15 / 05 / 2024

erman şen

erman şen

Adana Seyhan'dakamu arazisini 6 yıldır ‘babasının malı gibi’ kullanan işgalcilere Seyhan Belediyesi tarafından üç gün süre verildi. Bu süre içinde tesis ya boşaltılacak ya da yıkılacak.

Türkiye'nin en zengin dokuzuncu ismi Erman Ilıcak'ın serveti ne kadar? Erman Ilıcak kimdir, Kaç yaşında? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işadamı Erman Ilıcak, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin dokuzuncu kişisi olarak belirlendi. Peki, Rönesans Holding'in kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olan Erman Ilıcak kimdir, serveti ne kadar? 

Essa Konut Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Essa Konut Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erman Şen ve Serkan Sarpdağ ortaklığında kuruldu.

Erman Ilıcak: Rönesans İnşaat, müteahhitlik sektörüne meydan okumak için kuruldu!

Rönesans İnşaat, Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesinde 23. sırada yer alıyor. Rönesans Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak, "Rönesans İnşaat, müteahhitlik sektörüne meydan okumak için kuruldu" diye konuştu.

Erman Ilıcak'tan Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi açıklaması!

Rönesans Holding Başkanı Erman Ilıcak, Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi ile ilgili "Zamanla yarışıyorduk. Bütün inşaat sektörüne verilmiş bir emanetti. Bu projede emeği geçen binlerce arkadaşıma teşekkür etmek istiyorum." dedi.

FORBES En Zengin 100 Türk 2020 listesi açıklandı!

FORBES Türkiye, 2020 yılı “En Zengin 100 Türk” listesini açıkladı. Listenin ilk sırasında 4.9 milyar dolarlık serveti ile Murat Ülker yer aldı. Geçtiğimiz yılki listede ilk sırada bulunan Rönesans Holding Başkanı Erman Ilıcak ise ikinci sırada yer aldı...

FORBES En Zengin 100 Türk 2019 listesi açıklandı!

FORBES Türkiye, bu yıl 14’üncü kez hazırladığı “En Zengin 100 Türk” listesini açıkladı. Listenin ilk sırasında 3,8 milyar dolarlık servetiyle Erman Ilıcak yer aldı.

Türkiye'nin en zengin inşaatçıları!

Forbes dergisi tarafından Türkiye'nin en zengin isimleri açıklandı. Listede inşaat sektöründen birçok tanınan isim bulunuyor. Rönesans Holding Yönetim Kurulu Üyesi Erman Ilıcak, listede en zengin kişi olarak yer aldı.

Erman Ilıcak: Birlikte kazanılıp, birlikte kaybedilir!

Forbes Türkiye tarafından bu yıl 13'üncü kez açıklanan"En Zengin 100 Türk" listesinde Erman Ilıcak 4.0 milyar dolar serveti ile 2’nci oldu…

Adana Seyhan'da kamu arazisi işgaline son verildi!

Adana'da imar planı yeşil alan olan bölgeyi 6 yıldır işgal eden Erman Şen'e ait Erva Çiçekçilik Ltd. Şti.'ne pazartesi gününe kadar alanı boşaltması için süre verildi.

Rusya’nın en büyük emlak yatırımcılarından ikisi Türk!

Forbes dergisinin Rusça versiyonu tarafından her yıl yapılan “Rusya’nın en büyük emlak yatırımcıları” araştırmasında Enka’nın sahipleri Şarık Tara ve Sinan Tara’nın yanı sıra Rönesans Holding’in patronu Erman Ilıcak, ilk 30 arasında yer aldı.

Rönesans İnşaat Rusya'nın en büyük şirketleri listesine girdi!

Forbes dergisine göre 25 bin 400 çalışanı olan Rönesans, geçen yıla oranla gelirlerini 28,1 milyar ruble kadar artırdı. Rönesans 1993'te Erman Ilıcak tarafından St. Petersburg merkezli olarak kuruldu...

Erman Ilıcak kimdir?

Erman Ilıcak, Forbes’in En Zengin 100 Türk 2013 sıralamasında 2,5 milyar dolarlık servetiyle 10 uncu sırada yer alan Rönesans Holding’in kurucusu Erman Ilıcak kimdir?

Erman Ilıcak: Rusya kendimizi en ifade edebildiğimiz ülke!

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Türk-Rus İş Konseyi Başkanı Erman Ilıcak, Rusyanın kendilerini en iyi ifade ettikleri ülke olduğunu belirterek, "Bugün bir Türk şirketi olarak dünya genelinde en hızlı büyüyebileceğiniz ülke Rusyadır" diye konuşt

erman şen Haberi

erman şen

Adana'da imar planında yeşil alan olarak görülen yeri yaklaşık 6 yıldan beri işgal eden Erman Şen'e ait Erva Çiçekçilik Ltd. Şti., kamu arazisini artık babasının malı gibi kullanamayacak. SABAH Güney'de manşetten verilen "Babasının malı sanki" başlıklı haber üzerine harekete geçen Seyhan Belediyesi yeşil alan işgaline dur dedi. Haberi ihbar kabul ettiklerini söyleyen Belediye Başkanı Zeydan Karalar, işgalcilere 20 Şubat 2017 Pazartesi gününe kadar süre verdiklerini, bu süre içinde alanı boşaltmamaları halinde ise ekiplerin giderek yıkacağını belirtti.


DEV BİR SERA TESİSİ

Gürselpaşa Mahallesi Aliya İzzetbegoviç Bulvarı ile Abidin Dino Caddesi'nin kesiştiği kavşakta bulunan kamu arazisi Erman Şen'e ait Evra Çiçekçilik Ltd. Şti. tarafından yıllar önce işgal edildi. Burada çiçek üreten ve satan şirket, resmi makamların ses çıkarmaması ve yapılan işgali görmezden gelmesi...