25 / 07 / 2024

Ermenekte 8 maden ocağı üretimi durdurdu

Ermenekte 8 maden ocağı üretimi durdurdu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Teftiş Kurulu Ankara Grup Başkanlığı kararıyla Ermenek'te faaliyet gösteren 8 maden ocağında üretim durduruldu. 8 maden ocağında eksikler giderilinceye kadar üretimin durdurulması kararı verildi.

Manisa Soma'da 8.5 milyon TL'ye satılık 11 adet gayrimenkul!

Soma Bel İnşaat Maden Tarım Gıda Sağlık Emlak San. ve Tic. A.Ş., Manisa Soma'da yer alan 11 adet gayrimenkulü 8 milyon 551 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya Kumluca'da 8.6 milyon TL'ye icradan satılık maden ocağı!

Kumluca İcra Dairesi, Antalya ili Kumluca İlçesi Belen Köyü'nde bulunan maden ocağını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli  8 milyon 698 bin 722 TL olarak belirlendi. 

Akfen Holding'ten gayrimenkule ve şehir hastanelerine 6.8 milyar TL yatırım!

Akfen Holding, her şeye rağmen “yatırıma devam” eden gruplardan. 2021 sonuna dek 8 milyar TL'lik bir yatırım planlanıyor. Holding, 2018 ve 2019'da enerji, gayrimenkul, maden, turizm ve şehir hastanelerine 6,8 milyar TL yatırım yaptı...

Prof. Dr. Ziyadin Çakır: 5.8´lik deprem ciddi bir uyarıydı!

İTÜ Maden Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ziyadin Çakır yaptığı açıklamada, "Depremler önceden kestirilemez. Bunları da burada tartışmamızın gereği yok.  26 Eylül´de olan 5.8´lik deprem çok ciddi bir depremdi. Ciddi bir uyarıydı, bu bir şanstı" dedi.

Aybek Maden Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aybek Maden Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ali Emre Bektaş tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Mart'ta Üsküdar, Kısıklı Mahallesi, Alemdağ Caddesi, Yanyol Sokak'ta kuruldu.

Artvin’de 8 ayda 11 maden projesine onay çıktı!

Artvin'de 11 maden projesi için yasal süreç başlatıldı. Sadece şubat ayında 4 maden arama projesi için ÇED sürecini başlatan bakanlık, Artvin’de 6 maden projesi için “Çevresel Etki Değerlendirmesi” yapılmasına gerek duymadı.

Denizli'de icradan 7.8 milyon TL'ye satılık maden sahası!

Denizli İlçesi Beyağaç İlçesi'nde bulunan maden sahası Kale İcra Müdürlüğü tarafından 8 Ekim 2015 günü saat 10:00 ile 10:05 arası açık artırma usulüyle ihale edilecek.

Sivas'ta 43.5 milyon TL'ye satılık 4 maden sahası!

Sivas İli Kangal İlçesi'nde bulunan 4 maden sahası Kangal İcra Dairesi tarafından 8 Eylül 2015 günü saat 10:45 ile 10:55 arasında açık artırma usulüyle ihale edilecek.

Adana'da 8.1 milyon TL'ye icradan satılık maden sahası!

Adana İli Aladağ İlçesi'nde bulunan maden sahası Aladağ İcra Dairesi tarafından 20 Ağustos günü saat 10:30- 10:40 arası açık artırma usulüyle satılıyor.

Ermenek'teki 8 kömür işletmesinde üretim durduruldu!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Teftiş Kurulu Ankara Grup Başkanlığı kararıyla Ermenek'te faaliyet gösteren 8 maden ocağında üretim durduruldu. 8 maden ocağında eksikler giderilinceye kadar üretimin durdurulması kararı verildi.

Soma'daki maden kazası ile ilgili hazırlanan fezleke yayınlandı!

Soma'daki maden kazası ile ilgili hazırlanan fezleke yayınlandı. Soma'yla ilgili fezlekede, tutuklu 8 şüphelinin, ne pahasına olursa olsun madeni işlettikleri gerekçesiyle 301 kez ''olası kastla adam öldürme" suçundan cezalandırılması istendi.

TOKİ Eti Maden İş Müdürlüğü Hizmet Binası ihalesi 8 Ekim'de!

TOKİ Ankara Çankaya'da yapılacak olan Eti Maden İş Genel Müdürlüğü Hizmet binası proje hazırlanması işini ihaleye çıkarıyor. İhale 8 Ekim 2014 tarihinde saat 11:00'de yapılıyor...

Kapatılan maden ocakları 1989'dan beri 8 milyon tonun üzerinde kömür çıkarttı!

Zonguldak'ta,"torba kanun"un ortalama yüzde 50 maliyet artışı getirdiğini savunarak kömür üretimini durdurma kararı veren 22 işletme, 1989'dan itibaren 8 milyon tonun üzerinde kömür çıkarttı.

Ermenekte 8 maden ocağı üretimi durdurdu Haberi

Ermenekte 8 maden ocağı üretimi durdurdu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Teftiş Kurulu Ankara Grup Başkanlığı kararıyla Ermenek'te faaliyet gösteren 8 maden ocağında üretim durduruldu.


AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, uzun süredir ilçede bulunan iş müfettişleri, bölgedeki tüm maden ocaklarında inceleme yaparak, "idari tedbir raporu" hazırladı.


Raporun iletilmesinin ardından Ankara Grup Başkanlığında yapılan heyet toplantısında, Ermenek'te faaliyet gösteren 8 maden ocağında eksikler giderilinceye kadar üretimin durdurulması kararı verildi.


Karar gereğince ocaklarda iş tamamen durdu. Ocağın güvenliği açısından yapılması gereken havalandırma ve kaçış yolunu sağlamak üzere kazı yapılması, su atımı, işçilerin ve malzeme geliş gidişi için kullanılan yolların kontrolü çalışmalar daimi nezaretçi ve iş güvenliği uzmanının gözetiminde en az sayıda işçi ile gerçekleştirilecek. Bu sürede de üretim yapılmayacak.


Öte yandan daha önce iş durdurma karası verilen Tarkom maden ocağının...