14 / 05 / 2024

Erkanlı Gruptan öğrenci evleri projesi

Erkanlı Gruptan öğrenci evleri projesi

Erkanlı Grup, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek Sakarya’da Univa Student Residence adıyla öğrenci evi projesi başlatıyor.

Erkanlı Holding'ten yeni yatırım imkanı! UNİVA markasıyla öğrenci evleri geliyor!

Türkiye’de yükseköğretim öğrencilerinin yurt sorunundan yola çıkan Erkanlı Holding bünyesindeki UNİVA markası, öğrenci evlerini, Türkiye’ye alternatif bir yatırım imkanı olarak sunmak için çalışmalara başladı.  

Univa 1 ayda 10 öğrenci evini sahipleriyle buluşturdu!

Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, bu dönemde dijital ortamda toplam 10 adet öğrenci evi satıldı. Salgının toplum sağlığıyla beraber ekonomiyi de derinden etkilediğini kaydeden Erkanlı Holding Genel Müdürü Evrim Karayel, “Bu süreçte yatırımcılarla buluşturduğumuz öğrenci e

Erkanlı Holding’ten İngiltere'de Univa Evi Projesi!

Erkanlı Holding, Experience Investment ile İngiltere Cardiff'te yapımına başladığı yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa’yı tanıttı. Erkanlı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Erkanlı, Univa Evi Projesi hakkında değerlendirmelerde bulundu...

Univa Kocaeli’de Ocak ayında 30 öğrenci evi satıldı!

Türkiye’de bir ilke imza atıp gayrimenkul sektöründe yeni bir döneme kapı açan Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, 2020 yılına hızlı bir giriş yaptı. 

Yabancılar, Türkiye’de ‘öğrenci evine’ çıkacak!

Erkanlı Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Erkanlı, 2021 yılına kadar tüm dünya genelinde öğrenci nüfusunda yaşanacak artışın Türkiye’deki yatırımları doğrudan etkileyeceğine vurgu yaptı...

Univa’dan ayda 1.640 TL’ye öğrenci evi sahibi olma fırsatı!

Türkiye’de bir ilke imza atarak gayrimenkul sektöründe yeni bir dönemin kapılarını aralayan Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, düzenlediği kampanyalarla yatırımcılara yeni avantajlar sunuyor.

Yarım kalmış projeler öğrenci evlerine dönüşüyor!

Gayrimenkulde talep daralınca aynı segmente yönelik üretilen bazı ürünler yarım kaldı ve şimdi bunlar dönüşüm sürecine girdi. Erkanlı Holding Genel Müdürü Evrim Karayel, yarım kalmış projeleri öğrenci evlerine dönüştürdüklerini anlattı.

Univa, dünyanın en iyi öğrenci evleri listesinde!

Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, dünyanın da gündemine girdi. Univa, dünyanın en önemli Öğrenci Evleri Birliği ASRA tarafından yapılan değerlendirmede, dünyanın en iyi uluslararası öğrenci evi markalarından biri seçildi...

Erkanlı Holding'ten Ortadoğu atağı!

Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, Ortadoğu’da yeni projesine başlıyor. İlk günden beri Ortadoğulu yatırımcılardan büyük bir ilgi gören Univa, Lübnan’ı da satış ağına ekledi.

Erkanlı Holding'ten 65 bin TL peşinatla öğrenci evi kampanyası uzatıldı!

Erkanlı Holding Türk yatırımcılara yalnızca 65 bin TL’lik peşinat ile 24 ay süren ödemenin ardından öğrenci evi sahibi olma imkanı sunduğu kampanyasını uzattı. 

Univa 1 ayda 7 milyon TL'lik öğrenci evi sattı!

Erkanlı Holding’in Univa projesine yoğun talep geldi. Yatırım amaçlı öğrenci evi projesi  26 öğrenci evininin satışı 1 ayda yapıldı.

Evrim Karayel, Erkanlı Holding'in yeni genel müdürü oldu!

Yatırım Amaçlı Öğrenci Evi Projeleri ile alternatif gayrimenkul yatırımlarının öncüsü haline gelen Erkanlı Holding'in genel müdürlük koltuğuna Evrim Karayel geçti...

Univa Öğrenci Evleri'ne yoğun talep!

Univa Öğrenci Evleri kurucusu Rıza Hüseyin Erkanlı, projeye olan talebi anlattı. Erkanlı; projenin çıkış nedenini ve yatırımcılarından bahsetti.

Erkanlı Gruptan öğrenci evleri projesi Haberi

Erkanlı Gruptan öğrenci evleri projesi

Erkanlı Grup, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek Sakarya’da Univa Student Residence adıyla öğrenci evi projesi başlatıyor. 126 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilecek proje, ABD’nin en büyük öğrenci evi işletme ve yatırım firması Asset Campus Housing işbirliğiyle gerçekleştirilecek. UNIVA Öğrenci evleri Tapulu olarak satılıyor, 8 yıl gibi kısa dönemli amortisman süresi ile cazip bir yatırım fırsatı...