29 / 04 / 2024

ermenek madenci aileleri sosyal konut

ermenek madenci aileleri sosyal konut

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Karaman 'ın Ermenek ilçesinde meydana gelen maden kazasında göçük altında kalan işçi ailelerinin mağduriyetlerini gidermek amacıyla 6 adet sosyal konut yapacak...

Dünyanın en zengin aileleri belli oldu! İşte listeye ilk sıradan girenler...

Dünyanın en zengin aileleri peş peşe sıralandı. Listede çarpıçı gelişmeler yaşandı. Abu Dhabili Nahyan Hanedanı ilk kez yıllık zenginler sıralamasında ilk sırada yer aldı. İşte dünyanın en zengin aileleri..

Aile Bakanlığı'ndan aileleri sevindiren haber geldi

Aile Bakanlığı tarafından aileleri sevindirecek bir açıklama yapıldı. Aile Bakanlığı tarafından vatandaşlara yönelik ödeme yapılacak. İşte detaylar...

Şehit aileleri dikkat! TOKİ tarafından ODTÜ arazisine konut inşa edilsin önerisi geldi! İşte detaylar..

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, şehit aileleri için dikkat çeken bir konut önerisinde bulundu. Yıldırım, TOKİ tarafından ODTÜ arazisine konut inşa edilmesini gündeme getirdi. 

Türk Kızılay, İdlib'te tamamladığı 784 briket eve aileleri yerleştiriyor!

Türk Kızılay, Suriye’nin kuzeybatısındaki İdlib ilinde inşasını tamamladığı briket evlerden 784'üne aileleri yerleştirmeye başladı.

Irak hükümeti, DEAŞ'lıların aileleri için yerleşim yeri inşa edecek!

Irak'ta hükümet, terör örgütü DEAŞ unsurlarının aileleri için yerleşim yeri inşası için çalışmalara başlayacak. 

TOKİ Karaman Ermenek projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Karaman Ermenek’te hayata geçirilecek konutların ihalesi yapıldı.

TOKİ Karaman Ermenek 156 konut ihalesi 9 Mart'ta!

Karaman İli, Ermenek İlçesi, Güllük Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 156 adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Mart 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Karaman Ermenek'e 156 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karaman Ermenek'te 156 yeni konut inşa edecek.

Dükkanı, şehit ve gazi aileleri derneğine çevirdi! 

Kocaeli'de belediyeye ait dükkanı yaklaşık 10 yıldır kira vermeden, inşaat firması olarak kullanan Hacı.K biriken kira borcunu ödememek için dükkanını şehit ve gazi aileleri derneğine çevirdi.

Karaman Ermenek'te tehlike saçan binalar yıkılıyor!

Karaman Ermenek Belediyesi'nin yaptığı yazılı açıklamaya göre, bölgede bulunan tehlikeli yapıların yıkımına başlandı.

Karaman Ermenek'te 7 mahallenin sakini kaya düşme korkusuyla yaşıyor!

Karaman Ermenek ilçesinde dağ eteğinden düşen kayalar mahalle sakinlerinin can güvenliğini tehdit ediyor. Ermenek Belediye Başkanı Sözkesen, 1969'tan beri kaya düşmesi nedeniyle bugüne kadar 10'un üzerinde can kaybının yaşandığını belirtti.

Antalya Ermenek'te tapu sorunu bitiyor!

Muratpaşa Belediyesi, Ermenek Mahallesi’nde yaşanan tapu sorunun çözümü için 24 bin 312 metrekare genişliğinde 41 ayrı parselin ihaleyle satışını yapacak. 

Anamur-Ermenek yolu için acele kamulaştırma yapılacak!

Anamur-Ermenek yolu yapım çalışmaları kapsamında Anamur'daki bazı gayrimenkuller acele kamulaştırılacak..

ermenek madenci aileleri sosyal konut Haberi

ermenek madenci aileleri sosyal konut

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Karaman'ın Ermenek ilçesinde meydana gelen maden kazasında göçük altında kalan işçi ailelerinin mağduriyetlerini gidermek amacıyla 6 adet sosyal konut yapacak. Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde oy birliği ile kabul edilen Başkanlık Yazısı'ııa göre, Karaman'ın Ermenek ilçesinde meydana gelen maden kazası nedeniyle ekonomik ve sosyal yoksunluk içerisinde bulunan ailelerin barınmalarını sağlamak amacıyla 6 adet sosyal konut yapılacak. 

Konutların yapılması için gerek görülen her türlü malzemelerin tedarik edilmesi, inşaatın yapımı, proje çizimi, her türlü işleyişlerin takibinin yapılması ve maliyetlerinin karşılanması Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek. 


Bütçeleri geçti 

Büyükşehir Belediye Meclisi'nde ilçe belediyelerinin bütçe görüşmelerine de devam ediliyor. Evren, Güdül, Haymana, Kalecik, Kazan, Keçiören ve Pursaklar Belediyeleri'nin bütçeleri oy birliği ile kabul edildi. Meclis 2. Başkanvekili Nail Çimen başkanlığında gerçekleşen toplantıda, ilçe belediyelerinin 2015 mali...