan, “Beylikdüzü, Fikirtepe ve Gaziantep’te 2 bin 600 konut inşa edeceğiz” diye konuştu..

Pana Yapı Brooklyn Dream'de inşaat durdu! Vatandaş mağdur!

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm sorunu bir türlü çözülemiyor. Pana Yapı Fikirtepe projesinde inşaat çalışmaları durdu. Pana Yapı, "finansman sorunlarım var" diyor ancak vatandaşlar " sokakta kaldık, yardım edin" çağrısında bulunuyor...

Başarır İnşaat'tan Fikirtepe'ye 850 konutluk proje!

Fikirtepe'de iddialı inşaat sektöründe 1995 yılından bu yana faaliyette olan Başarır inşaat'ın Bağdat Caddesi, Yakacık ve Kurtköy'de devam eden şantiyeleri bulunuyor.

Konya inşaat sektöründe sınıf atlayacak!

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Yrd. Doç. Dr. İbrahim Hakkı Erkan, Konya'daki inşaat sektörünün son durumunu anlattı.

Bodrum Mumcular'da inşaat projeleri artıyor!

Bodrum’un yükselen değeri Mumcular’da son dönemlerde artan inşaat projeleri ve kentin geleceğini ile ilgili Erkan Şahin değerlendirmelerde bulundu.

İnşaat; Türkiye ekonomisindeki büyümenin motor gücü!

NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, inşaatın 200’e yakın sanayiyi desteklediğini belirterek, yaşanan canlılığın istihdam sağladığını söyledi. Güral, inşaatın, Türkiye ekonomisindeki büyümenin motor gücü olduğunu belirtti.

Celal Bayar Üniversitesi'nin fakülte inşaatı mecliste konu oldu!

Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Celal Bayar Üniversitesi Salihli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi inşaatına ilişkin soru önergesi hazırladı. Akçay, sorularının Başbakan Davutoğlu tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Anadolu Yakası'nda inşaat sektörü hız kazandı!

Kentsel dönüşümle beraber Anadolu yakasında inşaat sektörü hız kazanmaya devam ediyor. Fikirtepe’de markalı büyük konut projeleri, Bağdat Caddesi’nde ise kentsel dönüşüm projeleri ön plana çıkıyor.

erkan inşaat fikirtepe projesi Haberi

erkan inşaat fikirtepe projesi

Erkan inşaat imzası ile hayata geçirilen Pırlanta Gzötepe projesi İstanbul'un Kadıköy ilçesinin Göztepe bölgesinde inşa ediliyor. Proje 3 blok olarak yükseliyor.


Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe projesinde yer alan dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe projesinde açık ve kapalı yüzme havuzu, sosyal tesis, yürüyüş parkurları, dekoratif havuz, 7/24 CCTV'li güvenlik, özel peyzaj ve bahçe düzenlemeleri, modern çarşı, kafe, Türk hamamı, buhar banyosu, sauna, çocuk oyun alanı, fitness center, restaurant gibi alanlar bulunuyor. 


Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe projesinde 446 tane daire, 34 mağazalık çarşı, 750 araçlık otopark ve geniş yeşil alanları bulunuyor. 


Pırlanta Göztepe nerede?

Adres: Fikirtepe Mah. Hızırbey Cad. No: 155 Göztepe/Kadıköy,...