18 / 05 / 2024

Erkan Transport Turizm Taşımacılık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Erkan Transport Turizm Taşımacılık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Erkan Transport Turizm Taşımacılık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile Fatih'te, Erkan Adıyaman Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Şüsesa Turizm Tarım Enerji İnşaat Makine Limited Şirketi kuruldu!

Şüsesa Turizm Tarım Enerji İnşaat Makine Limited Şirketi Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Akkaş tarafından kuruldu.

Salt Peyzaj Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Salt Peyzaj Turizm İnşaat Limited Şirketi Maltepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Söğüt tarafından kuruldu.

Gü İnşaat Taahhüt Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gü İnşaat Taahhüt Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Pendik'te Erkan Gündaş tarafından kuruldu.

Gerff Turizm Otelcilik İnşaat Emlak Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gerff Turizm Otelcilik İnşaat Emlak Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile'de Erkan Şahin, Faruk Şahin ve Gürkan Şahin ortaklığında kuruldu.

Bekdach Transport Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bekdach Transport Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Nızam Bekdach tarafından kuruldu.

Dört Kardeşler Temizlik Turizm İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dört Kardeşler Temizlik Turizm İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Erkan tarafından kuruldu.

Meys Yapı Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meys Yapı Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Toplaoğlu, Mesut Keleş, Sefa Dönmez ve Yiğit Ali Günaydın ortaklığında kuruldu.

Neon İnşaat Nakliye Elektrik Elektronik Bilişim Lojistik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neon İnşaat Nakliye Elektrik Elektronik Bilişim Lojistik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Bakar tarafından kuruldu.

Global Lines Transport Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Lines Transport Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Georges Wassaf, Jalal el Khatıb ve Kohamad Kojek ortaklığında kuruldu.

Kaf Yapı İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaf Yapı İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Aksu tarafından kuruldu.

Vuman Oto Ekspertiz Otomotiv İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vuman Oto Ekspertiz Otomotiv İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Koray Vural ve Erkan Karaduman ortaklığında kuruldu.

Seven Days İstanbul Turizm Seyahat İnşaat Sanati ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seven Days İstanbul Turizm Seyahat İnşaat Sanati ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Selami Erkan tarafından kuruldu. 

Mavi Nehir Otelcilik ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Nehir Otelcilik ve Turizm Limited Şirketi bugün Şile'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Kalaçay ve Şeref Coşkun ortaklığıyla kuruldu.

Erkan Transport Turizm Taşımacılık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Erkan Transport Turizm Taşımacılık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Erkan Transport Turizm Taşımacılık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 10 Şubat 2015'te, Erkan Adıyaman Müdürlüğü'nde kuruldu.


Erkan Transport Turizm Taşımacılık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;TURİZM-TAŞIMACILIK 1- Otel,motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj,pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları,  dağ, deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri, rafting su kayağı, yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir...