28 / 04 / 2024

DownTown Bursa Yaşam ve Eğlence Merkezi açıldı!

DownTown Bursa Yaşam ve Eğlence Merkezi açıldı!

Atış Grup ve Pars Toprak Sanayi AŞ ortaklığıyla 85 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen DownTown Bursa Yaşam ve Eğlence Merkezi kapılarını açtı.



Atış Grup ve Pars Toprak Sanayi AŞ ortaklığıyla 85 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen DownTown Bursa Yaşam ve Eğlence Merkezi resmen açıldı.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Atış Şirketler Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Ahmet Atış, Bursa Osmangazi ilçesi İstiklal Mahallesi'nde yer alan merkezin açılışındaki konuşmasında "aile ve yaşam merkezleri" şeklinde tanımlamış oldukları yeni bir alışveriş merkezi konseptini Bursa'ya kazandırdıklarını dile getirdi.

Yaptığı açıklamada söz konusu merkezde 72 bin metrekarelik kiralanabilir alanların yer aldığını ve bunun yüzde 99'luk kısmının kiralandığını ve yüzde 68'lik kısmının açıldığına değinen Atış Şirketler Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Ahmet Atış, "Alışveriş merkezi Ekim ayının sonuna kadar yüzde 95 doluluğa ulaşmış olacak. Söz konusu projenin bugün açılışını gerçekleştiriyoruz. İnşallah bu alışveriş merkezi Bursa iline çok büyük bir değer katacak." diye konuştu.

DownTown Bursa Yaşam ve Eğlence Merkezi açıldı!

Yaptığı açıklamada açılışı gerçekleştirilen DownTown Bursa Yaşam ve Eğlence Merkezi'nde birçok turistik faaliyette bulunacaklarını belirten Atış Şirketler Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Ahmet Atış, "Avrupa'nın en büyük gösteri havuzu bulunuyor, iki müzemiz de var. Ayrıca bunun dışında 10 bin metrekare çocuk ve aile eğlence merkezi bulunuyor. Burada çok amaçlı bir tiyatro da var. Yani yalnızca perakende olarak değil burada kültür, sanat hepsi bir arada bir konsept oluştu." dedi.

Pars Toprak Sanayi AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Erdönmez de konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada söz konusu merkezin kurulduğu bölgede  eskiden 100 dönümde eski bir tuğla fabrikasının olduğunu söyledi.

Açıklamasında Bursa'ya ekonomik ve kültürel değerler kazandırmak için söz konusu projeyi inşa ettiklerine değinen Pars Toprak Sanayi AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Erdönmez, "Yalnızca ekonomik değerler değil çok değerli markalar bu merkezde görev yapıyor. Onlar Bursa'ya ekonomik şekilde de çok şey kazandıracak." dedi.

Pars Toprak Sanayi AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Erdönmez ayrıca açıklamasında söz konusu merkez bünyesinde 3 bin 500 metrekarelik müzenin bulunacağını, tiyatro, festival, konser gibi etkinliklerin yapılabileceği bu bölümün açılışının yakında gerçekleştirileceğini kaydetti.

Bakan Yumaklı'dan çiftçilere müjde: 1 milyar 167 milyon lira destek ödemesi hesaplara aktarılıyor!

Kundu Kanyon'da konut teslimleri Mart 2024'te! 

Ocak 2024 evde bakım maaşı zamları tek tek hesaplandı! Hesaplara işte tam bu kadar yatırılacak! 


Geri Dön