08 / 05 / 2024

Ermenek madeni ne durumda

Ermenek madeni ne durumda

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Ermenek’teki madende yürütülen çalışmalara dair açıklama yaptı. , Yıldız, "Şu anda su seviyesi işçilerimizin bulunduğu seviyenin daha üzerinde bulunuyor" dedi.

Altın, gümüş, elmas ve yakut... Hepsini unutun! Dünyanın en değerli yeni madeni belli oldu! 

Dünyanın en değerli madeni belli oldu. Ne altın ne gümüş ne de elmas. En değerli maden olarak adlandırılan ''beyaz altın'' gelecekte sadece o kullanılacak. Ülkeler şimdiden araştırmaya başladı. Beyaz altın ne?

Madeni para sorununa yeni çözüm! Ödemelerde yeni dönem başlıyor!

​​​​​​​Darphane’nin madeni para üretimi bu yıl başından bugüne kadar azalmaya devam ederken piyasada madeni para sıkıntısını da gündeme getirdi. Yalnızca bozuk para değil 5 TL, 10 TL ve 20 TL’lik banknot bulmanın da zorlaştığını söyleyen esnaflar, müşterilerinden kredi kartı ile ödeme talep etmeye b

10 soruda TOKİ Yozgat Akdağmadeni!

TOKİ Yozgat Akdağmadeni 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Yozgat Akdağmadeni’nde kaç sosyal konut yapılacak? TOKİ Yozgat Akdağmadeni’nde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Yozgat Akdağmadeni sosyal konut projesi...

Para basım maliyetleri arttı mı? Madeni ve kağıt paranın maliyeti ne kadar? İşte detaylar!

Ekonomik krizle Türk lirasının değerinin düştüğünün, madeni ve kağıt paralarda da yeni çalışmalar başlatıldığı iddia edildi. İşte merak edilen detaylar!

Karaman Ermenek'te 7 mahallenin sakini kaya düşme korkusuyla yaşıyor!

Karaman Ermenek ilçesinde dağ eteğinden düşen kayalar mahalle sakinlerinin can güvenliğini tehdit ediyor. Ermenek Belediye Başkanı Sözkesen, 1969'tan beri kaya düşmesi nedeniyle bugüne kadar 10'un üzerinde can kaybının yaşandığını belirtti.

TOKİ Karaman Ermenek başvurusu!

Ödemelere göre 144 aya varan vade sağlanan projede taksitler 236 liradan başlıyor. TOKİ Karaman Ermenek başvurusu başladı ve 30 Haziran 2016 gününe kadar devam ediyor.

Karaman Ermenek TOKİ son başvuru günü!

Karaman Ermenek TOKİ son başvuru günü 30 Haziran 2016 gününe kadar devam ediyor. Fiyatların 64 bin 463 TL'den başladığı projede 46 adet konut satışa çıkarıldı.

Karaman Ermenek TOKİ başvuruları ne zaman sona erecek?

TOKİ Karaman-Ermenek projesi kapsamında yer alan 46 adet daire kurasız ve başvuru önceliğinde açık satışta. Peki, Karaman Ermenek TOKİ başvuruları ne zaman sona erecek?

Karaman Ermenek TOKİ Evleri başvuru işlemleri!

Karaman Ermenek TOKİ Evleri başvuru işlemleri 30 Haziran 2016 gününe kadar devam ediyor. Daire fiyatlarının 64 bin 463 TL'den başladığı projede konutlar 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

TOKİ Karaman Ermenek Evleri başvurusu başladı!

TOKİ Karaman Ermenek Evleri başvurusu başladı ve 30 Haziran gününe kadar devam edecek. Toplam 46 adet konutun satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 64 bin 463 liradan başlıyor.

Yozgat Akdağmadeni'ne 250 kişilik konferans salonu yapılıyor!

Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, yapımı devam eden 250 kişilik konferans salonu inşaatında incelemelerde bulundu. Daştan, "250 kişilik konferans ve sinema salonunun inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi.

Perlit madeni inşaat sektörüne damgasını vuracak!

Son yıllarda yalıtım malzemelerinde yaygın olarak kullanılan perlit madeni, inşaat sektörüne damgasını vurdu. Bina yapımında şap ve sıvada kullanılan perlit madeni ile binalar yapım aşamasındayken izole ediliyor.

Yozgat Akdağmadeni'ne atıksu arıtma tesisi inşa edilecek!

Akdağmadeni Belediyesi tarafından ilçemize kazandırılacak en önemli projelerden birisi olan ‘’ Atık Su Arıtma Tesisi’’ projesinde ilk adım atılarak tesisin yapılacağı bölge Akdağmadeni Belediyesi tarafından istimlak edildi...

Ermenek madeni ne durumda Haberi

Ermenek madeni ne durumda

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Karaman Ermenek’te maden kazası yaşanan işletmede yürütülen çalışmalara ilişkin, "Şu anda su seviyesi işçilerimizin bulunduğu seviyenin daha üzerinde bulunuyor"...