05 / 07 / 2024

Erkanlı Monza teslimleri

Erkanlı Monza teslimleri

Erkanlı Grup’un, Ankara İncek’te inşa ettiği çevre dostu, yenilenebilir enerji farkı ile öne çıkan Erkanlı Monza Rezidans projesinde 2014 de hayat başlıyor. Projede tüketiciler yüzde 1’lik KDV avantajından da yararlanıyor.

TOKİ Kayaşehir 21. Bölge teslimleri bugün başlıyor!

TOKİ tarafından inşa edilen TOKİ, Kayaşehir 21. Bölge konutlarının teslim tarihi bugün açıklandı. TOKİ Kayaşehir 21. Bölge Konutları 18 Ağustos'ta teslim edilmeye başlıyor.TOKİ Kayaşehir 21. Bölge teslimleri bugün başlıyor.

TOKİ Kayaşehir 21. Bölge teslimleri için gerekli evraklar!

Toplamda 412 konuttan meydana gelen ve TOKİ tarafından inşa edilen Uzun zamandır merak edilen TOKİ Kayaşehir 21. Bölge Konutları teslimleri 18 Ağustos'ta başlıyor. İşte TOKİ Kayaşehir 21. Bölge teslimleri için gerekli evraklar...

TOKİ Kayaşehir 21. Bölge teslimleri ne zaman yapılacak?

Uzun zamandır merak edilen TOKİ Kayaşehir 21. Bölge Konutları teslimlerinin tarihi belli oldu. Toplamda 412 konuttan oluşan TOKİ Kayaşehir 21. Bölge teslimleri ne zaman yapılacak?

Makyol Yaşam teslimleri ne zaman?

Dairelerin alanlarının 72 metrekare ile 163 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Makyol Yaşam teslimleri ne zaman sorusuna Eylül 2016 tarihinde cevabı veriliyor. Projede banka kredisi kullanmak mümkün...

TOKİ Bursa İnegöl konut teslimleri bugün başlıyor!

Bursa İnegöl Akhisar Mahallesi 1.244 Konut Projesinde yer alan konutların teslimleri 11 Ağustos - 30 Eylül 2014 tarihlerinde gerçekleştirilecek. TOKİ Bursa İnegöl konut teslimleri bugün başlıyor.

TOKİ Bursa İnegöl konut teslimleri! 11 Ağustos'ta!

TOKİ Bursa İnegöl konut teslimleri 3 gün sonra başlıyor. Bursa İnegöl Akhisar Mahallesi 1.244 Konut Projesinde yer alan konutların teslimleri 11 Ağustos - 30 Eylül 2014 tarihlerinde yapılacak.

Resim İstanbul'da ilk etap teslimleri 2015 yılında yapılacak!

Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen Resim İstanbul projesi iki etaptan meydana geliyor. Projede ilk etap teslimleri 2015 yılının içerisinde yapılırken, ikinci etap teslimleri 2016 yılında yapılacak.

Göl Panorama Bahçeşehir teslimleri ne zaman?

Göl Panorama Bahçeşehir teslimleri ne zaman sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Projedeki konutların alanları 69,54 metrekare ile 240,94 metrekare arasında değişiklik gösteriyor...

Vadi İstanbul ev teslimleri!

İçerisinde 850 metre uzunluğunda bir alışveriş caddesi ve 55 bin metrekarelik alışveriş alanı bulunan Vadi İstanbul ev teslimleri Kasım 2014 tarihinde gerçekleşecek. Proje, İstanbul Avrupa yakası Maslak Ayazağa'da yükseliyor...

Monza Rezidans'ta aylık 1.778 TL'den başlayan taksitler!

Erkanlı Grup tarafından hayata geçirilen Monza Rezidans projesinde hemen tapu sahibi olunabiliyor. Projenin ödeme planı kapsamında aylık 1.778 TL'den başlayan taksit imkanı sunuluyor.

Monza Rezidans projesinde hayat Kasım'da başlıyor! 220 bin TL!

Erkanlı Grup'un, Ankara İncek'te inşa ettiği çevre dostu, yenilenebilir enerji farkı ile öne çıkan Erkanlı Monza Rezidans projesinde hayat Kasım'da başlıyor. Daire fiyatları 220 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Erkanlı Grup Monza Rezidans projesinde 220 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Erkanlı Grup Monza Rezidans projesinde yer alan dairelerin tavan yükseklikleri 2 metre 90 santimetre olarak belirlendi. Projede yer alan dairelerin fiyatları 220 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Monza Rezidans'da 220 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Erkanlı Grup Monza Rezidans projesinde yer alan dairelerin fiyatları 220 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Erkanlı Monza teslimleri Haberi

Erkanlı Monza teslimleri

Rezidans anlayışına yenilikler katan Monza Rezidans ’ta ortak alanların elektriği rüzgâr enerjisinden sağlanacak. Projeden yatırım yapan tüketiciler yüzde 1’lik KDV avantajından da yararlanıyor.

120 ay vade 0,81 banka faiz oranı ile 2.612 TL sabit aylık ödemesi, hemen tapu ve  Kasım ayı teslim tarihi avantajı ile kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Ankara İncek bölgesinde 6 farklı tipte 108 dairenin yer aldığı Monza Rezidans ‘ta, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 4+1 dubleks konut seçenekleri mevcut. 2 metre 90 santim tavan yüksekliği ile ferah bir yaşam alanı vaad eden projede 2+1 daire büyüklükleri 143 metrekareden başlıyor. 

Ankara İncek bölgesi, özellikle son yıllarda markalı konut projeleri ile dikkat çekiyor. Bölgede özel okullar, üniversiteler yanı sıra kentin en üst segmenti Çankaya bölgesine olan yakınlığı...