28 / 04 / 2024

Erman Gölet kimdir

Erman Gölet kimdir

İnşaat Mühendisi Erman Gölet, CHP Eskişehir Milletvekili Adayı oldu. Peki, Erman Gölet kimdir? Erman Gölet, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Erman Gölet...

Başakşehir Belediyesi'nden Bahçeşehir Gölet açıklaması!

Başakeşhir Gölet'teki yapılaşmanın önünü açan imar planı için gelen 2. yürütmeyi durdurma kararı üzerine Başakşehir Belediyesi açıklama yaptı.

Düzce Belediyesi'nden Park Gölet açıklaması!

Düzce Belediyesi Park Gölet işletmesi hakkında basında çıkan haberlere karşı bir açıklama yaptı. İşte Düzce Belediyesi'nden yapılan o açıklama...

Gördes'e 2 yeni baraj ve 2 yeni gölet geliyor!

Gördes doğalgaz iletim hattının temel atma töreninde konuşan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Manisa'nın Gördes ilçesine 2 yeni baraj ve 2 yeni gölet inşa edeceklerini müjdeledi.

Erzurum Büyükşehir bir ayda 2 gölet yaptı!

3 yılda 89 gölet yapan Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Tarımsal Altyapı Şube Müdürlüğü ekipleri, Başkan Mehmet Sekmen’in talimatıyla 2017'nin ilk iki ayında 2 gölet inşa etti

Veysel Eroğlu: 87 baraj ve gölet inşa edeceğiz!

Bakan Eroğlu Balıkesir'de: "Burada bizim şu anda işletmede 22 tane barajımız var, 33 tane daha inşa edildi. Dolayısıyla baraj ve göletlerin toplam sayısını 87'ye yükselteceğiz, 87 baraj ve gölet inşa edeceğiz." dedi.

Bahçeşehir Gölet Gönüllüleri beton nöbetinde!

Bahçeşehir Gölet'teki yapılaşmanını önünü açan imar planı mahkeme tarafından iptal edildi ancak inşaat durmadı. Durum böyle olunca da Bahçeşehirliler Gölet'te beton nöbetine başladı.

Konya Büyükşehir'den 34 milyonluk gölet yatırımı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya’nın farklı ilçelerine bağlı mahallelerde 2016 yılında 34 milyon liralık sulama ve gölet projesini hayata geçirdi.

Bahçeşehir Gölet ihalesinde FETÖ'nün parmağı mı var?

CHP, sivil toplum kuruluşları ve yurttaşların itirazları sonuç verdi; İstanbul 5. İdare Mahkemesi, Bahçeşehir Gölet Park’ı imara açan Başakşehir Belediyesi'nin planını iptal etti

Bahçeşehir Gölet Projesi'ne ilginç suç duyurusu!

En son, idare mahkemesinin aldığı plan iptali kararı gündeme gelen Bahçeşehir Gölet Projesi bu kez de ilginç bir suç duyurusuna konu oldu. Gölet’e inşaat yapılmasını istemeye bir grup Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu

Manisa Sarıgöl'deki gölet ve baraj inşaatı meclis gündeminde!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Manisa'nın Sarıgöl ilçesinin Dadağlı ve Alemşahlı mahallelerinde yapılması planlanan tarımsal sulama amaçlı gölet ve baraj çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Manisa'da 2 gölet inşa edilecek!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından Manisa'da içme ve tarımsal sulama için 2 gölet inşa edilecek.

Bahçeşehir Gölet'te başlayan inşaat durduruldu!

Bahçeşehir Gölet'te inşaat yapılmasının önünü açan 2013 yılı imar planları iptal edilmişti. Kararın ardından gözler Başakşehir Belediyesi’ne çevrilirken göletteki inşaat çalışmaları geçici olarak durduruldu.

Bahçeşehir Gölet'te inşaatın önünü açan imar planları iptal edildi!

Bahçeşehir Gölet'te inşaat yapılmasının önünü açan 2013 yılı imar planları iptal edildi. Bahçeşehir Gölet Gönüllüleri konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı...

Erman Gölet kimdir Haberi

Erman Gölet kimdir

Erman Gölet kimdir?

Erman Gölet, 1961 Eskişehir doğumludur. Erman Gölet, 1983 yılında Anadolu Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. 


1986 – 2000 yılları arasında İller Bankası’nda İnşaat Başmühendisliği görevinde bulundu. 1996 – 2010 yılları arasında, 14 yıl boyunca İnşaat Mühendisleri Odası Şube Başkanlığı görevini yürüttü. 


2000 – 2008 yılları arasında Odunpazarı Belediyesi Teknik Başkan Yardımcısı olarak görev aldı. Gölet, ayrıca Enerji-Sen kurulduğunda genel merkez yönetiliciliği görevinde de bulundu. Gölet halen İnşaat Mühendisleri Odası Genel Merkezi Danışma Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor.


Gölet, şimdiye kadar mesleğiyle ilgili onlarca konferans, panel ve sempozyumun danışma, bilim ve düzenleme kurullarında da yer aldı. 2010 yılında CHP İl Başkanlığına seçilen Erman Gölet, iki dönem bu göreve seçildi. 


2013 yılı sonunda bu görevden istifa ederek CHP’de...