25 / 08 / 2024

ermenek su tahliyesi

ermenek su tahliyesi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik: "İnşallah hızlı bir şekilde suyun tahliyesini sağlayacağız. Şu anda eldeki imkanlar son derece iyi koordine ile götürülüyor" dedi.

İstanbul'daki barajların suyu taşma noktasına geldi! Su tahliyesi başlayabilir

İstanbul'da geçtiğimiz sene yaşanan kuraklık bu sene yaşanmayacak! Kış boyunca etkili olan sağanak yağışlar ve kar suları barajları yüzde yüz doluluk oranına ulaştırdı. İstanbul Valiliği barajlarda kontrollü su tahliye yapılabileceğinin sinyalini verdi.

Ankara Kızılcahamam Akyar Barajı'ndan su tahliyesi yapılıyor!

Ankara'nın içme suyu ihtiyacını karşılayan barajların çoğunun bulunduğu Kızılcahamam ilçesinde yağmur bereketi yaşanıyor. Son yağmurlarla tamamen dolan Akyar Barajı'ndan su tahliyesine başlandı.

Sapanca Gölü’nün su seviyesi 3 metre yükseldi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Sapanca Gölü’nün suya doyduğunu ve su seviyesinin 3 metre yükseldiğini belirterek, tarım arazilerine zarar vermemesi için gölden su tahliyesi yapıldığını söyledi.

İstanbul barajları doluluk oranı 23 Şubat!

Barajlardaki su seviyesi yüzleri güldürdü. İstanbul’da 4 barajda doluluk oranı yüzde 100’ü bulurken, zaman zaman kapaklar açılarak kontrollü su tahliyesi yapılıyor..

Sapanca Gölü'ndeki fazla su tahliye edildi!

KURAKLIĞIN etkisiyle su seviyesindeki tehlikeli düşüşle gündeme gelen Sapanca Gölü’nde, son yağışlarla birlikte su seviesi 32 koda ulaşınca 4 yıl aradan sonra ilk kez Çark Deresi üzerinden su tahliyesi için kapaklar açıldı.

Adana'da alt geçidi su bastı!

Merkez Seyhan ilçesi Emek Mahallesi'nde Turhan Cemal Beriker Bulvarı'ndaki alt geçit, yeraltı suyunun tahliyesi için döşenen boruların zemindeki çökme sonucu zarar görmesi nedeniyle su doldu.

Sakine Öz: Ermenek'teki su baskınıyla ilgili açıklamalarda bulundu!

CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz, Ermenek'te su baskını nedeniyle işçilerin mahsur kaldığı ocağın, daha önce Manisa'nın Soma ilçesinde kapatılan Uyar Madencilik'in devamı olduğunu iddia etti.

Ermenek'teki madende su seviyesi işçilerin bulunduğu seviyenin üzerinde!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Ermenek’teki madende yürütülen çalışmalara dair açıklama yaptı. , Yıldız, "Şu anda su seviyesi işçilerimizin bulunduğu seviyenin daha üzerinde bulunuyor" dedi.

Lütfi Elvan ile Faruk Çelik Ermenek'te incelemelerde bulundu!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Ermenek'teki özel şirkete ait maden ocağında su baskını nedeniyle mahsur kalan işçilerin kurtarılması için sürdürülen çalışmaları inceledi.

İBB Karaman'daki maden kazası için kurtarma ekibi gönderdi!

Karaman’da bir kömür ocağında meydana gelen su baskınında 18 işçi yerin 350 metre altında mahsur kaldı. İBB 10 kilometreden su tahliyesi yapabilen AHTAPOT ile 5 dalgıç 7 kurtarma personelini bölgeye gönderdi.

Ermenek'te madendeki su seviyesi azalıyor!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ( AFAD ), Ermenek'te maden ocağında mahsur kalan işçileri kurtarma çalışmalarının sürdüğünü ve madendeki su seviyesinin azalma eğilimine geçtiğini bildirdi.

Taner Yıldız: Su seviyesi yükseliyor, zaman aleyhimize işliyor

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Karaman'ın Ermenek ilçesindeki maden ocağında su baskını sonucu mahsur kalan işçilere ulaşabilmek için yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ermenek'e ekip gönderdi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Karaman'ın Ermenek ilçesindeki maden ocağında su baskını nedeniyle mahsur kalan işçilerin kurtarılması çalışmalarına destek vermek üzere bölgeye kurtarma ekipleri ile araç gönderdi.

ermenek su tahliyesi Haberi

ermenek su tahliyesi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Ermenek ilçesindeki maden ocağında işçilerinin mahsur kalmasına ilişkin, "İnşallah hızlı bir şekilde suyun tahliyesini sağlayacağız. Şu anda eldeki imkanlar son derece iyi koordine ile götürülüyor" dedi.


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ile olay yerinde incelemelerde bulunan Çelik, gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.


- Su tahliye çalışmaları


Su tahliye çalışmasının durumunun sorulması üzerine Çelik, "Teknik heyetler bu şartlar içerisinde de çalışmalarını sürdürüyor. İnşallah hızlı bir şekilde suyun tahliyesini sağlayacağız. Şu anda eldeki imkanlar son derece iyi koordine ile götürülüyor" dedi.


Yerin altında bazı sorunların da meydana geldiğini ifade eden Çelik, plastik bir borunun işlevsiz hale gelmesinin zaman kaybına neden olduğunu dile getirdi.


"Su çekme aracı 'Ahtapot'un ne zaman çalışmaya başlayacağı"...