19 / 05 / 2024

Erkanlı Grup ve Bemes iletişim

Erkanlı Grup ve Bemes iletişim

Erkanlı Grup ve Bemes ortaklığında kurulan ERAL Yıkım, “Kentsel Dönüşüm” yıkımları için İngiltere ile işbirliği yaptı. Erkanlı Grup ve Bemes 18 Haziran'da basın toplantısı düzenliyor.

DownTown Bursa Yaşam ve Eğlence Merkezi açıldı!

Atış Grup ve Pars Toprak Sanayi AŞ ortaklığıyla 85 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen DownTown Bursa Yaşam ve Eğlence Merkezi kapılarını açtı.

Acıbadem Konakları'nda 0.99 faiz ve 60 ay vade fırsatı! Yiğit Grup ve Bayer İnşaat'tan Acıbadem'e 345 yeni konut! 

Acıbadem Konakları'nda konut sahibi olmak isteyenlere 0.99 faiz ve 60 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Acıbadem Konakları'nda konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Lion İstanbul Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Lion İstanbul Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selim Binkay tarafından kuruldu.

Kalkedon Grup İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Kalkedon Grup İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Levent Balı tarafından kuruldu.

Beka Grup İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beka Grup İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Bilal Habeşi Özer ve Kenan Biçer ortaklığında kuruldu.

Kls Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kls Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Onur Keleş tarafından kuruldu.

By Aydın Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

By Aydın Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Aydın, İlkay Kızılaslan tarafından kuruldu.

Marsiv Grup İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marsiv Grup İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Tuztaş ve Yasin Yay ortaklığında kuruldu.

Alturki Grup İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alturki Grup İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Alhadı I.Alı Khalfunı ve Jamal A.M. Alturkı ortaklığında kuruldu.

Mehmetoğlu Grup İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmetoğlu Grup İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketibugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamit Erik ve Ümmügülsüm Şen ortaklığında kuruldu.

Arya Grup İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arya Grup İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedel iile Derya Aslan Erol tarafından kuruldu.

Mbostan Grup İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mbostan Grup İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Adem Bostan ve Mehmet Bostan ortaklığında kuruldu.

SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde Daikin imzası!

Kuzu Grup ve dünyaca ünlü otel markası Jumeirah Group işbirliği ile Ataköy sahilde inşa edilen SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde iklimlendirme çözümleri bir kez daha sektörün öncü markası Daikin’e teslim edildi. 

Erkanlı Grup ve Bemes iletişim Haberi

Erkanlı Grup ve Bemes iletişim

Erkanlı  Grup ve Bemes ortaklığında kurulan ERAL Yıkım, “Kentsel Dönüşüm” yıkımları için İngiltere ile işbirliği yaptı. ERAL Yıkım, İngiltere menşeili TDS (Technical Demolition Service) ile Türkiye’deki yıkım sektörünü Avrupa standartlarına yükseltecek.

Yıkıntı atıklarını geri dönüşümle tekrar kullanılabilir hale getirecek olan ERAL Yıkım, ekonomiye katkı ve çevreyi koruma  hedefinde iddalı...

Yeni yönetmelik doğrultusunda Avrupa profesyonelliği ile yıkım ve atık dönüşümü işleri yapacak olan ERAL Yıkım adına Erkanlı Grup İş Geliştirme Koordinatörü Sermert Seren,  BEMES İş Geliştirme Uzmanı Mehmet Hurma ve İngiltere merkez ofisinden TDS Commercial Director Craig Wilson’nın ev sahipliği yapacağı işbirliğinin sohbet kahvaltısı 18 Haziran 2014 Çarşamba Günü saat 10.00’da Çengelköy Sütiş’te...