17 / 05 / 2024

Erkan Yavaş

Erkan Yavaş

İcuburç İnşaat ve Turizm Elektrik Elektronik Dış Ticaret Limited Şirketi, Erkan Yavaş tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Şubat'ta Kadıköy, Kozyatağı Mahallesi, Bayar Caddesi'nde kuruldu.

Merkez Bankası Başkanı Gaye Erkan: Büyükşehirlerde kira artışları yavaşlıyor!

Son günlerde kiralık ve satılık konut fiyatlarında yaşanan artışlar sık sık gündem oluyor. Merkez Bankası Başkanı Gaye Erkan, kiralık konut fiyatları ile ilgili son dakika gelişmelerini paylaştı... 

Mansur Yavaş: Gökçek, Ankara’nın 10 milyar lirasını heba etti!

CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş yaptığı açıklamada  Melih Gökçek'in Ankara’nın 10 milyar lirasını heba ettiğini söyledi.

Erkan İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Erkan İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi bugün Beşiktaş'ta 150 milyon  TL sermaye bedeli ile açıldı. 

FED: Konut sektöründe yavaşlama izleniyor!

FED Başkanı Jerome Powell, ekonomide devam eden büyümeye güvendiklerini ve "konut sektöründeki yavaşlamayı" ve "şirket borçları" düzeyini "risk faktörleri" olarak izlemekte olduklarını söyledi.

Erkan Sürmeli Turizm Eğlence İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Sürmeli Turizm Eğlence İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Sürmeli tarafından kuruldu. 

İnşaat maliyetleri konut fiyatlarına yavaş yavaş yansıyacak!

İnşaat maliyetlerinin bir yılda yüzde 19.91 oranında arttığını fakat  maliyetlerin fiyatlara yansıtılmadığını belirten KONUTDER Başkanı Elmas, “Maliyet yükü yavaş yavaş yansıyacaktır açıklamasında bulundu. 

İnşaat izinlerinde yavaşlama var!

Yapılar inşa edilmeden önce yapı izin belgesi, yapının inşaatı tamamlanınca da kullanım belgesi alıyorlar. İnşaat izinlerinde ise yavaşlama görülüyor. 

Döviz artışı gayrimenkul satışlarını yavaşlattı!

ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay, mali piyasalarda ve dövizde yaşanan hareketliliğin gayrimenkul satışlarında yavaşlamaya yol açtığını söyledi. 

Erkan Kolçak Köstendil Zekeriyaköy'den villa bakıyor!

Reyting rekorları kıran Çukur'un Vartolu'su Erkan Kolçak Köstendil Zekeriyaköy'den villa bakıyor

Avrupa'da inşaat üretimi 2018 Ocak'ta yavaşladı!

Avrupa İstatistik Ofisi'nin açıkladığı verilere göre Avrupa'da inşaat üretimi 2018 yılının Ocak ayında yavaşladı...

İstanbul'da kentsel dönüşüm yavaş gidiyor!

İstanbul'da kentsel dönüşüm yavaş ilerlediğini ifade eden TOKİ Başkanı Turan, Beyoğlu'nda örnek bir dönüşüm projesi yaptıklarını söyledi.

Bağdat Caddesi'nde dönüşüm yavaşladı!

İstanbul’un en bilinen ünlü caddelerinden biri olan Bağdat Caddesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları yavaşladı. Bölgeye kentsel dönüşüm iyi gelmedi.

İngiliz konut harcamalarındaki yavaşlama endişe verici!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's: "İngiltere’de konut ve tüketici harcamalarının büyümesinde devam eden yavaşlama, ekonomik büyüme görünümüne ilişkin temel endişeler arasında yer alıyor" dedi.

Erkan Yavaş Haberi

Erkan Yavaş

İcuburç İnşaat ve Turizm Elektrik Elektronik Dış Ticaret Limited Şirketi, Erkan Yavaş tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Şubat'ta Kadıköy, Kozyatağı Mahallesi, Bayar Caddesi'nde kuruldu.  


İcuburç İnşaat ve Turizm Elektrik Elektronik Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT Yurt içinde ve yurt dışında kamu,kamu kuruluşları ve müesseseleri, özel gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait :  1- Her türlü inşaat,yol,baraj,köprü,sulama ve içme suyu tesisleri,kanalizasyon,boru hattı,enerji nakil hattı montaj, diğer endüstriyel yapılar,imalat,ihrazat ve altyapı işlerini almak ve yapmak. 2-Yurtiçinde ve yurt dışında her türlü mimarlık ve mühendislik, inşaat konusu ile ilgili montaj, tesisat, çevre düzenleme,dekorasyon işleri, etüd, proje, kontrollük, müşavirlik ve taahhüt hizmetlerini yapmak. 3-İnşaat,makine,elektrik,maden ve endüstri mühendislikleri ile ilgili her türlü araştırma,sondaj imalat,prototip imalat,istikşaf,etüd,plan,proje,kontrollük,mimarlık, mühendi slik,müşavirlik ve benzeri...