04 / 05 / 2024

Erkunt Öner kimdir

Erkunt Öner kimdir

Tura Turizm’in sahibi Erkunt Öner, kriz nedeniyle Rus turistin gidemediği yerleri Türk turistin dolduracağını söyledi. Tatillerin de ‘her şey dahil’ konseptiyle yapılacağını belirtti.

Zafer Üstüner kimdir? Hangi ülkelerde müdürlük yaptı? Arçelik’te hangi alanda çalışıyor?

Zafer Üstüner nerede okudu? Hangi alanlarda görev aldı? Arçelik’te hangi görevleri yürüttü? Şu an ne iş yapıyor? İşte Zafer Üstüner ile ilgili merak edilen her şey...

Yaman Törüner kimdir? Hangi yıllarda Merkez Bankası Başkanı olarak görev yaptı?

Yaman Törüner ne zaman milletvekili ve bakan oldu? Hangi yıllarda İMKB Başkanı olarak görev aldı? Akbank’ta ne zamandan beri Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalışıyor? İşte Yaman Törüner’ün hayatı...

Aysel Ölçen Aydıner kimdir? Aysel Ölçen Aydıner nerden mezun?

Aysel Ölçen Aydıner kimdir? Aysel Ölçen Aydıner hangi mesleği yapıyor? Aysel Ölçen Aydıner nereden mezundur? İşte detaylar!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat kimdir? İşte Bakan Ömer Bolat'ın hayatı ve biyografisi...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 3 Haziran Cumartesi akşamı yeni kabineyi açıkladı. Ticaret Bakanı görevine ise Ömer Bolat'ı atadı. Peki, Öner Bolat kimdir? İşte tüm detaylar...

Aysel Ölçen Aydıner kimdir?

TSKB GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Aysel Ölçen Aydıner kimdir? Aysel Ölçen Aydıner daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Aysel Ölçen Aydıner'in biyografisi...

Atila Aydıner kimdir?

Atila Aydıner'in 2019 yerel seçimlerinde yeniden AKP'den Bayrampaşa İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Atila Aydıner kimdir? Atila Aydıner bugüne kadar hangi alanlarda görev aldı?

Mesut Üner kimdir?

Çatalca Belediyesi Meclis Üyesi Mesut Üner'in 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti'den Çatalca Belediyesi Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Mesut Üner kimdir?

Sevcan Güner kimdir?

Liv Büyükçekmece Satış Müdürü Sevcan Güner kimdir? Sevcan Güner, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Güner Öztek kimdir?

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu bünyesinde Komite Üyeliğine seçilen Güner Öztek kimdir? Güner Öztek, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Güner Öztek, bugün hangi firmada hangi görevde?

Yalçın Öner kimdir?

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Öner kimdir? Yalçın Öner, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yalçın Öner, ne zamandan beri Sinpaş GYO bünyesinde hizmet veriyor? İşte Yalçın Öner...

Türk tatilcilere yurtdışında herşey dahil tatil fırsatı!

Tura Turizm’in sahibi Erkunt Öner, kriz nedeniyle Rus turistin gidemediği yerleri Türk turistin dolduracağını söyledi. Tatillerin de ‘her şey dahil’ konseptiyle yapılacağını belirtti.

Caner Güner kimdir?

Emi İnşaat Genel Müdürü Caner Güner, vefat etti. Peki, Emi İnşaat Genel Müdürü Caner Güner kimdir? Emi İnşaat, inşaat sektöründe hangi alanlarda hizmet veriyor?

Gürkan Özçelik kimdir?

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesi Müdürü Gürkan Özçelik kimdir? Gürkan Özçelik, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Tapu Sermaye İşletmesi Müdürü Gürkan Özçelik biyografisi..

Erkunt Öner kimdir Haberi

Erkunt Öner kimdir

Tura Turizm’in sahibi Erkunt Öner, kriz nedeniyle Rus turistin gidemediği yerleri Türk turistin dolduracağını söyledi. Tatillerin de ‘her şey dahil’ konseptiyle yapılacağını belirtti. RUSYA’da yaşanan ekonomik kriz, turizmde sadece Türkiye’yi değil, birçok ülkeyi etkiledi. Seyahat eden Rus turist sayısındaki düşüş birçok Avrupa ülkesinde de otellerin boş kalmasına neden oldu. Bu boşluğu doldurmak için harekete geçtiklerini ifade eden Tura Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Erkunt Öner, Türk tatilcilere yurtdışında çok avantajlı fiyatlarla tatil yaptırabilecek kampanyalar hazırladıklarını dile getirdi.



UÇAK DAHİL YURTDIŞI


Ibiza, Palma de Mallorca, Marbella ve PortAventura’ya ‘herşey dahil turlar’ düzenlemeye başlayacaklarını ifade eden Öner, “Bu kampanyadaki sloganımız ‘aklını kullan bas git’ olacak. Çünkü seyahat eden Rus turist sayısının azalmasıyla dünyada birçok yerde otel fiyatları aşağı indi. Rusya’daki kriz Türk turiste yarayacak. Otel,...