15 / 05 / 2024

Erkan Soylu

Erkan Soylu

Efsa Dörtler İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erkan Soylu, Sedat Soylu, Bünyami Varlı, Yurdal Mete tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Haziran'da kuruldu.

Süleyman Soylu'dan, 103 emekli amiralin açıklamasına tepki!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 103 emekli amiralin açıklamasına tepki vererek, önemli açıklamalar yaptı.

Süleyman Soylu'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Yapı stoku konusunda Çevre ve Şehircilik Bakanlığının çok ciddi adımlar attığını dile getiren Süleyman Soylu, kentsel dönüşüm çalışmalarının hızla sürdüğünü söyledi.

Süleyman Soylu'dan korkutan İstanbul depremi uyarısı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,  İstanbul İl Afet Risk Azaltma Planı (İRAP) Hazırlık Toplantısı'nda gerçekleştirdiği konuşmada İstanbul depremi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Süleyman Soylu, İdlib'de inşa edilen briket evleri inceledi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Suriye'nin İdlib bölgesinde AFAD koordinasyonunda inşaatı süren briket evlerde incelemeler gerçekleştirdi. 

Süleyman Soylu'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada kentsel dönüşüm konusunda da özellikle Çevre ve Şehircilik Bakanlığının koordinasyonunda yürüyen çalışmalar olduğunu söyledi.

Erkan Güral'dan Kapalı Maraş açıklaması!

Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu Genel Başkanı Erkan Güral Kapalı Maraş hakkında açıklama yaptı. 

Süleyman Soylu İzmir'de deprem değerlendirme toplantısı yaptı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu başkanlığında, İzmir'de deprem değerlendirme ve koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Süleyman Soylu: İstanbul depremi beka sorunu yaratır!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul depremine ilişkin açıklamalarda bulundu. “Türkiye'nin ulusal bağımsızlığını 2 şey tehdit eder: Biri büyük bir savaş, diğeri 7.5 büyüklüğünde depremdir” diyen Soylu, İstanbul depreminin beka sorunu yaratacağını belirtti...

Süleyman Soylu'dan afet riski azaltma planları açıklaması!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığında (AFAD) düzenlenen Afet ve Acil Durum Kurulu 2020 Yılı 1. Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Kurulun ülkeye, millete, afet anında ve sonrasında yapılacaklara katkı sağlamasını dilediğini belirtti. 

Süleyman Soylu'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığında (AFAD) yapılan İstanbul Afet Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Binalarımızı değerlendirirken lütfen iyimser olmayalım" dedi.

Süleyman Soylu: 7,5'lik depremdeki son senaryo düzeltmemizi ortaya koyacağız!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada "2021 yılını Türkiye'de Afet Eğitim Yılı ilan edeceğiz. İki ağırlığımız olacak. Yeni doğan çocuktan en yaşlımıza kadar büyük bir seferberlikle 2021 yılında herkese dokunacağız." diye konuşt.

Süleyman Soylu: Şehirlerin kimliğiyle ters düşmeyecek binalar yaptık!

İnşaat Emlak Birimleri Eğitim ve Koordinasyon Toplantısı'nda konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Şehirlerin kimliğiyle ters düşmeyecek binalar yaptık" dedi.

Süleyman Soylu'dan kira eleştirisi!

Kira eleştirisi yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ''Bazı yerler var, kiralık ev bulabilmek mümkün değil. Hadi gitsin de Bodrum'da bir polisimiz kiralık ev bulsun parayla bakalım. Bu kira meselesi sebebiyle, İstanbul'a tayin ettiğimiz polislerin yüzde 45'i İstanbul'a gitmek istemiyorlar'' dedi.

Erkan Soylu Haberi

Erkan Soylu

Efsa Dörtler İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erkan Soylu, Sedat Soylu, Bünyami Varlı, Yurdal Mete tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Haziran'da kuruldu. 


Efsa Dörtler İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...